Wkanl

Hoe je naar een meisje kennen op school je niet weet

Ooit een meisje in de zalen en dacht: "He, ze is knap... Wacht, is dat niet Y uit mijn wiskunde en geschiedenis lessen? Misschien moet ik haar leren kennen... Maar hoe?" Nou hier ga je. Vergeet niet, zal geen gids altijd werken, maar ze kunnen soms helpen.

Stappen

Hoe je naar een meisje kennen op school je niet weet. First things first, leren een gemeenschappelijk pad gebruikt ze tussen de lessen.
Hoe je naar een meisje kennen op school je niet weet. First things first, leren een gemeenschappelijk pad gebruikt ze tussen de lessen.
 1. 1
  First things first, leren een gemeenschappelijk pad gebruikt ze tussen de lessen. Het klinkt misschien als een stalker soort dingen te doen, maar het helpt als je weet waar ze zullen zijn en wanneer, en gaan op welke manier.
 2. 2
  Manoeuvreren jezelf, zodat je passeert haar die in de tegenovergestelde richting. Als je haar voorbij, vangen haar ogen, glimlach, zeggen: "Hi / Hey ___ (naam)" en lopen op. Zelfs als ze in een stel vrienden. De kans groot dat de eerste paar keer, dan krijg je alleen maar een giechelen (of een paar van de overvloed), maar na een paar keer, zou je een Hi terug te krijgen. En met stap drie.
 3. 3
  Als je eenmaal op het punt waar ze zegt hoi terug in tussen klassen (geduld, kan dit variëren van een paar pogingen tot een paar weken.), Probeer jezelf ofwel zat naast haar in de klas of samen met haar in een groep. (Als je niet kunt doen, hetzij, gaat u naar stap 4) Zodra u bent op dit moment, alleen maar met haar praten. Say hi, dan is het opstarten van een gesprek. Dat wil zeggen, als je een leuke leraar die het niet erg. Zorg ervoor dat je haar te geven uw naam, als ze niet weet het. Wees jezelf en laat de conversatie stromen brengen u in het.
 4. 4
  (Alternatief voor stap 3) Als je jezelf niet kunt krijgen naast haar, of als je niet in een groep met haar kan krijgen, doe je dit: Ontmoet haar in de gangen weer, behalve deze keer, zorg ervoor dat je gaat het op dezelfde manier als haar. Gewoon soort van lopen naast haar en zeg hallo en een gesprek te beginnen. Niet per se een complex of persoonlijke of iets dergelijks, gewoon "hoe is het weer" of "Wat was het huiswerk", zoiets.
 5. 5
  Nu dat je twee zijn een beetje bekend, blijven naar school te gebruiken als basis voor je relatie. Vraag haar of ze je kunnen helpen met iets in een van je lessen. Zorg ervoor dat u een beetje vleierij omvatten.. "Hey nogmaals, ik hoorde dat je bent echt goed in XYZ (waarbij XYZ is een willekeurig onderwerp: Shakespeare, of invullen van het plein... Zorg ervoor dat ze is echt goed in het al, niet alleen haar vragen om u te helpen met wat willekeurige ding dat ze niet eens iets over) weten, kunnen we samen de lunch of voordat de school begint en kan je me helpen? ' Het helpt vooral als je net doen alsof ze niet weten. Dan kunt u "catch on" echt snel, en dan zult u tijd te branden waar je gewoon kunt praten.
 6. 6
  Meisjes is menselijk, ook. Vraag over haar leven. Vragen over wat ze geïnteresseerd Praat over dingen die je denkt dat ze cool. Wees aardig. Boven alles, doe niet nep jezelf. Wees niet bang om te breken wat voor u hebt ingesteld voor jezelf. Een relatie moet niet worden onevenwichtig.

Tips

 • Wees zelfverzekerd, als je bent nerveus, verlegen of blozen gemakkelijk, dat is het eerste wat ze zullen merken, gewoon in je lichaamstaal alleen. Haal diep adem door je neus, maak oogcontact, vertrouwen in jezelf.
 • Wees jezelf! Probeer niet om iemand die je bent niet alleen indruk op haar te zijn. Het werkt nooit.
 • Wees vriendelijk! Probeer niet over te komen als iemand die gewoon op zoek naar een vriend. Kom op als je probeert om vrienden te worden.
 • Geen meisje is un-gettable. Geen stress.
 • Bezoek de volgende website voor meer dating tips: Hoe maak je een vriendin te krijgen?

Waarschuwingen

 • Wees klaar voor een ontslag. Het overkomt ons allemaal. Als het gebeurt, schouders ophalen, afschudden, dan vindt een nieuwe doelgroep. Ze is waarschijnlijk niet de moeite waard uw tijd als ze niet op zijn minst willen om vriendelijk naar u toe. Jullie kunnen nog steeds vrienden zijn in de toekomst, maar voor nu, ergens anders kijken.
 • Er zijn genoeg vissen in de zee. Kijk de andere plaatsen dan school om nieuwe mensen te ontmoeten. Winkels, werk, buitenschoolse activiteiten, enz.