Wkanl

Hoe om vrienden te maken over de hele wereld

Het maken van vrienden uit alle hoeken van de wereld is niet meer moeilijk te doen. Het vinden van mensen uit verschillende landen is slechts een klik verwijderd van uw computer. Met de hulp van een grote kaart van de wereld, kunt u reizen door cyberspace, van het ene land naar het andere, en nooit laat uw kamer.

Stappen

Hoe om vrienden te maken over de hele wereld. Open uw map op een tafel of speld het aan een muur in uw computerruimte.
Hoe om vrienden te maken over de hele wereld. Open uw map op een tafel of speld het aan een muur in uw computerruimte.
 1. 1
  Open uw map op een tafel of speld het aan een muur in uw computerruimte.
 2. 2
  Zet een 'pin' op het land dat u wilt beginnen.
 3. 3
  Zoeken op Google naar 'penvrienden'. U kunt zoeken naar een penvriend in een bepaald land, of het vinden van een goede en veilige website die u toelaat om studenten en docenten over de hele wereld te praten, net als studenten van de Wereld.
 4. 4
  Ga door de lijst van penvrienden en een paar die lijken op de leeftijd die u zoekt zijn, met dezelfde interesses vinden.
 5. 5
  Stuur e-mail naar hen. - Vertel ze een beetje over wie je bent, waar je woont, en leg uit dat je op zoek bent naar 'vrienden' van over de hele wereld.
 6. 6
  Geef ze uw e-mailadres en vraag hen om.
 7. 7
  Ga naar het volgende land op de kaart en doe hetzelfde, opnieuw plaatsen van een pin op dat land.
 8. 8
  Vrij snel, zult u vrienden van hebben gemaakt over de hele wereld en je kaart zal worden gevuld met veel pinnen.
 9. 9
  Vergeet niet om terug te schrijven naar hen, want dat is hoe de vriendschap echt vordert.

Tips

 • Als u vindt dat de drie uit een bepaald land niet terug te schrijven, ga dan terug naar dat land penvriend lijst en schrijft iemand anders.
 • Als ze noemen een beroemdheid uit hun land, Google die persoon! Het zal je iets om over te praten!
 • Vraag hen over hun land en hen vertellen over jou! De meeste mensen zijn erg trots op waar ze wonen en zullen maar al te graag om u er alles over vertellen.
 • Je moet schrijven naar meerdere mensen uit hetzelfde land, want als een persoon niet reageert, zult u waarschijnlijk te horen van een van de anderen.
 • Geef niet uw reguliere e-mailadres. Krijg een nieuwe en gebruik het alleen voor je penvriend emails.
 • Leren hun taal! Er is niets meer lastig dan praten met iemand die niet spreekt uw taal en het is een echte strijd. Vraag hen welke taal ze liever chatten inch Gebruik Google vertalen als je niet erg goed in talen.

Waarschuwingen

 • Heb overdreven persoonlijke vragen niet stellen. Je kon hen vragen over hun beroemdheid verpletteren, maar niet te veel praten over relaties totdat je hebt chatten voor een tijdje.
 • Geen persoonlijke informatie over u of uw familie of uw huisadres of uw omgeving, of uw e-mail adres niet geven, moet u een nieuwe e-mail voor penvriend maken. in uw eerste contact. U kunt uw belangen veilig te noemen, het land waar je woont en wat het leven is als waar je woont.
 • Niet te regelen om hen te ontmoeten, tenzij je penvriend is ingevoerd om u door uw school. Op deze manier heb je docenten contact met hen en weten de kinderen.

Dingen die je nodig hebt

 • een grote wereldkaart
 • een doos met verschillende gekleurde stok pinnen
 • een internet-aangesloten computer