Wkanl

Hoe je een meisje naar prom of thuiskomst op een leuke manier te vragen

Het krijgen van een meisje om naar een dans met jou is vrij eenvoudig, maar vroeg haar op een creatieve manier dat ze is zeker te onthouden is een beetje meer uitdaging. Hier is hoe het te doen in een zoete en leuke manier!

Stappen

Hoe je een meisje naar prom of thuiskomst op een leuke manier te vragen. Schrijf een briefje vragen haar naar het bal.
Hoe je een meisje naar prom of thuiskomst op een leuke manier te vragen. Schrijf een briefje vragen haar naar het bal.

Methode een: het breken van het ijs

 1. 1
  Schrijf een briefje vragen haar naar het bal. Op de top, schrijft "Nu we het ijs gebroken hebt, gaat u naar Prom / Homecoming met mij?" Zorg ervoor dat u haar naam ergens zijn, dus ze weet zeker dat je haar vraagt, en je naam bij de bodem.
 2. 2
  Laminaat de notitie. Laminaat de notitie met plastic, zodat het niet zal smelten of desintegreren in de volgende stappen.
  • Of, als je geen tijd hebt om laminaat te hebben, zet het in een hersluitbare plastic boterhamzakje. Als je moet gaan met deze methode, probeer het een beetje meer romantische maken door er rozenblaadjes of snoep in de zak met de notitie.
 3. 3
  Zoek een doorzichtige plastic bak. Graven rond uw keuken voor een grote plastic schaaltje met een deksel. Of ophalen bij de supermarkt - ze zijn meestal de markt gebracht als containers voor restjes.
 4. 4
  Zet de nota in de container, en vul het met water. Vergeet niet dat het water een beetje zal uitbreiden naarmate het ijs, dus niet vul deze helemaal naar de top.
 5. 5
  Bevries de container. Verlaten van het in de vriezer 's nachts moet het lukken.
 6. 6
  Geef haar de container. Heb een vriend te leveren aan haar, of laat het op een plek waar je weet dat ze zult vinden. Wees voorzichtig dat je niet laat het zitten voor zo lang dat het smelt! Wanneer ze het krijgt, zal ze moeten letterlijk het ijs te breken om naar de notitie.

Methode twee: ballonnen

 1. 1
  Koop wat ballonnen. Hoeveel u krijgt, hangt af van waar u zult worden verlaten hen. Als je gaat om ze te laten in haar auto, krijgen vier of vijf, als u zult worden waardoor ze in een ruimte, net als haar slaapkamer, krijgen zeven of acht.
  • Kies een kleurenschema. Als je weet dat dit meisje houdt van paars, krijg ballonnen die zijn verschillende tinten paars. Als je allebei echt in de geest, kies uw school kleuren. Of, als u bent op een verlies, kun je niet verkeerd gaan met roze, rood en wit.
 2. 2
  Doe leuke items in de lege ballonnen. Een van de ballonnen wordt een papiertje met je naam erop nodig, dus ze weet wie haar vragen. Niet alleen laat de anderen leeg, hoor! Probeer ze te vullen met deze dingen:
  • Individueel verpakt snoep, zoals Kisses
  • Een kleine
  • Een foto van de twee van jullie samen
  • Een klein cadeautje, zoals een armband of andere trinket ze kan dragen om de dans
 3. 3
  Opblazen van de ballonnen. Blaas ze op jezelf, of neem ze mee naar uw lokale supermarkt of bloemenwinkel en vragen voor hen te worden gevuld met helium. (Net waarschuwen de persoon achter de balie dat de ballonnen hebben kleine voorwerpen in hen!)
  • Bind linten aan het eind. Als u vult uw ballonnen bij een winkel, zullen ze dit voor je doen. Als je doet het zelf, hoewel, gewoon bind een lint rond het einde van de ballon, en gebruik een schaar om de uiteinden omkrullen. Zie Hoe lint krullen voor meer hulp.
 4. 4
  Schrijf de notitie. Zeg iets als "[Girl's naam], je maakt me lichter dan lucht voelen. Ga naar Prom / Homecoming met mij?" Tape een pen of naald om de noot, zodat ze weet dat ze heeft om de ballonnen pop.
  • Als je naar een bloemenwinkel om de ballonnen te vullen, vragen of je een pin met een gekleurde uiteinde, dat bloemisten gebruiken voor corsages kunnen hebben.
 5. 5
  Laat de ballonnen waar ze hen vindt. U kunt haar ouders vragen of je ze kunt laten in haar kamer, of je kan een van haar vrienden te krijgen om u te helpen ze te laten in haar auto.

