Wkanl

Hoe je mensen je aardig vinden

Heb je ooit wakker in de ochtend, kijk naar jezelf in de spiegel en zeggen: "Ik wou dat ik meer vrienden had?" Nou ja, kan dit artikel in staat zijn om te helpen!

Stappen

Hoe je mensen je aardig vinden. Zijn kuddedieren, niet onzichtbaar.
Hoe je mensen je aardig vinden. Zijn kuddedieren, niet onzichtbaar.
 1. 1
  Zijn kuddedieren, niet onzichtbaar. Mensen zullen niet merken dat je ook daar als je iets niet merkbaar doen.
 2. 2
  Smile. Wees vrolijk, niet depressief. Zeg hallo aan mensen in de supermarkt. De kans groot dat mensen zullen terug glimlachen en zeggen hallo en behandelen je beter. Slechts handelen als een persoon die is met veel plezier. Vergeet niet, als je doet alsof je bent echt blij, zal je meestal gelukkig voelen.
 3. 3
  Probeer niet om emotie, gevoeligheid, of woede te gemakkelijk laten zien (vooral rond die je niet goed kent). Probeer een te houden relaxed, kalm, en gelukkig houding, zelfs als er iets niet uw weg te gaan. Anderen kunnen krijgen uitgeschakeld als ze zien dat je moeilijke, neurotisch, onzeker of overemotional zijn. Mensen die hun emoties onder controle te houden zijn ook enkele van de meest sympathieke. Dat betekent niet dat je zou moeten zijn afstandelijk of koud aan de emotionele behoeften van anderen, maar dat je sympathie zou moeten zijn in een rustige en zachte manier. Zoals vermeld in stap 2, anderen willen een persoon die is gelukkig en stabiel te zien. Zorg altijd voor een goed gevoel voor humor ook.
 4. 4
  Oefen basisregels van hygiëne. Niemand zal willen zijn om iemand die stinkt en niet hun tanden poetsen. Dus, neem regelmatige douches of baden, wassen je haar, scheren als je moet, poetsen en flossen van uw tanden, kam je haar, gebruik pepermuntjes of minty gom, clip / reinig je nagels, gebruik deodorant, omkleden, schoon uw handen, etc.
 5. 5
  Vraag mensen over zichzelf. Wees geïnteresseerd in hen. en kijk geïnteresseerd in wat ze te zeggen hebben, zelfs als u niet. Als je in een gesprek en hoort jezelf zeggen: "Ik deed dit, deed ik dat", stop jezelf en vraag de mening van de andere persoon.
 6. 6
  Compliment mensen. Vertel de ander wat je bewondert over hen. "Ik hou van hoe vol en bouncy je haar is," is een goed begin. Maar niet over doen, kunnen sommige mensen niet weten hoe ze een compliment te nemen, kan worden ongemakkelijk door complimentjes, verstaan ​​het verkeerd of kan enige complimenten nemen als een belediging. En zorg ervoor dat je meent wat je zegt, mensen weten wanneer je valse nederigheid.
 7. 7
  Maak oogcontact. Het is soort zenuwslopend als je met iemand praat en ze blijven bewegen hun hoofd. Je kunt niet zeggen of ze luisteren of niet. Wie heb je het bent (of luisteren) naar, kijken naar hen recht in de ogen.
 8. 8
  De meeste mensen zijn dol op hun naam, dus in plaats van te zeggen "hallo", zeg "hallo jonathan, hoe gaat het vandaag?" Pakken mensen de namen en ze zullen je graag.
 9. 9
  Praat over wat interesseert de andere persoon. Als u weet dat een voetbal fanaat, vraag "Speel geen voetbal spelletjes laatste tijd?" Dit zal meestal krijgen ze en ze houden op en over te praten. Zelfs als het echt saai, kijk geïnteresseerd en vergeet niet om oogcontact te maken.
 10. 10
  Niet klagen of te zeurderig. Mensen haten zeurderige mensen. Praten over de goede delen van de dag in plaats van te focussen op de negatieve dingen, zullen de mensen meer tot je aangetrokken.
 11. 11
  Probeer niet om op te scheppen over jezelf. Net als je knie een test en iemand niet, ga niet "Nou, ik kreeg een A." Zeg gewoon iets als "Nou, je zult een A volgende keer." Of iets stimuleren of geruststellend. Niemand houdt van een opschepper.
 12. 12
  Een zeer belangrijk stuk van advies, als je met je maten, NIET ze weglaten. NOOIT. De kans groot dat ze zullen denken dat je niet echt zoals zij.
 13. 13
  Niet ooit praten achter iemands rug, vriend of vijand. Het zal altijd weer terug naar hen en je zal uiteindelijk worden beschouwd als een back stabber en mensen zullen je mijden als de pest. U zult de vrienden die je hebt en toekomstige vrienden verliest u had kunnen maken. Je zal ook het aantrekken van mensen zoals dispositie en vergeet niet als je opknoping met dolk in de rug, zijn ze waarschijnlijk terug steken je net zo goed.
 14. 14
  Als u het niet eens of verkeerd interpreteren wat iemand heeft gezegd, geschreven of iets dat is doorgegeven aan u, bespreken met hen. Ga niet voor iedereen anders en als je met die persoon, ga niet naar de baas, eerst bespreken met hen en proberen om elk probleem op te lossen. Als je eenmaal zijn gegaan naar de baas, heb je eventueel onderworpen uw collega om begeleiding, een slechte jaarlijkse beoordeling of hadden hen worden ontslagen, en echt als je zoiets doen, zal niemand wil vrienden met je zijn. Proberen te lopen in de schoen van de ander en zien de dingen vanuit hun perspectief.
 15. 15
  Iedereen houdt van een compliment. Zoek iets wat je wilt in een ander persoon en complimenteren hen op. Heeft degene die altijd neemt in complimenten en hen niet uitdelen van niet. Als u dat doet, wordt u gezien als een egocentrisch persoon.
 16. 16
  Kijk maar eens goed in de spiegel nadat u deze suggesties lezen en wees eerlijk in je zelfevaluatie. Ben je doen wat je kunt om mensen te vinden?
 17. 17
  Hou van jezelf! als je houdt van de persoon die je bent dan alle anderen zullen zich op dezelfde manier.
 18. 18
  Wees jezelf! Probeer niet om iemand die je niet bent, het zal laten zien als je het probeert. Weet wie je bent, en pas de tips om je persoonlijkheid. Het loont op de lange termijn, zelfs als u marcheren op het ritme van je eigen drummer (zo te zeggen).
 19. 19
  Goed kleden. Het spreekt vanzelf dat mensen maken snelle oordelen over u binnen de eerste paar seconden van de vergadering. Als je presentabel lijkt dan zullen mensen vanuit dat je het allemaal bij elkaar.
 20. 20
  Ze lachen. Iedereen houdt van een grappig persoon. Wees voorzichtig om de grappen juiste om de instelling te maken. (Dus niet een grap over oude mensen maken naar uw grootmoeder.)
 21. 21
  Wees je bewust van de verschillende ideeën over wat de mogelijke relatie met zich meebrengt. De andere persoon kan een ander idee over wat een relatie is gebaseerd op hebben, haar doelstellingen, regels, etc. Zorg ervoor dat u de verschillen op deze fundamentele niveaus te begrijpen zodat niemand zal worden teleurgesteld / gekwetst / later verward. Bijvoorbeeld, als je verwacht te worden gewacht op emotioneel de hele tijd, de andere persoon niet bereid zijn om dat te bieden. Maak behoeften en doelstellingen duidelijk.
 22. 22
  Doe geen kwaad hun gevoelens. Als ze vragen om je mening, doen alles wat ze gewoon willen horen niet zeggen. Je zou het risico ze te verliezen.

