Wkanl

Hoe plezier te hebben zonder vrienden

Er is altijd wel iets leuks te doen, zelfs als je geen vrienden hebt. Lopen het winkelcentrum, en bekijk de film die speelt in het winkelcentrum bioscoop en zien of het een film het bekijken waard. Praat met het winkelend publiek terwijl u in de winkel, of koop jezelf iets nieuws om te dragen, of een nieuw computerspel. Terwijl het hebben van vrienden te worden met wellicht de voorkeur, met niemand om te hangen met moet je niet druk, want er zijn manieren om jezelf alleen te genieten.

Stappen

Hoe plezier te hebben zonder vrienden. Hier krijg je een huisdier.
Hoe plezier te hebben zonder vrienden. Hier krijg je een huisdier.
 1. 1
  Spelen computer-en videospelletjes. Zij zal u vermaken voor uren als er niemand anders is rond. Misschien Speel World of Warcraft. Als u niet wilt betalen voor games, ga naar Google en zoek naar "Free Online Games 'of' Flash Games '.
  • Bonus: je kan online vrienden te maken terwijl je toch bezig bent!
 2. 2
  Hier krijg je een huisdier dat je beste vriend zou kunnen worden! Zorg ervoor dat je voor de inzet en de verantwoordelijkheid.
 3. 3
  Een bezoek aan een bibliotheek. Lees goede boeken, en doe mee aan een leesgroepen ze hebben.
 4. 4
  Maak een persoonlijk dagboek en schrijven in het elke dag.
 5. 5
  Vind een grote boekhandel waar ze verkopen muziekalbums. Breng tijd door onder andere, en op de headsets. op hun coffeeshop, en vind iemand anders die alleen is, en zeg hallo. Je zou gewoon vrienden maken op die manier. Vraag leden van uw familie voor hun favoriete bands, en probeer te luisteren naar je ouders oude cd's.
 6. 6
  Naar de film gaan. Genieten van een film alleen al is geweldig. Niemand praat in het theater toch, dus u zult zich zeer comfortabel. Koop popcorn en een drankje, en geniet van de show.
 7. 7
  Begin te lopen voor de oefening. Loop een hond, neem een ​​yogales, lid worden van een zwemteam. Het is leuk en je fit zijn! Of probeer gewoon te doen crunches en push ups. Dansen is ook zeer de moeite waard!
 8. 8
  Breng uw laptop in een boekhandel die tot haken op het internet. Bijdragen aan Google, en doe mee. Schrijf een artikel over het hebben, terwijl je vrienden te maken in de Google community. Het is misschien een Featured Artikel te worden en u kunt beroemd worden via Google.
 9. 9
  Erachter te komen waarom je geen vrienden hebt. Heb je buitengesloten andere mensen? Ben jij een pestkop? Bent u als een 'geek' gezien? Wat doe je dan dat mensen afstoot? Maar wees niet te hard voor jezelf. Veel mensen hebben gewoon geen tijd om vrienden te maken, ze zijn druk bezig, het verzorgen van een gezin, of gaan naar school. Er kan niets mis met je zijn op alle, dus niet te gestrest. De wereld is een beetje ingewikkeld vandaag, dus begrijpen dat niet iedereen wil zelfs nieuwe vrienden te maken.
 10. 10
  Vergeet niet dat er veel dingen die je bezig kunnen houden. Vertrouw niet op 'mensen' om je gelukkig maken. Zoek een hobby, uitgegroeid tot een artiest, of versieren keramiek, bezoek de musea, vrijwilliger om een ​​gids te zijn.
 11. 11
  Televisie kijken thuis. (Niet te veel kijken als dit is ongezond. Het draait allemaal om matiging).
 12. 12
  Pop in een film thuis, maak wat popcorn, en te ontspannen.
 13. 13
  Bel een relatieve en te praten over wat dan ook. Praten met familie en opknoping uit met hen is ook veel plezier.
 14. 14
  Naar de film gaan met je ouders. Ja, het klinkt geeky, maar hey, ze kan ook zijn je vrienden, zeker als je er geen hebben.
 15. 15
  Koop een video game console, zoals xbox, xbox 360, playstation 3 of Nintendo Wii. (Nintendo Wii zal je lichaam in beweging, terwijl de uitoefening je in eindeloze uren van plezier en vermaak).
 16. 16
  Luister naar de radio. U kunt altijd wel iets interessants, of het nu een talkshow, het nieuws, of de hit Music Station in uw omgeving.
 17. 17
  Schrijven. Schrijven is zeer de moeite waard. U kunt schrijven over iets, van sociale problemen aan uw persoonlijke ervaringen. Het is ook een goede manier af te laten de stoom over het hebben van geen vrienden.
 18. 18
  Word lid van een van de vele social networking websites, zoals MySpace, Facebook, of LiveJournal.
 19. 19
  Vrijwilliger uw tijd. Vrijwilligerswerk is een zeer lonende ervaring. Het kan worden helpt een oudere buurman aan het gaan naar een tehuis voor daklozen. Onderzoek lokale gaarkeukens, verpleeghuizen, kerken, etc in uw omgeving. Je weet maar nooit. U kunt een aantal nieuwe vrienden te maken terwijl het helpen van mensen in je eigen gemeenschap.
 20. 20
  Doe klusjes rond uw huis. Vacuüm, vouw wasserij, wast de auto van je ouders, of schoon een wc als je dat vervelen.
 21. 21
  Spelen een sport. Gaan lopen, bowling, zwemmen, fietsen, of gewoon een wandeling door uw buurt. Je kon altijd ontmoet nieuwe mensen langs de weg.
 22. 22
  Studie. Eindig al je huiswerk, studeren een bepaald onderwerp (vooral als je een test binnenkort!). Niet alleen zul je betere cijfers te krijgen, zou je ook nieuwe vrienden te vragen om hulp voor hun huiswerk te vinden!

Tips

 • Onthoud vriendschappen niet altijd je gelukkig maken. Leren om gelukkig te zijn in jezelf en door jezelf. Dan als een vriendschap komt uw manier kunt u gelukkig zijn beide manieren.
 • Probeer naar een club van uw interesse te sluiten. Je zou vrienden met dezelfde interesse te vinden, en je kunt iets wat je graag doet doen!
 • Een hobby die veel van uw tijd in beslag neemt. Ga naar een kerk naar keuze, deelnemen aan een sociale club of een politieke club. Dit zal een grote kans om vrienden te maken presenteren.

Waarschuwingen

 • Als je toevallig mensen in chatrooms of op sociale netwerksites te ontmoeten, heel voorzichtig zijn geen persoonlijke informatie die u of iemand anders zou kunnen schaden uit te geven.
 • Stalking mensen als je geen vrienden hebben, is niet de manier om te gaan.
 • Heeft teveel TV of overmatig gebruik sociale websites niet kijken.