Wkanl

Hoe om gelukkig te zijn over het feit dat onpopulaire


Ben je moe van het zijn een van de mensen die wil om te passen in zo slecht? Ben je moe van het zijn een impopulaire jongen? Misschien heb je geprobeerd aan te sluiten bij de populaire menigte, en het werkte niet. Omdat impopulair maakt je niet onaardig, of niet in staat om vriendschappen te leggen met vele anderen maken. Hier is hoe te krijgen door gewoon prima zonder populariteit.

Stappen

Hoe om gelukkig te zijn over het feit dat onpopulaire. Begrijpen dat niet alle populaire mensen op school gaan om succesvol te zijn volwassenen.
Hoe om gelukkig te zijn over het feit dat onpopulaire. Begrijpen dat niet alle populaire mensen op school gaan om succesvol te zijn volwassenen.
 1. 1
  Begrijpen dat niet alle populaire mensen op school gaan om succesvol te zijn volwassenen. Mensen die hun "hoogtepunt van de populariteit" op de middelbare school, of praten over de middelbare school die het beste deel van hun leven te bereiken, hebben meestal een steile val toen de middelbare school eindigt (ze gaan nergens).
 2. 2
  Kijk eens om je heen naar die populaire mensen. Zou je echt wilt vrienden met die mensen zijn? Speel je graag waar ze voor staan? Hoe zij anderen behandelen, en hoe ze maken anderen voelen? Wilt u genieten van doen wat ze doen, alle standaard populaire spul, of zou je liever een beetje meer diepgang en variatie hebben in je leven?
 3. 3
  Te vergelijken met je echte vrienden, die misschien niet de meest populaire kinderen op school, maar die zou niet praten over je achter je rug alleen maar om meer populair. Waarderen je vrienden door hoeveel ze toe te voegen aan uw kwaliteit van leven in plaats van hoe populair ze zijn.
 4. 4
  Herinner jezelf eraan dat het zijn populaire garandeert geen goede cijfers, eerlijke vriendschappen, of mensen die de zorg over uw welzijn, of uw behoeften.
 5. 5
  Realiseer je dat door zich gelukkig met jezelf, je uiterlijk, je cijfers, uw medeleven en uw gevoel voor humor, maakt je een beter persoon en zal u helpen een beter leven voor jezelf in de toekomst te maken.
 6. 6
  Verbeter je sociale vaardigheden om de juiste redenen. Meestal is de oorzaak van zijn "impopulair" is gewoon sociaal ineptitude. Het verhogen van uw sociale vaardigheden zal u helpen bij alle aspecten van het leven.
 7. 7
  Lees Charles Bukowski. Hij is de eenling die nooit eenzaam, een groot schrijver, en is de meest gevraagde auteur in gevangenissen, waarschijnlijk een van de eenzaamste plekken gecreëerd door de mens.
 8. 8
  Begrijpen dat populair heeft echt geen belang. Ervoor dat je kunt gaan om "cool partijen," maar waarschijnlijk die partijen zijn vol van dronkaards die het krijgen van te dronken om het feit dat ze alleen voelen ontsnappen... en impopulair. Je bent sterker dan dat en je bent tenminste geconfronteerd met de hardheid van de feiten en het streven om positief te gaan met dingen.
 9. 9
  Streef ernaar om te genieten van vriendschappen in plaats van te zijn populair. Er is echt niet zoiets als populariteit. Kinderen waarvan je denkt dat populair zijn gewoon een groep vrienden als je met een groep van vrienden. Stok met uw groep vrienden, omdat ze je populair bent.
 10. 10
  Bedenk ook dat als je niet de meest populaire jongen, het is goed want misschien populair zijn is niet voor u, misschien heb je een specifieke reden om niet opschieten met iemand. Soms, als mensen zijn populair ze raken in de rug gestoken door een miljoen mensen, maar als je je houdt aan vrienden die je volledig vertrouwt is het minder waarschijnlijk krijg je in de rug gestoken.

Tips

 • De "populaire" mensen kunnen zo veel tijd besteden aan hun sociale leven, dat ze niet echt goed doen op iets anders. Zij voelen zich vaak zo onzeker dat ze moeten "zijn populaire" zich veilig voelen.
 • Begrijp het verschil tussen "het zijn populaire" en "het hebben van veel vrienden". "Being populair" betekent dat je past in een bepaalde kliek (de populaire) en handelen "compatible" met deze kliek, terwijl "het hebben van veel vrienden" betekent dat je onderlinge relaties met mensen die de kwaliteit van uw leven en hun leven te verbeteren.
 • Identificeer mensen die "minder populaire" dan jij. Help hen om steeds populairder geworden door befriending hen. Suggereren manieren die je observeert hun sociale vaardigheden kunnen verbeteren, en vraag hen hoe je zou kunnen verbeteren. Dit zal u helpen door waardoor je meer bewust worden van uw sociale vaardigheidsniveau.

Waarschuwingen

 • Meest populaire mensen zullen niet in staat zijn om het te houden voor de rest van hun leven. Nadat zij de school verlaten, dat is het. De echte wereld is niet zoals school. Nobody cares wat een persoon doet. Iedereen heeft zijn eigen leven en hun eigen vrienden.
 • Sommige populaire mensen hebben veel opgeofferd om populair te zijn, ze zijn onzeker en moeten geloven dat de populariteit gelijk geluk en dat anderen naar ze opkijken. Als je pronken uw onafhankelijke zelfvertrouwen, kunnen ze uit bij u geselen, bel je jaloers of een freak, of zelfs hun vrienden te troep omhoog op je en probeer je het leven zuur te maken. Gewoon weg te lopen met een glimlach, herinneren dat zij de ellendige degenen.