Wkanl

Hoe om te gaan als je denkt dat je vrienden worden voor u betekenen

Dus jij denkt dat je vrienden zijn wezen betekenen voor u? Je kan wel of niet zeker weten. Dus wat is het volgende? Als je niet weet hoe om hen te vertellen hier is hulp:

Stappen

Hoe om te gaan als je denkt dat je vrienden worden voor u betekenen. Vertel je vrienden "Ik vroeg me af, en ik voel me een beetje vreemd over vragen u dit, maar denk je dat je wordt voor mij?
Hoe om te gaan als je denkt dat je vrienden worden voor u betekenen. Vertel je vrienden "Ik vroeg me af, en ik voel me een beetje vreemd over vragen u dit, maar denk je dat je wordt voor mij?
 1. 1
  Vertel je vrienden "Ik vroeg me af, en ik voel me een beetje vreemd over vragen u dit, maar denk je dat je wordt voor mij? Heb ik iets voor je om je boos op mij gedaan? Het lijkt misschien niet aan u, maar het doet voor mij. "
 2. 2
  Vertel ze wat waardoor je denkt dat ze je haten of bent boos op je. Ze zouden kunnen zeggen: "Oh sorry" op een manier zoals dat of ze misschien niet, ze kunnen worden boos op je en je kunt ze verschuldigd een verontschuldiging. Soms zijn mensen niet beseffen dat wat ze doen kwetsend kunnen zijn en soms doen ze het expres om je reacties te krijgen van hen.
 3. 3
  U kunt hen vragen, "zeg je dingen achter mijn rug?" Ze zullen meestal niet beantwoorden en misschien niet zeggen, maar je kunt zien of ze blijven weg van het onderwerp. Niet hun vriend niet meer zijn als ze doen. Vrienden niet zeggen dingen achter de rug van een vriend. Je hoeft niet dat soort mensen in je leven nodig hebt.
 4. 4
  Als ze nog steeds betekenen voor u dan moet je hen vragen waarom ze boos op je en zeggen: "als je boos op me zonder reden zijn laat me met rust. Ik weet niet meer schelen!" Na slechts vinden betere vrienden die mooier zijn.
 5. 5
  Als geen van deze werken, verder te gaan. Al deze methoden zijn uitgeprobeerd en niet alle van hen werken, maar je kunt altijd kiezen voor nieuwe vrienden, en als je vrienden bent gemeen tegen je, niet rondhangen met hen. Het is beter om eenzaam te zijn dan aan vrienden die zijn gemiddelde hebben. Je verdient beter dan dit!

Tips

 • Je mag geen negatieve opmerkingen van deze vrienden te nemen, zou het gewoon krijgen ze opgepompt, en doe het nog meer.
 • Als deze vriend wordt verstaan, want ze willen een verontschuldiging van je, en je bent niet zeker wat je verkeerd hebt gedaan en ze wont u vertellen waarom ze willen een verontschuldiging, niet geef ze een! Als ze gemeen zijn, ze niet verdienen een verontschuldiging, je doet, het is niet jouw schuld dat je niet weet wat is afluisteren hen, de kans groot dat je andere vrienden zullen ook niet!
 • Als je ouders je vertellen ze zijn niet vrienden die moeten worden vertrouwd, naar hen luisteren. Zij weten meer dan jij.
 • Als je denkt dat ze gemeen zijn aan u, moet je ze vertellen dat je niet denkt dat je moet vrienden meer dan sorry zeggen dan gaan en beter vrienden zijn. Het heeft geen zin het gezelschap van mensen die je niet kunt vertrouwen.
 • Als je denkt dat ze boos op je en je niet meer weet wat te doen om hen dat ze misschien gewoon niet willen vrienden meer zijn.
 • Wees voorzichtig van beschuldigen je vriend te zeggen dingen achter je rug, omdat je vriend misschien niet en dat een beschamende moment zou kunnen zijn.
 • Als je denkt dat je vrienden over je praten achter je rug dan bent u meer dan waarschijnlijk gelijk. Mensen hebben een gevoel over deze dingen. Als ze betekenen voor je gezicht als het praten achter je rug, verliezen ze snel! Laat ze verhuizen naar een andere doelgroep.
 • Misschien wilt u nadenken over hoe u de behandeling van uw vriend, misschien kun je wel het gemiddelde is. Als dat het geval is, excuses, zelfs als je niet weet waarom ze boos zijn, het kan uw vriendschap te slaan. Hoewel, soms is het een slecht idee om zich te verontschuldigen omdat uw vriend kan superieur aan je voelt. Wees voorzichtig.
 • Je bent je eigen persoon. Heb een comeback maken. Je bent wie je bent. Ze zijn gewoon idioten die onzeker zijn en zijn zeer dramatisch. Je weet wat goed is. En je weet wat er mis is.
 • Dit is het leven! Als u het gevoel alsof je de vriend, waarom is het belangrijk voor u, wat krijg je van het? Als je hen vertellen wat zouden ze zeggen?
 • Gewoon negeren dan als ze verbaal misbruik aan u. Dit werkt altijd. Soms kunnen zij niet gemeen en misbruik plaats kunnen zij willen spelen.

Waarschuwingen

 • Kunnen verliezen een paar vrienden, maar dit wordt gecompenseerd door de nieuwe vrienden die je moet maken.