Wkanl

Hoe maak je vrienden met een man geworden

Ondanks de woorden van wijsheid spoot in When Harry Met Sally, is het mogelijk voor een meisje en een kerel te zijn platonische vrienden. Of het paar is natuurlijk niet seksueel aangetrokken tot elkaar of hebben alleen de mogelijkheid om te oefenen redelijke zelfbeheersing, zal de volgende tips u helpen cultiveren echte vriendschappen met leden van het andere geslacht.

Stappen

Hoe maak je vrienden met een man geworden. Iemand vinden om vrienden te worden met!
Hoe maak je vrienden met een man geworden. Iemand vinden om vrienden te worden met!
 1. 1
  Iemand vinden om vrienden te worden met! Kijk voor een jongen die je kent ofwel is geïnteresseerd in het zijn vrienden met u, heeft dezelfde interesses als jij, of dat een goede vriend zou maken. Het is heel goed als de man heeft tenminste een rente gelijk aan je, anders zou je niets mee te maken hebben of over te praten.
 2. 2
  Zodra u uw kerel vriend van keuze hebt gevonden, praat met hem als elke andere persoon. Kijk uit voor elke flirten van een van jullie - u niet wilt dat ze krijgen van de verkeerde indruk! Zoek uit wat ze willen, en aan te moedigen die in kleine praten. Laat de man weten dat u wilt over zijn favoriete onderwerpen te praten!
 3. 3
  Na wat kleine praten, moet je nieuwe kerelvriend begrijpen dat jullie vrienden zijn. Geef die man wat ruimte, laat hem gaan naar andere mensen en zie andere dan alleen de jouwe nieuwe gezichten. Als je ziet dat iemand gedurende de dag, zeg "hallo" of wave, laat hem weten dat je er bent zonder in zijn gezicht. Hij zal hopelijk beseffen dat je vriendelijk zijn. Nogmaals waakzaam voor flirten. Het laatste wat je wilt is dat lastig verkeerde indruk.
 4. 4
  Krijgen die kerel met een paar van je andere vrienden. Het is altijd beter om met een groep en leren elkaar dan in een krappe ruimte met enkel jullie twee weten. Als je in een menigte gewoon laat hem weten dat je zijn aandacht wilt voor het praten en opknoping, niets meer. Zodra hij is comfortabel met je vrienden en jij, vraag hem of hij wil om te hangen. Als hij zegt dat hij niet kan, wees niet ongerust.
 5. 5
  Soms kunnen meisjes te veel in het gezicht van een kerel, dat is vervelend. Als hij ergert zich aan u, kunt u gemakkelijk vertellen. Niet worden neergezet als hij nee zegt op uw suggestie van opknoping uit. Als je steeds vrienden, dan zal er genoeg andere mogelijkheden!
 6. 6
  Bouw je zelfvertrouwen. Zoek dingen die je bent goed in, en beloon jezelf. Het lijkt misschien gek, maar herhalen: "Ik ben goed in _______, en ik ben er trots op," in de spiegel voor tien keer per dag zal helpen. Jongens willen rondhangen vertrouwen in mensen. Wie zou willen hangen rond iemand die zichzelf haat?
 7. 7
  Verzorgen van basishygiëne. Douchen vaak en gebruik deodorant. Knip je nagels en je haar knippen. Draag kleding zou je normaal draagt. Niet overdrijven de make-up en parfum. Sommige jongens haat make-up gebruikt in overmaat, en anderen zijn allergisch voor parfum. Maar niet kijken of ruiken als een sloddervos!
 8. 8
  Wees jezelf. Kijk of uw school heeft een club die zich bezighoudt met uw favoriete activiteit. Als je thuis les, er zijn veel bedrijven zoals kunst-programma's, dat zou je heel graag aan hen te voegen. Er zijn jongens die naar kunstprogramma's.
 9. 9
  Zodra je ziet een man, probeer met hem te praten. Als hij in je club, daar ga je! Instant gesprek! Als u wilt praten over iets anders, praten over iets als:
  • Hoe bruto de lunch was vandaag - "Was er iets kruipen in het gehaktbrood verrassing?"
  • Hoe is het weer vandaag. Een oude stand-by, maar nog steeds een geweldige conversatie starter.
  • Hoe de voetbalwedstrijd ging. Veel jongens zoals sport, en als je naar of gehoord over de grote wedstrijd, hij zou graag met je over praten.
 10. 10
  Interesse tonen. Indien u graag uw gesprek, zeg hem dat je moet gaan, maar zou graag weer met hem praten. Als je hem weer te zien, met hem praten! hoe meer je praat, hoe beter band die je zult groeien. Het kan pijnlijk worden gezien met een jongen als je jonger bent, maar het loont. Vele vriendschappen groeien en bloeien, en soms zelfs worden "iets meer."
 11. 11
  Zodra u uw (boy) vriend, nodigen hem dan voor dingen en hebben een geweldige tijd opknoping uit. Uw vriendschap zal zo sterk als ooit te worden! Good luck!

Tips

 • Jongens kunnen enigszins verdraaid rond hun vrienden, dus maak je geen zorgen als hij barsten grappen, speel mee!
 • Als je ziet dat iemand meer dan een keer in een dag, kies dan een paar keer waar hij tot u komt, niet andersom. Als hij tot u komt, dat is een goed teken dat hij wil vrienden zijn.
 • Praat met een aantal van zijn vrienden ook, laat ze weten dat je er bent.
 • Als hij praat met zijn vrienden, blijf bij hem en bij te dragen aan het gesprek.

Waarschuwingen

 • Praat niet over jezelf de hele tijd! Laat het gesprek stromen, praten over algemene onderwerpen, wees niet over de top.
 • Wees niet vervelend, laat hem soms naar je toe komen, blijf uit zijn gezicht.
 • Kijk uit voor flirten.