Wkanl

Hoe om te gaan met het hebben van geen vrienden

Een van de natuurlijke verlangens van het menselijk hart is vriendschap. Ze maken ons lachen, en vasthouden aan ons door de moeilijke tijden. Dit is de reden waarom het zo moeilijk om je leven kan zijn zonder veel vrienden. Als je merkt dat je zonder, wanhoop niet - lees net dit artikel.

Stappen

Hoe om te gaan met het hebben van geen vrienden. Wees je eigen beste vriend.
Hoe om te gaan met het hebben van geen vrienden. Wees je eigen beste vriend.

Wees lief voor jezelf.

 1. 1
  Oefening regelmatig. Het is gezond en reinigt je. en andere gezonde activiteiten zal wegnemen van de eenzaamheid en voelt u zich beter voelt over jezelf. Gezond zal niet alleen het verbeteren van uw interne dispositie, maar het zal je fitter. Gaan, neem een wandeling of gewoon genieten van de frisse lucht en voor een paar minuten per dag.
 2. 2
  Zoek een hobby. Het kan zijn, het lezen van literatuur, of zelfs borstelen op uw computer vaardigheden. Talenten zijn ook dingen die sociale netwerken rond gebouwd kan worden. Word lid van een club of gilde gewijd aan waar je goed in bent.
 3. 3
  Wees je eigen beste vriend. Wees goed voor jezelf en verwen uzelf met veel respect en vriendelijkheid. Het is makkelijk om negatief te zijn naar jezelf wanneer je niemand om je heen. Echter, het is zeer belangrijk dat u zich niet ontwikkelen overdreven negatieve gevoelens ten opzichte van uzelf of laag gevoel van eigenwaarde. Dat gezegd hebbende, niemand houdt van een egomaniac, dus zorg ervoor dat je gevoelens onder controle te houden.
 4. 4
  Zien de voordelen van het hebben van geen vrienden. Het is een vergissing te denken dat het hebben van geen vrienden niet normaal is, alleen maar omdat de maatschappij vertelt je het niet. Stop believing samenleving. Het hebben van vrienden kan je afhankelijk van anderen, die kan worden beschouwd als een zwakte te groeien. Een sterke geest kan zichzelf redden en je bent nu in staat om een ​​te hebben. Realiseer je dat je onder de sterkeren als je het kan maken door het leven zonder vrienden.
 5. 5
  Brieven schrijven. U kunt uw familieleden schrijven of u kunt een penvriend vinden. Het schrijven van een brief aan iemand zal helpen om door moeilijke tijden en in contact blijven met het positieve in je leven. Behandel ze zoals je zou willen worden behandeld en je zult merken dat je komt een heel eind.

Proberen om vriendschappen te ontwikkelen.

 1. 1
  Breng tijd rond mensen doen dingen die je leuk. Als u hebt genomen van een sport of hobby, ga naar club evenementen, sport ontmoeten-ups en wedstrijden. Gaan met mensen op deze gebeurtenissen om verbindingen te maken. Neem het langzaam als je aarzelend bent, maar sta jezelf te verbinden en potentieel klik met mensen die dezelfde dingen die je doet.
 2. 2
  Ga online en zoek naar gelijkgestemde mensen. Zelfs als u geen vrienden te vinden in het echte leven geen haast, kan je veel mensen online die je gedachten, ideeën en dromen over veel dingen delen. Je kunt ontwikkelen zeer dicht en neemt de dingen in uw eigen tempo en in te trekken wanneer u het nodig om dat te doen. Online vriendschappen zijn niet zo intiem als die in het echte leven en meestal niet volledig oplossen van eenzaamheid, maar zijn niettemin een goede manier om zich verbonden voelen en doorgeven tijd.
 3. 3
  Vrijwilliger. Dingen te doen die uw buurt profiteren als community service projecten zijn een geweldige manier om mensen te ontmoeten. Het helpen van de minder bedeelden ook kunt u stap uit jezelf en zet dingen in perspectief.
 4. 4
  Proberen om vrienden te maken met een dier. U kunt naar uw lokale dierenasiel en krijgen een of kat. Vaak kan fungeren als een nexus van socialisatie. Het hebben van een huisdier geeft je een excuus om te krijgen en te praten met andere eigenaren van gezelschapsdieren die je ontmoet op straat of in het park.
 5. 5
  Neem een kans. Socialiseren is uiterst moeilijk, en zelfs de meest sociale vlinder zullen zich in lastige regelmatig situaties. Om goed te socialiseren, moet je bereid zijn om uit te gaan op een ledemaat en neem een ​​risico. Als je praat met de populaire menigte bij hun tafel en ze je, lopen en lof jezelf voor de intensivering in het hol van die leeuw. Als je iemand uit te vragen en te krijgen, lof voor het feit dat je de moed om je toe te laten.

