Wkanl

Hoe je blij zijn als je geen vrienden hebt

We zijn omringd met mensen en er zijn een aantal momenten waarop je eigenlijk een vriend uit te hangen niet. Vaak is dit ogenblik gebeurt er als je je late jaren '20 hit. Al je goede vrienden zijn getrouwd, iemand verhuisd naar een andere stad... Heeft dit je bekend voor? Toch is er geen noodzaak voor paniek. Uiteindelijk zul je nieuwe vrienden te vinden. Hier zijn enkele tips hoe je het gevoel van het niet hebben van vrienden overwinnen.

Stappen

Hoe je blij zijn als je geen vrienden hebt. Neem de tijd voor dingen die je had geen tijd voor - Ja, er is altijd wel iets dat je bent begonnen, maar nooit afgemaakt vanwege uw taken en sociale leven.
Hoe je blij zijn als je geen vrienden hebt. Neem de tijd voor dingen die je had geen tijd voor - Ja, er is altijd wel iets dat je bent begonnen, maar nooit afgemaakt vanwege uw taken en sociale leven.
 1. 1
  Neem de tijd voor dingen die je had geen tijd voor - Ja, er is altijd wel iets dat je bent begonnen, maar nooit afgemaakt vanwege uw taken en sociale leven. Maar op dit bijzondere moment dat je niet hoeft vrienden proberen een schilderij, een roman of iets anders dat je hebt gewerkt afmaken. In ieder geval zul je iets interessants te presenteren aan uw toekomstige vrienden te hebben.
 2. 2
  Verkennen - Ja verken de wereld en alles om je heen. Geniet van de zon (het is gratis!), Of u kunt gaan op een reis die je altijd al over gedroomd, maar nooit tijd gehad. Lees een boek, bekijk uw favoriete comedy, enz.
 3. 3
  Bezoek uw familieleden - Er was een tijd dat je ze niet nodig had, maar nu wel. Probeer opnieuw verbinding te maken met hen en iets nieuws leren over hen.
 4. 4
  Geven - Ja liefde te geven, cadeaus. Liefde kan toveren en met het uitspreken van uw liefde voel je je beter over jezelf. Kijken vol vertrouwen. Je weet nooit wanneer de ware liefde langs zal komen.
 5. 5
  Proberen om een verschil in uw levensstijl te maken - Ben je verveeld met dezelfde kamer? Verf het in een andere kleur of herindelen van de meubels. U zult minder gestresst voelen. Door iets te doen je meestal vergeten dat er iets dwars zit.
 6. 6
  Houd een oogje op de good guys - Nu je de tijd om je ziel te hebben
 7. 7
  Zie je fotoalbum - Er is geen beter gevoel dan de tijd nemen om terug te gaan naar uw eerdere herinneringen. Je had een goede keer he? Maar maak je klaar! Goede tijden moeten nog komen, gewoon geduldig.
 8. 8
  Luister naar muziek - Muziek is de beste remedie. Gewoon genieten van de melodie en duik in de magische wereld van de muziek en de melodie noten.
 9. 9
  Zorg goed voor jezelf - Er is niemand die zorg zal nemen van je als je dat niet doet door jezelf. Start een nieuwe oefening programma, start goed eten, etc.
 10. 10
  Door dingen te doen voor jezelf-je zal veel beter voelen en als gevolg daarvan zul je nieuwe vrienden aan te trekken.

Tips

 • Blijf trouw aan jezelf en gelukkig zijn met jezelf.
 • Probeer te onthouden dat je bent de beste, er is niets mis met je, maar in deze tijd kun je niet vinden van een fatsoenlijke vrienden als je zou willen.
 • Wees jezelf! Het is een stuk beter om comfortabel in je eigen huid.
 • Blijf gezond, laat dit niet beschadigen je zelf - eigenwaarde. Je bent een vis die duiken in de oceaan op zoek naar iets beters dat je eerder had.
 • Verblijf in een goede conditie. Lopen, oefening, koken, tekenen, enz.
 • Smile-Waar je ook gaat gewoon lachen. Door positieve zul je mensen aan te trekken om jezelf.

Waarschuwingen

 • Wees geduldig. Soms is het meer tijd kost om nieuwe vrienden te vinden, maar waar het om gaat is het bijhouden van het geloof, dat betere dagen moeten nog komen.

Dingen die je nodig hebt

 • Geduld
 • Goede wil
 • Positieve houding
 • Glimlach, Handdruk
 • Oogcontact