Methode drie: kaarsen

 1. 1
  Krijg eerst toestemming. Voor deze methode, wordt u aansteken items op brand in oprit van haar ouders, en niets zou minder romantisch dan haar vader busting je voordat ze het bericht ziet zijn. Bellen of even langs haar huis als je weet dat ze er niet zijn, en laat haar ouders in op het plan. Ze kunnen zelfs helpen haar afleiden terwijl je aan de set-up!
 2. 2
  Koop een zakje thee kaarsen. Kleine thee kaarsen, die kort en rond zijn, kunnen worden gekocht bij de meeste ambachtelijke of bouwmarkten. U vindt er veel nodig om een ​​woord te spellen, dus koop een zak van 50 tot 100.
 3. 3
  Hier krijg je een enkele roos. Vraag de bloemist om alle doornen trimmen en das een mooi lint eromheen. Of, als je weet dat ze liever een andere bloem over rozen, krijgen dat in plaats.
 4. 4
  Schik de kaarsen in haar oprit. Wacht tot het donker is, ga dan in de kaarsen te regelen voordat je ze oplichten. Neem een ​​stap terug en zorg ervoor dat ze er goed uitzien voordat je verder gaat naar de volgende stap.
  • Als je haar vraagt ​​naar Prom, beschrijven "PROM? ' met het vraagteken. (Hoofdletters zijn over het algemeen makkelijker om uit te schrijven met de kaarsen.)
  • Als je haar vraagt ​​om een ​​andere dans, spellen haar naam in plaats daarvan. Dit werkt goed voor iets als Homecoming, die veel kaarsen en een lange oprijlaan zou nemen.
 5. 5
  Steek de kaarsen. Zodra alles is aangelegd, licht ze omhoog!
  • Deze stap zal een stuk sneller gaan als je een lange steel lichter, maar een gewone aansteker en lucifers zullen ook werken,.
 6. 6
  Ga achter de brieven met uw roos. Zorg ervoor dat je niet in de weg, zodat ze kan alle kaarsen te zien.
 7. 7
  Breng haar naar buiten te komen. Tekst of bel haar om haar naar buiten te lokken, zodat ze kan het bericht zien. Of, als haar ouders je helpen, hebben ze haar naar buiten te sturen op een karwei zoals het binnenhalen van de vuilnisbakken, zodra ze weten dat je er klaar voor bent.
 8. 8
  Geef haar een seconde om het bericht te lezen. Niet naar voren onmiddellijk af te treden - laat het gebaar bezinken en geniet van de verbaasde (en hopelijk blij) kijkt op haar gezicht.
 9. 9
  Stap naar voren en vraag. Zodra ze gezien de kaarsen, stap voorwaarts, bieden haar de roos, en vraag of ze je zou doen de eer van het gaan naar de dans met jou.

Methode vier: krijt bericht

 1. 1
  Check de weersvoorspelling. Deze methode zal niet werken als het gaat om regen of sneeuw in de komende week, dus zorg ervoor dat u bent klaar voor de zonnige hemel.
  • Wees voorzichtig met sprinklers, ook. Je gaat naar haar laat een bericht achter in stoepkrijt elke ochtend voor een paar dagen, en u niet wilt dat uw prachtige werk gewist door een getimede sprinkler. Indien u zult schrijven op oprit van haar ouders, noemen ze vooraf en vermeld sprinklers terwijl je toestemming te vragen.
 2. 2
  Kom met het hele bericht. Je gaat om dit uit te spreiden over vier of vijf dagen, dus iets te schrijven dat je kunt gemakkelijk de ruimte in delen.
  • Bijvoorbeeld, zou je schrijft een kleine couplet zoals "Dus je draagt ​​een jurk / En ik draag een pak / Met jou als mijn Prom date / We zullen erg schattig!"
  • Dit waarschuwt haar dat een uitnodiging gebeurt, zodat ze minder kans om een ​​ander aanbod in de tussentijd te accepteren.
 3. 3
  Schrijf het bericht in stoepkrijt. Plaats deze zo dat ze ervoor om het te zien wanneer ze het huis verlaat om naar school te gaan.
  • Ga vroeg in de ochtend. Het zal wat toewijding, maar ze zal later onder de indruk. Bijvoorbeeld, als je weet dat ze opstaat om 6 tot klaar voor school te krijgen, schrijft de boodschap op 05:30. Het heeft te wachten op haar als ze wakker wordt!
  • Niet ondertekenen uw naam. Je gaat om haar te verlaten in spanning tot de laatste dag.
  • Wees creatief! Tekenen blokletters, en grenzen of weinig krabbels voegen. Als je niet het kunstzinnige type, vraag dan een getalenteerde vriend om u te helpen.
 4. 4
  Schrijf een boodschap op dezelfde plek de volgende dag. Doorgaan op deze voor een paar dagen, tot aan het einde van het bericht.
  • Blijf stealthy. Nu weet ze iemand komt eraan, dus je zult moeten om uit te gaan van uw manier om te voorkomen dat je gevangen in de handeling van krijten haar oprit. Als je begonnen door te gaan vroeg in de ochtend, verandert het op en laat het bericht in 's nachts plaats.
 5. 5
  Gaan groot op de laatste dag. Maken dit een uw mangum opus! Tekenen op een extra groot gebied, of meer tijd besteden aan het toevoegen van meer versiering.
  • Zoet zijn. U kon deze gelegenheid gebruik maken om haar te vertellen een beetje over hoe je je voelt door het schrijven van iets als, "Ashley, Jij bent de mooiste meisje dat ik ken. Ga naar de Prom met mij?"
  • Meld je naam. Dit is de grote onthulling! Meld je laatste krijt boodschap, en zorg ervoor dat het groot genoeg is dat ze niet kan missen.

