Wkanl

Hoe om vrouwen te ontmoeten

Of u bereid om te kijken dicht bij huis of zwerven verder weg bent, er zijn altijd mogelijkheden voor ontmoeting vrouwen die delen dezelfde interesses en zijn geïnteresseerd in jou.

Stappen

Hoe om vrouwen te ontmoeten. Probeer een introductie agentschap.
Hoe om vrouwen te ontmoeten. Probeer een introductie agentschap.

Het vinden van in aanmerking komende vrouwen

 1. 1
  Vraag je vrienden. Vrienden, zowel mannelijk als vrouwelijk, zijn een goede plek om te beginnen wanneer je zoekt naar iemand ontmoet nieuw. Je vrienden zullen weten van alleenstaande vrouwen die op zoek zijn naar een kans tot op heden - van zusters en werken collega's om vrienden uit hobby of sport die zij nastreven.
  • Organiseren, of uw vrienden te organiseren, een feest of diner evenement waar de twee van u kunt ontmoeten.
  • Overweeg een blind date met deze persoon.
  • Zorg dat u uw vriend te vragen over de reden waarom hij of zij denkt deze vrouw zou compatibel zijn met je. Het zal u helpen om te komen met onderwerpen van gesprek voordat je ontmoet.
 2. 2
  Ga online. Het is nu bekend dat online dating sites zijn een vast onderdeel van het ontmoeten van mensen met gelijkaardige interesses. Zoek een dating site die je aanspreekt en maak een profiel aan. U kunt kijken door de vrouwen die al op de site op basis van wederzijdse belangen of u kunt wachten op vrouwen te vinden.
  • Bij het uploaden van een profiel, kijk aanspreekbaar en netjes. Porter kleding, ook - naakte lichamen, ongeacht hoe buff, zijn niet de manier om te gaan als online.
  • Vermijden liegen. Als je ouder en minder fit dan je zou willen zijn bent, hebben geen betrekking op deze omhoog. Uw potentiële date zal niet rondhangen als ze komt face-to-face met uw onwaarheden op je te ontmoeten.
  • Als je dat doet krijg hapjes, antwoordt prompt, om niet te leiden tot de vrouwen te denken dat je lui of ongeïnteresseerd bent.
  • Wees open-minded voor iedereen die geïnteresseerd is in jou. Als je een leeftijd-range of enige andere beperkende varieert in uw wishlist, kon je missen op vrouwen die misschien enigszins buiten die verwachtingen, maar zijn ideaal voor u. Het klinkt ook erg bazig en perfectionistisch naar beperkende voorkeuren en schrikt veel vrouwen, zelfs als ze vallen binnen uw beperkingen.
 3. 3
  Probeer een introductie agentschap. Als de gedachte van online te gaan lijkt een tikkeltje te bloot of onpersoonlijk aan u, zou u de voorkeur aan een introductie agentschap proberen, waar de agenten doen al het werk van matching en het regelen van introducties voor u.
  • Veel online sites werken als zowel, dus check de details bij het bekijken van de website, zoals je misschien de kans om te proberen beide manieren krijgen.
 4. 4
  Denk aan vrouwen bij uw werkplek. Het is aan jou of werkplek romances zijn taboe of niet, in sommige gevallen, bedrijfsbeleid voorkomt iets van dien aard. Maar waar is dit geen probleem, er zijn goede en slechte redenen tot op heden iemand van het werk.
  • Aan de positieve kant, zullen veel vrouwen op het werk waarschijnlijk dezelfde interesses, schema's en beschikbaarheid. Wat meer is, hoeft u niet te gaan trawlvisserij via bars en clubs om hen te ontmoeten.
  • Aan de andere kant, kan scheidingen na een relatie van invloed werkt slecht, kan het kantoor roddels moeilijk zijn en de kosten van vriendjespolitiek kan wijdverbreid zijn.
   • Er zijn manieren om met alle uitdagingen, dus als je dat doet als iemand op het werk, misschien is het de moeite waard is.
  • Treiteren nooit een vrouw. Werkplek procedures zijn om te gaan met enig element van sleaziness, ongepaste aanrakingen of commentaar, enz. om een ​​goede reden. Zorg ervoor dat ze niet verkeerd interpreteren uw bedoelingen door open, helder en zorgzaam. Vermijd het gebruik van vuile taal of toespelingen.
  • Laat staan ​​enig idee van het hebben van een affaire of dating een vrouw die gaat door een echtscheiding.
  • Houd persoonlijke communicatie persoonlijk. Weet de email werkplek niet gebruiken om serenade haar. Gebruik uw persoonlijke e-mailadressen of met haar praten rechtstreeks plaats.
   • Uw IT-team kan alles herinneren van het werk e-mails, dus als je ze wel gebruikt, wees voorzichtig en nooit iets dat niet kan worden gedeeld met iedereen in het kantoor te sturen.
  • Denk echt moeilijk voordat tot op heden een baas, manager of leidinggevende. Zal Nepotismeverwijt al te gemakkelijk te leggen tegen u en de onbalans in kracht aan het werk kunnen ook van invloed zijn een onbalans van de macht in je persoonlijke relatie, wat niet gezond is voor een van jullie.
 5. 5
  Gaan waar de singles rondhangen op doel. Er zijn tal van mogelijkheden om te voldoen aan alleenstaande vrouwen in een stad, dorp of soortgelijke omgeving. Enkele voorbeelden zijn:
  • Clubs, discotheken, bars / sport bars en restaurants
   • Wees op uw hoede van luidruchtige dansclubs, zoals conversatie mogelijkheden zijn zeer beperkt en als je haak vooraleer te praten, kan je ze de nacht te ontdekken en je dag als je eindelijk je aan het praten krijgen
  • Speed ​​dating events
  • Singles partijen
  • Hobby of sportevenementen die eindigen met een feest of borrel
  • Diner partijen, diners, proeverijen (wijn, chocolade, iets anders sensueel)
  • Een singles cruise of een andere speciaal georganiseerd singles evenement dat is een beetje meer uit het gewone.
 6. 6
  Woon een klasse of een cursus. Als je gepassioneerd over iets bent, van zeilen tot voedsel kunst, misschien vind je net zo hartstochtelijk gedreven vrouwen door het lid worden van een klasse of cursus gericht op datzelfde thema. U zult zeker veel te over praten samen.
  • Druk op de sportschool. Niet alleen zal u profiteren van de voordelen van fitness, maar vaak lessen zijn vol - je hebt het: meestal vrouwen.
  • Als je toevallig een van de weinige mannen - of de enige man - op de cursus of klasse, zult u worden beschouwd als een beetje speciaal!
 7. 7
  Wees je bewust van je omgeving. Het leven zelf biedt veel mogelijkheden om vrouwen te ontmoeten - als je open staat voor de mogelijkheden zijn.
  • Zo staan ​​in de supermarkt wachtrij, probeer het slaan van een gesprek met de vrouwen samen met u die uw aandacht heeft getrokken voor de juiste redenen.
  • Vang het oog van een vrouw tijdens het woon-werkverkeer thuis op het openbaar vervoer en maak een leuke opmerking over iets relevant is, dan introduceer jezelf.
  • Dagelijks plaatsen waar gesprekken mogelijk met vrouwen zou kunnen zijn onder de wasserette, wachten bij een bushalte, winkels (waaronder zegt hallo tegen de winkelbediende u zin ​​zo veel), uit te werken in de sportschool, de hond uitlaten, het opruimen van je voortuin als ze gaat door, de bibliotheek, de videotheek (die je al kent haar smaak in films), grote buiten evenementen en het nastreven van recreatieve / sportieve activiteiten.
  • Kerk en de gemeenschap groepsevenementen kunt u ook in contact brengen met vrouwen die hebben dezelfde set van overtuigingen en waarden die je doet. Er zijn gebonden aan vele kansen die komen via dergelijke instellingen van uw regelmatige aanwezigheid.

