Wkanl

Hoe kan ik een vriend vragen om een ​​item dat ze geleend

Als je een vriend een item van jou lenen, soms krijg je het nooit meer terug. Het item wordt 'vergeten', of gewoon door als een geschenk, omdat het zo goed vond. Het is moeilijk om gewoon te gaan over en vraag je vriend om het terug. Het probleem is dat wanneer je je favoriete product (bijvoorbeeld een DVD) te lenen en je wilt kijken, kun je uiteindelijk niet om te vragen, of gewoon een nieuwe te kopen, in plaats van te vragen om het terug. Dit artikel suggereert wel dat je goed zou kunnen doen om te proberen en vragen om het terug: De meeste van de tijd zul je waarschijnlijk merken dat je vriend echt gewoon vergeten!

Stappen

Hoe kan ik een vriend vragen om een ​​item dat ze geleend. Ga naar het huis van je vriend, alsof het een zuiver sociaal gesprek, en uiteindelijk rond te krijgen om te praten over de film die op de dvd, of over iets met betrekking tot uw geleende punt.
Hoe kan ik een vriend vragen om een ​​item dat ze geleend. Ga naar het huis van je vriend, alsof het een zuiver sociaal gesprek, en uiteindelijk rond te krijgen om te praten over de film die op de dvd, of over iets met betrekking tot uw geleende punt.
 1. 1
  Ga naar het huis van je vriend, alsof het een zuiver sociaal gesprek, en uiteindelijk rond te krijgen om te praten over de film die op de dvd, of over iets met betrekking tot uw geleende punt.
 2. 2
  Wanneer kalm erover te praten, doen alsof je het had vergeten. Dan vermelden dat u een dvd van die film had eens, of dat je gebruikt om een ​​jas zoals degene die jij bespreken, of een boek van die auteur of een ketting die een kat op het ook etc. moest Hiervoor hebben werk, echter, het object moet ook in zicht en misschien wel in staat om door u te worden opgehaald.
 3. 3
  Zeggen, "weet je wat, ik denk dat dit is van mij! Heb ik laat het hier?"
 4. 4
  Verder te praten over de film en DVD. Vraag: 'Kan ik lenen het terug? Ik wil heel graag weer kijken. " Of "Kan ik het terug? Ik wil heel graag weer dragen als het gaat met dit seizoen kleuren!" etc. Je vriend zal moeten geven zou, en je hebt je bezit terug in no time.
 5. 5
  Minder subtiel als deze tactiek niet werkt. Gewoon vragen. Als je niet kunt zien, aanraken of verwijzen naar het subtiel en je bent 100% zeker dat je geleend het je vriend, worden vet en komen met uw verzoek. Zeg dat je het leuk zou vinden weer na zo'n lange tijd en dat je denkt dat je vriend heeft veel tijd om het te gebruiken / kunnen bekijken / spelen met het enz. Wees voorzichtig maar stevig en vraag of hij of zij klaar is met gehad Nu omdat je wilt het terug. Als je slechts 50% zeker dat ze hebben, wees niet onbeleefd. Slechts terloops vragen: "Vandaag de dag, ik herinnerde ik laat iemand lenen mijn (insert punt hier). Gewoon benieuwd, was het u? Want ik zou heel graag om het terug te krijgen. Dacht dat ik zou vragen." Als ze een echte vriend, zouden ze gewoon zeggen: "Oh, ja! Ik ga dat nu, voor u. Sorry!" of als ze het niet hebben zullen ze zeggen: "Nee, ik heb het niet lenen. Als ik dat deed, ik ben bijna zeker ik het weer terug. Maar, als je het niet kan vinden, zal ik kijken."

Tips

 • Erkennen dat verschillende mensen reageren op verschillende communicatiestijlen. Sommige mensen gewoon niet pikken op hints dus gewoon de opvoeding van het geleende artikel in gesprek zal niet genoeg zijn. Aan de andere kant kunnen sommige mensen worden beledigd door directheid en het gevoel dat je ze aanvalt. Ken uw vrienden en respect voor hun communicatie stijlen.
 • Zet uw naam op het item voordat u lenen. Een sticker of een stukje tape zal doen, of je kan een voorgedrukt retouradres label te gebruiken.
 • Worden upfront wanneer je lening dingen in de toekomst. Geef een deadline van een korte periode van tijd en laat deze termijn pas zonder follow-up van het item dat u hebt uitgeleend. Zelfs als je vriend wil het voor een tijdje langer, althans zij zullen bewust blijven dat je terug verwachten het item.
 • Volgende keer, werf te helpen bijhouden van uw geleende spullen. Meld je aan voor NeighborGoods en hebben uw vrienden hetzelfde doen. De site zal automatisch iedereen eraan te herinneren wanneer het item werd geleend en wanneer het tijd is om het item terug te geven.
 • Zelfs dan, beoordelen of de vriendschap is meer waard dan het item. Als het item eenvoudig kan worden vervangen, dan is in plaats van het risico te verliezen een vriend, koopt het weer en vergeet je vriend terug te zenden.
 • Niet beschuldigen je vriend van het niet te retourneren op doel, tenzij je het gevoel dat er geen andere manier om uw eigendom terug te krijgen.

Waarschuwingen

 • Soms zijn vrienden zijn te bang om iets terug omdat ze beschadigd of andere manier of misschien hebben ze het kwijt. Wees ervan bewust dat dit het geval kan zijn en bereid zijn om hen te vergeven. Als het zo belangrijk en waardevol voor je was geweest in de eerste plaats, moet je niet hebben gegeven aan hen als dit is altijd een mogelijkheid.
  • Als een 'vriend' is goed genoeg om iets wat je vertrouwen terug zal tot u komen lenen, je laat de kwestie gaan, zo niet, moet je het niet hebben geleend in de eerste plaats.
  • Als u ervoor kiest om een ​​item te lenen, noteer deze in aanwezigheid van de kredietnemer, en suggereren een terugkeer datum dat u ook opnemen, samen met het telefoonnummer van de kredietnemer. Wanneer de datum terugkeer is opgestart, wordt de lener niet verbaasd om een ​​gesprek over het item te krijgen, en prompt verschijnen met uw punt zou moeten zijn. Een vriend heeft een lijst op de voorkant van haar koelkast toen ze "gaven" iemand met een gift van voedsel, en de container die het voedsel gehouden, samen met de datum waarop het voedsel werd gegeven. Ze heeft een record, maar meer dan dat, de ontvanger weet dat er een record, en is snel naar de container, vaak met een gift van haar eigen terugkeer.
  • Zorg ervoor dat wanneer je besluit om iets te lenen, is het niet een van uw waardevolle voorwerpen (zoals een favoriet shirt, jas) want soms dingen gebeuren en goed, doen we niet echt willen deze persoon meer hebben als een vriend, toch?