Methode vijf: schattenjacht

 1. 1
  Inroepen helpen. Een speurtocht kan een ingewikkelde operatie, maar de pay-off is geweldig als ze waardeert dat je ging naar een ton van inspanning. Krijg een van haar vrienden betrokken, en zorg ervoor dat je genoeg back-up op uw einde.
  • Vraag een van haar vrienden om te gaan met haar. Vertel haar vriend wat er gaande is, en vraag om hulp om ervoor te zorgen dat het meisje krijgt via de schattenjacht. Haar vriend zal waarschijnlijk meer dan blij om te helpen! Plus, het is leuker voor het meisje je vraagt ​​of ze iemand anders om te gaan met.
 2. 2
  Opzetten van een route. Voordat je schrijft uit aanwijzingen, beslissen waar je wilt haar om te gaan. Hier zijn een paar verschillende ideeën:
  • Als ze gaat te lopen, vasthouden aan de wijk direct rond haar huis of uw school.
  • Als ze kunnen hebben een vriend te rijden haar, verspreid een beetje naar leuke bezienswaardigheden in de stad, zoals parken of cafes.
  • Beslis op de laatste plaats. Dit is de belangrijkste beslissing planning - waar wil je worden als je haar eigenlijk vragen om de dans op het einde? Probeer naar een locatie die is leuk en romantisch, als een met bomen omzoomde trottoir, een prieel in een park, op een mooie fontein in de stad, etc. pick
  • Denk aan de tijd van de dag, als goed. Als u wilt om haar te vragen bij zonsondergang, bijvoorbeeld, proberen om de route te plannen, zodat ze in staat is om er op tijd te krijgen.
 3. 3
  Schrijf up aanwijzingen. Goede schattenjacht aanwijzingen moet een tweede te nemen voor haar uit te werken, maar ze moeten niet zo ingewikkeld dat ze stumped.
  • Schrijf je elk idee op een klein stukje papier. Probeer ze te kort en mysterieus te houden!
 4. 4
  Sluit elke aanwijzing voor een roos. Koop zoveel rozen als je aanwijzingen, plus een extra voor u om haar te geven aan het einde. Ze zal een boeket rozen te verzamelen als ze meer aanwijzingen vindt, en uiteindelijk zult u haar overhandigen de laatste! Voor een klassiek nummer, schrijven elf aanwijzingen zodat ze up zal eindigen met een dozijn rozen.
  • Punch een gat in de hoek van elke aanwijzing. Of, als je niet een hole-punch hebben, gebruik een schaar om een ​​kleine cirkel te maken.
  • Gebruik een lint om elke aanwijzing hechten aan een roos. Krullen de uiteinden van de linten met een schaar. (Zie Hoe lint krullen voor meer hulp.)
 5. 5
  Plaats de rozen. Vlak voor de speurtocht, storten alle rozen op hun aanwijzing locaties. Zorg ervoor dat ze in de juiste volgorde - je wil niet dat ze verdwalen!
  • Bij het verlaten van de rozen voor haar te vinden, zorg ervoor dat ze zullen alleen worden door haar opgehaald. Bijvoorbeeld, als je het verlaten van een voor haar deur, wijs een vriend om op te hangen aan de overkant en zorg ervoor dat alleen ze het krijgt. Anders kan je vriend oplopen tot wie pakt het anders op en leg uit wat er gaande is. Of, als je haar regisseren naar een winkel of restaurant, laat de roos met de persoon aan de balie en beschrijf het meisje die zal worden terug te halen.
 6. 6
  Wachten op de uiteindelijke locatie met de laatste roos. Wanneer zie je het meisje naderen, zet je grootste glimlach, vol vertrouwen begroeten haar, en vraag haar naar het bal.
 7. 7
  U kunt samenvoegen andere manieren om haar te vragen om prom in deze laatste stap van de jacht. Bijvoorbeeld, spell "PROM? ' met chocolade glazuur op een doos van bitterkoekjes. Of voelen fre aan de andere hier genoemde, zoals de kaarsen en ballonnen aan het einde van de jacht opties samenvoegen.
  • Als je had een van haar vrienden te gaan met haar, zorg ervoor dat deze vriend weet wanneer een back-weg, dus je moet een beetje privacy. Bijvoorbeeld, zou haar vriend haar afzetten net voor de laatste locatie en laat haar de laatste kleine afstand alleen lopen.

