Wkanl

Hoe te handelen wanneer uw vriend houdt van hetzelfde meisje als jij

Je hebt eindelijk ontmoet een meisje die je echt wilt. Dus, je besluit om je vriend te vertellen wie je een oogje op. Echter, het blijkt dat je vriend heeft een oogje op hetzelfde meisje als jij. Als je wilt leren wat te doen in deze situatie, lees dan verder.

Stappen

Hoe te handelen wanneer uw vriend houdt van hetzelfde meisje als jij. Ten eerste, handelen zoals je zou rond een ander meisje.
Hoe te handelen wanneer uw vriend houdt van hetzelfde meisje als jij. Ten eerste, handelen zoals je zou rond een ander meisje.
 1. 1
  Ten eerste, handelen zoals je zou rond een ander meisje.
 2. 2
  Wacht niet je gevoelens kenbaar te maken. De meeste jongens niet beseffen hoe vanzelfsprekend ze maken als ze willen een meisje, en meisjes kunnen meestal vertellen.
 3. 3
  Wees sympathiek en "charmant" --- vriendelijk, vertel grappen die zijn grappig en niet beledigend, en goed te kleden. Douchen altijd en ga gemakkelijk op de cologne! Ax kunnen worden misselijkmakend om vrouwtjes als bespoten te veel.
 4. 4
  Je hoeft niet aan in de nieuwste trendy versnelling worden uitgedost, maar kijk aanspreekbaar en misschien draag je favoriete schoenen of een goed overhemd als je haar ziet.
 5. 5
  Praat met je vriend en proberen om een akkoord te komen of in ieder geval vaststellen spelregels. De meeste jongen vrienden die hangen samen natuurlijk iets als dit te ontwikkelen. Als je nog nooit had dit gekomen, hij is waarschijnlijk net zo ongerust over je volgende zet zoals je bent.
 6. 6
  Laat haar beslissen. Je hoeft niet krijgen elk aan een arm te pakken en trek aan die van de grotere helft rips zien. Na een paar dagen, als ze houden van een van jullie zal het beginnen te duidelijker geworden.
 7. 7
  Als je wint, niet helemaal je vriend sloot voor het meisje. Breng tijd door met hen beiden, en misschien zal hij vergeven en vergeten

Tips

 • Neem het van nature, en zie wie van jullie ze neigt naar. Het is haar beslissing, na alles.
 • NIET concurreren met je vriend. Als uw doel is om hem te overtreffen, dan ben je niet een goede vriend. Het zal leiden tot gevechten tussen de twee van jou. Het is ook niet aantrekkelijk als de twee van je constant bij elkaar over een meisje dat je net ontmoet.
 • De meeste meisjes hebben vrienden, zodat op den duur het zal betalen op zijn minst aangenaam.
 • Het is belangrijk om te beseffen dat er 3,4 miljard vrouwen in de wereld dus, terwijl dit een van de huidige object van je obsessie kan zijn, het is niet de moeite waard verpest je vriendschap.
 • Praat met hen allebei als vrienden. In plaats van vechten om haar, kunt u al gewoon goede vrienden met haar.

Waarschuwingen

 • Dit zal een goede tijd om te zien hoe goed van een vriend die je hebt zijn. Als hij begint te proberen om je slecht uitzien of zegt dingen om haar die niet waar zijn, zou je beter af waardoor hij achter zijn.
 • Ze kan niet zoals een van jullie.
 • Je moet bereid zijn om te gaan met je vriend krijgen van het meisje en gezien dat ze elkaar in de komende maanden op zijn minst. Als hij een vriendin en stopt opknoping uit met je, jezelf gelukkig te weten dat hij is als dat en ga verder.