Wkanl

Hoe weet ik of iemand probeert om je jaloers te maken

Sommige mensen kunnen je niet van op een bepaalde manier. Misschien omdat van uw populariteit ofzo. In de meeste gevallen kunnen zij komen met een idee. Proberen om je jaloers te maken. Jaloers is geen goed idee. Geloof me. Hier is hoe om te weten of iemand probeert om je jaloers te maken en hoe om terug te vechten!

Stappen

Hoe weet ik of iemand probeert om je jaloers te maken. Als iemand probeert je jaloers te maken, dit zijn de eerste tekenen van hen probeert je jaloers te maken.
Hoe weet ik of iemand probeert om je jaloers te maken. Als iemand probeert je jaloers te maken, dit zijn de eerste tekenen van hen probeert je jaloers te maken.
 1. 1
  Als iemand probeert je jaloers te maken, dit zijn de eerste tekenen van hen probeert je jaloers te maken:
  • Ze zijn allemaal leuk om je heen.
  • Ze zijn WAY meer cheerier dan vroeger.
  • Ze zullen je vragen wat je wilt, dan krijgt het.
  • Als je iets krijgt, zullen ze zeggen dat ze zouden gaan om het te krijgen, maar het was "uncool".
  • Rondhangen met al je vrienden en misschien proberen ze van u.
  • Ze zullen onschuldig handelen wanneer er iets verkeerd gegaan.
 2. 2
  Dit zijn slechts een paar van de eerste tekenen dat laat zien dat ze willen je jaloers te maken.
 3. 3
  Allereerst handelen mooier dan hen. Niet alleen krijgen ze boos, maar je kon een paar extra nieuwe vrienden mee aan boord!
 4. 4
  Krijg gelukkiger in het leven zo goed! Je stopt de persoon probeert je jaloers te maken en u kunt de zonnige kant van het leven te zien!
 5. 5
  Vertel hen wat je wilt. Dont misleiden hen, anders kon je bekend worden als een verliezer, wanhopig op zoek naar random stuff. Als ze het, in een lachende stem, zeggen: "je me kopiëren, of gewoon proberen om me jaloers te maken? ' Vervolgens barstte in lachen uit. Dit zal ze onzeker over wat ze proberen te doen voelen.
 6. 6
  Laat iets nieuw. Zoals een top of een nieuwe mobiele telefoon geval, enz. Ze zijn het meest geneigd om te zeggen "ik was gonna get dat, maar ik dacht dat het niet cool" (luister naar wat ze zeggen, omdat je ze zou kunnen misleiden en krijgen iets ouds, en als ze zeggen allemaal hetzelfde antwoord: "He, ik heb dit 2 jaar geleden!" Dit zal hen recht in hun sporen te stoppen) Als ze zeggen dat het antwoord terug door te zeggen "Nou, iedereen heeft verschillende smaken" Dit zal ze het gevoel alsof je niet kan schelen.
 7. 7
  Blijf nooit weg van je maten. Het is zeer waarschijnlijk dat de persoon die probeert om je jaloers te maken, samen zullen komen en u eruit schoppen. Zodra ze komen je kunt twee dingen doen:
  • Zeggen "Oh ja, dit is de persoon die probeert om mij jaloers te maken voor geen enkele reden" om je vrienden. Dit zal werken als je de zorg vrienden.
  • Zeggen: "Oh dit is ___________, en __________ dit zijn mijn vrienden" De lege ruimte is voor de persoon die probeert om je jaloers naam te maken.
 8. 8
  Als ze handelen onschuldig als het hun schuld was, NIET de schuld te nemen. Laten zien dat wat ze doen is niet goed gaat.
 9. 9
  Nu, slechts volg deze stap in extreme situaties. Ga naar hen toe en vraag: "Oke, je hebt je houding compleet veranderd, iedere keer iets wilt, je krijgt het en als ik iets krijg, je het uncool noemen, zijn probeer je me jaloers te maken of ben je gewoon onbeleefd? " Als je zegt deze blik in hun ogen.

Waarschuwingen

 • Wees voorzichtig als je ze vraagt ​​of ze proberen je jaloers te maken want misschien hebben ze net een verandering van hart.