Wkanl

Hoe je vrienden met iedereen zijn

Hoewel psychologisch onderzoek heeft aangetoond dat mensen de neiging om mee te komen met mensen die soortgelijke fysische en biologische eigenschappen met hen te delen, is het mogelijk om vrienden met zeer verschillende soorten mensen die allerlei achtergronden dragen geworden. De truc is om open-minded, begrip en spraakzaam zijn. Lees dit artikel om te leren hoe om vrienden te maken met diverse groepen!

Stappen

Hoe je vrienden met iedereen zijn. Begrijp de persoonlijkheid van een groep die u probeert om vriendschap te sluiten.
Hoe je vrienden met iedereen zijn. Begrijp de persoonlijkheid van een groep die u probeert om vriendschap te sluiten.
 1. 1
  Begrijp de persoonlijkheid van een groep die u probeert om vriendschap te sluiten. Erachter te komen wat hen verenigt - is het een gedeelde activiteit (bijvoorbeeld, debat team, journalistiek publicatie, liefde voor het uitvoeren van muziek) of een harmonieus evenwicht van persoonlijkheidskenmerken (spraakzaam, gezellig, rustig, etc.)? Als u deze verenigende kwaliteit met de groep te delen, dan laat je interesse / persoonlijkheid / wat het ook mag schijnen te zijn! Nodig mensen uit de groep, om dingen te doen met je, dat je weet dat ze zullen genieten, en evenementen bij te wonen als je uitnodigingen van hen te ontvangen. Zodra ze beseffen dat je een leuk persoon om rond te zijn, jullie zullen vrienden geworden.
  • Vergeet niet dat elke groep anders zal zijn. Zij zullen gebruik maken van verschillende woorden, vinden verschillende dingen grappig of respectabele, of zal hebben zeer verschillende manieren van "opknoping out". Observeren wat geschikt is voor elke groep is, en dienovereenkomstig te handelen, maar jezelf niet veranderen alleen te passen inch Je bent wie je bent.
 2. 2
  Wees uitgaande en pro-actief in het uitnodigen mensen uit te hangen en te letten op wanneer / waar mensen verzamelen. Als u wilt vrienden met iedereen te zijn, je moet initiëren bereiken van groepen en gevoelig voor hun gewoonten. Gaan veel om op te hangen met verschillende groepen. Zijn vrienden met iedereen kan zeer tijd-en energie-intensief omdat je moet zijn vriendelijk, extravert, en bereid om tijd te besteden opknoping uit, waardoor je heel weinig tijd voor jezelf.
  • Vergeet niet, hoef je niet extravert te zijn om een ​​goed mens te zijn, het is prima om verlegen en gereserveerd, en je zult je eigen vrienden te maken. Echter, als je doel is om een ​​breed scala van mensen vriendschap sluiten, moet u die inspanning stak daar.
 3. 3
  Vraag mensen wat hun plannen zijn voor het weekend. Als er iets geschikt voor u om mee te doen lijkt, kunt u interesse in de activiteit te uiten en te zien of ze een uitnodiging uit te breiden. Zo niet, moet u een beslissing te nemen over de vraag of je jezelf moet zetten op de lijn en expliciet te vragen om te komen maken.
  • Wees voorzichtig met het altijd tagging mee - het kan je vervelend voor sommige mensen maken. Tagging langs is pas een probleem als de groep niet echt genieten van uw onderneming, die moeilijk te detecteren kan zijn omdat mensen over het algemeen proberen om hun ware gevoelens te verbergen en om buiten aangenaam. Als u merkt dat u routinematig worden weggelaten uit de plannen, of niet horen over dingen totdat het evenement voorbij is, beseffen dat mensen subtiel kunnen zijn, maar opzettelijk probeert te sluiten. Terwijl u kunt dit zien als een kwetsende actie, anderen niet de verplichting om je vriend te zijn, en als ze het gevoel hebben dat je persoonlijkheid niet jive met de rest van hen, het is hun recht om te beslissen of u op te nemen. Als dit gebeurt met mensen die je lange tijd vrienden waren met, kunt u om over hun hatelijke gedrag. Anders vergeet proberen te hard om die groep aan te sluiten en verder te gaan naar andere vrienden te vinden.
  • Als je merkt dat je hoeft te elk weekend vragen wat iemand is aan om een ​​deel van een groep te zijn, zet hem op en contact iemand anders in de groep wie je kent. Als alternatief, nodigen de persoon uit te hangen en zien wat ze zeggen. Als uw uitnodiging in strijd is met bestaande plannen, kunnen zij u uitnodigen om mee te gaan. Als uw uitnodiging om op te hangen valt voordat een bestaand plan, kunt u twee uiteindelijk aan de groepsactiviteit gaan samen.
 4. 4
  Niet badmouth anderen of roddelen overdreven. Hoewel het kan zorgen voor een interessante twee-minuten gesprek, je weet nooit wie je zou kunnen beledigen en welke bruggen je verbrandt. Ook als u bent altijd badmouthing anderen, mensen pikken op die en zal meer aarzelend over je - hoe weten ze dat je ze niet bent badmouthing als ze niet in de buurt? Wees een aangenaam persoon, volgt u de gouden regel (behandel anderen zoals je zou willen worden behandeld), en de vrienden zullen komen massaal.
 5. 5
  Wees open-minded. Realiseer je dat in het proces van zijn vrienden met (bijna) iedereen, zal je mensen tegenkomen met allerlei persoonlijkheden, houdingen, meningen en belangen. Je moet jezelf open-minded en aangenaam genoeg, zodat je samen kunt krijgen met al deze verschillende mensen, zelfs als je niet 100% eens met hen over alles maken. Wees een respectvolle persoon, zodat je respectvol kunt oneens wanneer verschillen mee te gaan. Dat doe je niet nodig hebt om uw standpunten of meningen te onderdrukken, maar zorg ervoor dat je ze niet bent uiten in een beledigende of schadelijke wijze naar anderen.
 6. 6
  Lachen altijd en hebben een positieve houding. wanneer je iemand ontmoet of ze te zien in de gangen of op het werk glimlach naar hen en zij zullen uw uitgaande denken.