Ontwikkel een positieve kijk

 1. 1
  Kijk op de zonnige kant van het leven. Het is misschien moeilijk in het begin, maar er is altijd goed om je heen. Het is gemakkelijk om alle slechte dingen in de wereld te zien, en om altijd negatief. Wees dankbaar voor wat in het moment, zoals de zon of je gezondheid.
 2. 2
  Stoppen met haten. Als je anti-dit of anti-dat, erachter te komen waarom je zo tegen. Als je dingen die je tegen te verkennen, misschien vind je goed in hen - en zo niet, dan weet je vijand beter. Iemand die is vol van haat, maar kan niet zeggen waarom wordt vaak gezien als irrationeel en onaangenaam door de mensen om hen heen.
 3. 3
  Verkennen of u kunt een dieper hebben probleem. Overdreven negatieve gevoelens kunnen het gevolg zijn van een eerder trauma. Een onvermogen om goed te socialiseren zou kunnen wijzen op een inherente emotionele onbalans. Als je hebt gekregen, lid van een club en zich te bekwamen in een bepaalde vaardigheid en zijn nog steeds niet in staat om vrienden te maken, wilt u misschien een arts te raadplegen en zien of dit is geen teken van een ernstiger probleem.

Tips

 • Doe niet dom jezelf naar beneden of compromis uw moraal om mensen om je wilt.
 • Socialiseren is uiterst moeilijk en als je niet geschikt zijn voor het, het leren te socialiseren kan een pijnlijke en moeilijke ervaring zijn. Geef nooit op, maar nooit bang zijn om toe te geven dat je meer dan je kunt kauwen hebt afgebeten.
 • Als je uiteindelijk uit te vinden heb je wel een ernstiger 'probleem' over waarom je geen vrienden kunt maken, bij te wonen gezondheid groepen. Vraag uw arts of hulpverlener over lokale groepen en vergaderingen zijn er die zich richten op mensen die dezelfde en / of gelijkaardige problemen die je hebt hebt. U wilt misschien niet op het eerste, maar het bijwonen van dergelijke groepen kunnen helpen erachter te komen hoe je jezelf te helpen, en meer dan waarschijnlijk zul je vrienden met andere mensen te maken in de groepen die net als jij. Houd een open geest.
 • Geplakt op conversatie ideeën? Eenvoudig. Stel vragen over de persoon, echter, zorg ervoor dat je niet overboord te gaan, het kan heel beangstigend om te worden benaderd en gegrilde over uw adres, baan, die is thuis enz. Niet over als griezelige komen. Proberen om het algemeen of op onschuldige onderwerpen (zoals hobby's of huisdieren) te houden. Het punt is het openstellen van de lijnen van communicatie, zodat ze zich comfortabel voelen te delen.
 • Vergeet niet dat is niet een weerspiegeling van. De glamoureuze leeft op en in rap video's zijn valse voorstellingen van het leven. Het grootste deel van de menselijke ras leeft een eenvoudig leven werken, geld verdienen, komen en het lezen van de krant. Als dat is u, niet in het zweet - je normaal bent.
 • Denk aan je ervaring als een waardevolle les en proberen en te delen met anderen.
 • Als je geen vrienden, omdat je wordt gepest, praat met een volwassene, zodat ze kunnen uitzoeken dingen uit.
 • Zoek een nieuwe context. De meest dramatische manier om jezelf te veranderen is om een ​​nieuwe cultuur tegenkomen. De realiteit is dat sommige mensen niet geschikt zijn voor hun eigen cultuur en zich meer op hun gemak in de nieuwe culturen. Als u niet de tijd georiënteerd, probeer dan de tropen - als je graag multitasken, probeer dan een polychrone samenleving zoals die van het Midden-Oosten, Middellandse Zee of Zuid-Azië. Als je artistieke en intellectuele zijn, proberen.
 • Mensen zullen niet altijd nemen u, dus wees niet bang om weg te lopen van hen. Realiseer je dat wezen is een deel van het leven - niet iedereen die je tegenkomt zal instemmen met u of wilt u. Niet over hoe niemand je - ze kunnen gewoon je niet begrijpt.
 • Zoek niet tegen anderen als een antwoord. Gevoelens van isolatie en van het zijn van degenen om je heen kan leiden tot gevoelens van arrogantie en superioriteit. Uitgehaald geeft u alleen een negatieve reputatie. Uitgehaald heftig zal je krijgen een slechte reputatie, evenals een strafblad.