Wkanl

Hoe om te achterhalen of een meisje is boos op je

Is je vriendin of andere naaste vriendin handelen ongewoon anders om je heen? Krijgt u de koude schouder, of enige andere subtiele negatieve boodschap dat maakt je ongemakkelijk voelt? In plaats van negeren, is het best dat je probeert om erachter te komen of er iets mis is, of dat je gewoon overdrijft. Hier zijn enkele stappen die u kunnen helpen bepalen of een meisje is boos op je.


Stappen

Hoe om te achterhalen of een meisje is boos op je. Een stap terug en herinneren.
Hoe om te achterhalen of een meisje is boos op je. Een stap terug en herinneren.
 1. 1
  Een stap terug en herinneren. Heeft ze enig mogelijke reden (en) voor het zijn boos op je? Kunt u zich herinneren iets dat je zou kunnen doen om haar gevoelens te kwetsen?
 2. 2
  Proberen om subtiele veranderingen te detecteren in haar gedrag. Denk aan haar normale persoonlijkheidskenmerken en proberen om te zien of ze afwijken van hoe zij optreedt om je heen nu. Zelfs als ze praat nog steeds aan u, kan ze nog steeds boos zijn op jou. Let op eventuele veranderingen in haar toon en lichaamstaal. Wordt ze plotseling stil of streng spreken om je heen? Heeft ze opeens begon sloeg haar armen terwijl je praat? Heeft ze niet meer maken oogcontact? Is ze ongewoon gevoelig voor een van uw halfslachtige grappen, of misschien ongevoelig voor je eigen gevoelens? Dit zijn slechts een paar voorbeelden die je zou kunnen overwegen.
 3. 3
  Kennis te nemen van de houding van haar vrienden. Net als bij elke goede vrienden, meisjes zijn gevoelig aan het vertellen van hun naaste vrienden over hoe ze zich voelen in de richting van een bepaalde persoon. Zijn haar vrienden plotseling schitterend bij u, of probeer niet te staren naar je, of op andere wijze waardoor je ongemakkelijk voelt? Houd deze in het achterhoofd.
 4. 4
  Proberen om haar stemming te testen. Een goede manier om dit te doen is gewoon om een grap te kraken. Je zou kunnen verwijzen naar een tussen de twee van u, of gewoon herinneren aan enkele grappige moment dat je twee keer gedeeld. Als ze wordt voorbehouden of op andere wijze koud en ongevoelig aan uw poging tot humor, dan is er een goede kans dat ze boos op je is.
 5. 5
  Confronteer haar. Als je deze voorbeelden hebt uitgeoefend en hebben een goede reden om te geloven dat ze boos op je kan zijn, dan is het alleen maar het beste om haar persoonlijk te vragen, jezelf. Vraag haar flat out, "Wat is er?" of "Ben je boos op me?" of "Heb ik iets verkeerd gedaan? ' Wees bewust van de toon van je stem, als je niet wilt dat als bedreigend of commandant te worden waargenomen.
 6. 6
  Beoordeelt haar reactie op uw confrontatie, als dat nodig is. Als je haar hebt geconfronteerd wordt, is er een goede kans dat ze niet meteen zal reageren. Ze zou terug antwoorden met een "Niets" of een "Nee, ik ben niet boos op je."
  • Hoewel het mogelijk is dat zij kan eerlijk gezegd niet boos op je, vergeet dan niet om kennis te nemen van haar lichaamstaal. Heeft haar stem lijkt geforceerd en / of abrupt? Heeft ze weigeren om oogcontact te maken met jou? Elke subtiliteiten die ze lijkt te brengen, die anders afwijken van haar normale gedrag, zijn alle ondersteunende argumenten die zij kan worden tegen je liegt. In dit geval, zou je kunnen zeggen "Nou, ik heb gemerkt dat jullie...", met vermelding van haar ongewone houding of gedrag naar u toe.

Tips

 • Het is nuttig om een ​​wederzijdse vriend hier (dwz iemand die vrienden met u en haar) te helpen bemiddelen tussen de situatie hebben.
 • Soms meisjes gewoon niet willen om vrienden met je zijn, zodat ze gewoon willen dat je het gevoel alsof je iets vreselijk verkeerd deden en ze zijn boos op je. Als je echt niets verkeerd deed, negeer ze. Waarom zou je willen vrienden met een meisje dat je niet kan vertellen wat er op hun hoofd zijn?
 • In het algemeen is het goed om zacht met haar. Tegelijkertijd, echter, moet je verschijnen begrip van wat ze te zeggen heeft. Niet te veel van uw inspanningen worden gericht op het zoeken gevoelig te zijn terwijl absentmindedly negeren van haar pleidooi.
 • Wees voorzichtig bij het vertrouwen op iemand anders om advies. Heb haar vriend niet om "excuses" voor haar, want dat zal komen als zeer onoprecht. Je moet alleen proberen uit te vinden of ze boos op je is in de eerste plaats.
 • Als u niet vertrouwd bent met je haar benadert, probeer dan vragen haar vrienden.

Waarschuwingen

 • Haar niet te confronteren in de voorkant van haar vrienden, of voor je eigen vrienden. Niet alleen kan dat genante voor jullie beiden, maar is ook bedreigend, waardoor ze minder kans om het "probleem" te erkennen. Als je besluit om haar te vragen over, zorg ervoor dat u dit doet in prive.
 • Vermijd al te ongevoelig. Je mag onbedoeld loskomen als onverschillig en / of apathisch om wat het ook is dat ze is boos over met u.
 • Opgeven als je weet dat ze bij je boos zal zijn voor lang. Probeer nieuwe vrienden.