Tips

 • Nooit lijken alsof je probeert om mensen om je wilt. Dit zou kunnen blijken sommige mensen af.
 • Het is goed om te gaan dan deze stappen regelmatig, zodat je kunt "cement" ze in je hoofd en je hoeft niet perfect te zijn in deze, gewoon proberen een beetje beter te zijn met de mensen om je heen. Ook, hoe meer je hangout met mensen, hoe meer ze te leren kennen je beter dus probeer te vragen wat van je vrienden uit eten, lunch of zelfs een brunch. Vergeet niet forceer niets, net als wanneer je iemand een compliment, niet meer dan overdrijven, want het sturen de verkeerde boodschap.
 • Soms zullen mensen gewoon niet zoals jij. Dat betekent niet dat niemand doet hoor! Zich niet aan een persoon, probeer het met zo veel mogelijk mensen.
 • Heb controversiële onderwerpen zoals religie, politiek, of abortus, niet bespreken tenzij je weet dat de persoon zeer goed.
 • Niet rondhangen met de verkeerde mensen. Altijd hangen met goede mensen die laten zien dat u een goed persoon te zijn rond.

Waarschuwingen

 • Niet te veel verwachten van andere mensen. Wees je bewust van hoe andere mensen kunnen reageren.
 • Doe niet alsof je iets wat je niet graag wilt. Het eindigt meestal in een verloren vriendschap.
 • Handelen niet super overdreven vrolijk.
 • En ook niet vergeten om niet te bazig.
 • Niet roddelen of zelfs meedoen met een groep die wordt roddelen bijzonder kwaadaardige roddels: Loop weg. Wees de beter mens!
 • Bij het maken van oogcontact met iemand, zorg ervoor dat het een vriendelijke, aandachtig luisteren en oogcontact, niet sniper-stare-down soort van oogcontact.
 • Niet jaloers als ze een oogje op iemand die je een crush op.
 • Probeer niet om iemands vriendschap kopen door douchen ze met geschenken. Het maakt ze zich ongemakkelijk voelen en het gevoel alsof ze moeten vergelden. Trouwens, het soort vriend die je zou willen hebben, is geen vriend als zij baseren vriendschap op wat u kunt ze monetarily geven.
 • Wees vrolijk! Smile!