Methode zes: juichen ze op

 1. 1
  Hier krijg je een paar vrienden samen om u te helpen. Deze vragen zullen plaatsvinden meestal op een halftime tijdens uw snel-to-be date's sport spel, dus zorg ervoor dat geen van de groep is druk op de avond je gaat afvragen.
  • Toewijzen 1-3 personen te nemen van video. Persoon # 1 moeten worden gestationeerd in de voorkant van het dansen. Persoon # 2 zou een andere hoek zijn. Persoon # 3 moet een weergave van de persoon die u vraagt's gezicht om hun reactie te vangen.
  • Een andere persoon die al dan niet dansen moet gaan en vind de persoon die je gaat vragen en breng ze naar de voorkant van de menigte, zodat ze alles kunnen zien en je kunt met ze praten.
 2. 2
  Choreograferen een 30-80 tweede dansen op een nummer dat het winnen of inspiratie betekent. Hier zijn enkele ideeën:
  • Oog van de Tijger - door Survivor
  • Hall of Fame - door The Script
  • We Are the Champions - door Koningin
  • All Fired Up - van Pat Benatar
  • of zelfs alleen maar een gewone nummer als: Ik ben A Believer - door The Monkees
 3. 3
  Krijgen samen een aantal outfits.
  • Om het leuk te maken, moeten jongens cheerleader uniformen dragen met kleuren die overeenkomen met de clubkleuren van de persoon die ze vragen.
  • Maar, als blijkt dat een meisje is het lezen van deze tips over Sadie's, meisjes konden in snapbacks en t-shirts te kleden en doe hetzelfde.
 4. 4
  Ga naar een spel dat je snel-to-be date speelt in.
 5. 5
  Wacht tot de rust, dan start de muziek en de dans.
  • Wanneer u beginnen met dansen, de persoon die is te veronderstellen sleep de persoon die u vraagt ​​te doen, dat vervolgens, zodat tegen de tijd dat een menigte vormen, zijn ze al aan de voorkant.
  • Zorg ervoor om oogcontact te houden gedurende de hele dans met de persoon die u vraagt.
 6. 6
  Aan het einde van de dans, of je kon zelfs weven dit in de dance moves, voorwaartse stap, misschien met een bloem, en vraag de persoon die de vraag op je geest.

Monster manieren om te vragen


Tips

 • Neem afwijzing sierlijk. Gewoon glimlachen en zeggen haar datum is een geluksvogel. Je weet maar nooit, ze zou echt wilt gaan met je mee, maar ze al toegezegd aan iemand anders. Gedragen als een gentleman toont haar dat je haar de moeite waard, en misschien zal ze gaan naar de volgende dans met jou!
 • Houd haar persoonlijkheid in gedachten. Als ze meer extravert, zou ze graag worden gevraagd op een manier die haar het middelpunt van de aandacht maakt, als ze de neiging om verlegen te zijn, hoewel, vasthouden aan een rustiger uitnodiging.
 • Erachter te komen haar favoriete soort bloem. Als je weet dat ze houdt madeliefjes meer dan rozen, zou ze waarderen je de tijd om haar iets meer gepersonaliseerde geven nam.
 • Als je dat doet elke truc met bloemen of planten, zorg ervoor dat het meisje geen last heeft van hooikoorts. Het is niet romantisch aan het meisje dat je wilt niezen maken.
 • Vergeet niet dat een enkele rode roos net zo romantisch als een dozijn rode rozen. Je hoeft niet te laten vallen 40€ op bloemen!