Tips

 • Noodlanding op het water uw oude vrienden voor andere mensen is een vreselijk ding om te doen. Gewoon proberen vriendelijk te zijn. Als je een paar beste vrienden of een beste vriend - ze nooit verliezen.
 • Schoonhouden is een belangrijk ding om in gedachten te houden. Douchen elke dag. Was je gezicht, je tanden poetsen. Wat er ook gebeurt.
 • Wees niet bang om te praten met mensen. Vreemden vergadering is de beste manier om nieuwe vrienden te maken!
 • Wees beleefd tegen iedereen, zelfs het is gewoon een "Excuse me".
 • Nooit van uit dat iedereen past in 'Jock', 'Geek', 'Gothic', enz. wordt omschreven als dat vaak gekwetste gevoelens van mensen (zelfs als ze zelf een van deze namen trots noemen, zeg het niet zelf - respect voor hun recht om zichzelf of wat dan ook, maar niet imiteren) diss.

Waarschuwingen

 • Vergeet niet: Vergeet niet wie je echte vrienden zijn. Niet vrienden met iemand te worden, alleen maar omdat ze een cheerleader of echt populair.
 • Niet iedereen zal net als u, maar dat is hun probleem, niet de jouwe. Je kunt niet maken iemand wilt hangen om je heen, dus forceer het niet. Je moet gewoon naar buiten komen erger!
 • Zijn vrienden met iedereen kan moeilijk zijn omdat niet iedereen is cross-compatible. Misschien voel je je verscheurd tussen vrienden, die om te hangen met als het niet kan worden gedaan in een keer.
 • Als om welke reden u niet kunt doorgaan met het veeleisende tijdschema, zullen vrienden snel vervagen. Zorg ervoor dat u een paar sterke vrienden hebben, of kan het mogelijk zijn voor al je vrienden tot louter bekenden geworden.
 • Het is onmogelijk om een ​​nauwe set van vrienden-iedereen gemiddelden moeten naar een mix tussen vriend en kennismaking. U kunt vaak een feestje alleen te gaan naar een andere partij met rust te laten. U zult er vrienden te zien, maar je kunt niet sociaal mobiel met veel meer mensen dan jezelf.