Wkanl

Hoe om te gaan met vrienden die zich tegen je keren

Het is moeilijk als je vrienden zich tegen je keren. Je zult niet weten wat te doen in het begin, aangezien ze er voor een zeer lange periode van je sociale leven kan zijn. Nou, deze how-to guide is hier te helpen.

Stappen

Hoe om te gaan met vrienden die zich tegen je keren. Negeer ze en laat niet een enkele traan uit je ogen.
Hoe om te gaan met vrienden die zich tegen je keren. Negeer ze en laat niet een enkele traan uit je ogen.
 1. 1
  Negeer ze en laat niet een enkele traan uit je ogen. Ze willen je natuurlijk te zijn overstuur, laat ze niet denken dat ze gewonnen hebben.
 2. 2
  Zeg tegen jezelf dat je beter bent dan hen bent, wetende dat je echte vrienden je niet zou hebben gedumpt / behandeld je dat in de eerste plaats zal je enorm helpen het hoofd te bieden.
 3. 3
  Niet onthouden vergeving. Hebben ze leiden je op? Heb je iets mee te doen dat je spijt van? Je moet niet opgemaakt met dat type van behandeling, maar kan helpen om de pijn te helen. Dit betekent niet dat je moet wel vergeten.
 4. 4
  Hoeft ze niet meer te overwegen je vrienden. Het kan voelen echt slecht, en je zult jezelf haten, maar niet op te lossen om jezelf pijn te doen voor iets wat ze je hebben aangedaan.
 5. 5
  Niet schelen als ze gaan feesten en uitnodigend iedereen of niet. Als je een uitnodiging, dan is dat prima, en je hebt een keuze of u echt wilt gaan of niet.
 6. 6
  Anders, mediteren en stemmen ze allemaal uit.
 7. 7
  Wees de grotere persoon. Als ze het verspreiden van geruchten over jou of morsen al je geheimen, geen wraak door hetzelfde te doen. Blijf rustig en volwassen. Zij zullen degenen zijn op zoek als de idioten, niet jij.
 8. 8
  Geef ze een tweede kans, maar niet meer dan dat. Als je echt gelooft dat ze zijn spijt moet je ze niet geven de koude schouder of maak een big deal van niets.

Tips

 • Laat niemand contact met u op. Dit is echt, echt moeilijk te beheersen, maar je kunt het doen als je echt een sterk verlangen om.
 • Als die slechte 'vrienden' heb je mobiele nummer, kunt u ze blokkeren, zodat ze niet kunnen bellen of tekst.
 • Elke ochtend zeg hallo tegen een persoon, een en slechts een voor een week. Probeer om te beginnen een gesprek.
 • Vind iemand anders. Maak nieuwe vrienden met deze eenvoudige tip:
 • Nu, op de tweede week, voeg een andere persoon, maar blijven zeggen hallo af aan de persoon als je ze ziet.
 • Je zult kennissen krijgen, zo niet vrienden, op deze manier, die misschien zelfs pas echt goede vrienden. Vervolgens gaat u zitten door hen tijdens de lunch.
 • En ga zo maar door.
 • Als ze terug willen komen hen te vragen om het nooit meer doen.
 • Ongeacht hoeveel ze kunnen je boos na een val uit, laat ze niet je van streek door anderen te vertellen dat u de val veroorzaakt out (als het een val uit) gewoon gaan met de stroom en doen alsof je are'nt gehinderd dan kunnen zij terug willen komen vrienden met u na het realiseren dat ze te dom zijn en dat ze niet kwalijk nemen!

Waarschuwingen

 • Wees voorzichtig. Je wilt niet iedereen flip-off gewoon nog niet, tenzij ze iets echt, echt slecht hebben gedaan.
 • Sommige mensen kunnen koppig zijn. Hij of zij moet het vergeten vroeger of later.