Presenteren jezelf goed

 1. 1
  Het deel kijken. Ook al wordt er gezegd moet dat niemand een boek beoordelen door zijn dekking, de eerste indruk telt enorm als mensen niet kennen elkaar nog niet. Het is altijd in uw voordeel om je best uit te zien.
  • In die eerste momenten, zal je formaat en gecategoriseerd afhankelijk van wat je draagt ​​zijn, hoeveel je hebt zelf verzorgd en of je je schoenen hebt schoongemaakt, het maakt niet uit hoeveel je mag deze realiteit kwalijk! Om uzelf te ontmoeten vrouwen, blijven goed verzorgd en stijlvol kleden, volgens uw eigen smaak.
  • Wanneer we kijken naar iemand te ontmoeten, draag kleding die u vertegenwoordigt. Ze moeten in goede staat, gedrukt indien nodig (uiteraard niet alle kleding moet drukken, dus gebruik je instincten), vrij van gaten en zonder vlekken.
  • Houd je haar in goede vorm. Neem de tijd in de ochtend om je haar stijl, scheren, en een knipbeurt om de 8 weken.
  • Laat de grungy workshop of tuinieren kleding thuis. Onrein, rommelige kleding vermindert je zelfvertrouwen en helpt je niet om op te vallen. Grungy kleding aan beide geslacht vertelt de wereld, "Ik ben niet geïnteresseerd in het moment, bedankt."
  • Ga gemakkelijk op de cologne. Ze zou niet in staat zijn om u te ruiken vanuit de hele kamer.
 2. 2
  Handelen het deel. Wees het type man een vrouw zou willen. Neem kleine kansen om haar te laten zien dat je een gentleman. Dan, natuurlijk, follow-up met ongedwongen gesprek.
  • Als je ziet een vrouw met haar handen vol, aanbieden om te helpen! Een hoffelijk vreemde zullen zeker pique haar interesse.
  • Elke situatie kan een gelegenheid om te converseren zijn. Leggen een bus schema, informeren haar van een betere waarde in de straat, of bieden haar kleingeld als ze rommelen in haar tas. Verwacht niets voor terug, echter, laat haar terug te doen.

Uw houding

 1. 1
  Kijk aanspreekbaar. Het ontmoeten van mensen wordt geholpen door zich open en bereid om te worden benaderd. Dit omvat het gebruik van open lichaamstaal, lacht en het presenteren van een algemeen positieve houding.
  • Evenals goede verzorging, je lichaamstaal heeft een grote invloed op het al dan niet iemand voelt zich in staat om u te benaderen. Bovendien, de toon, snelheid en het volume van uw stem heeft een impact ook.
  • Kijken en handelen zelfverzekerd. Zelftwijfel is merkbaar door andere mensen; bereid je mentaal te vertrouwen en faken mocht dat nodig zijn!
  • Blijf positief - niemand wil een litanie van ellende de eerste keer dat ze je ontmoet horen. Zelfs als het leven u behandelt onvriendelijk op het moment, niet doorgeven aan haar toen je voor het eerst ontmoet.
 2. 2
  Kijk naar de gezichten van vrouwen, niet hun borst. Ze zijn prachtig, maar ze zal niet blijven bij je als alles wat je kunt doen is staren naar haar borsten. Focus op haar als persoon, neem in haar gezicht en echt te luisteren naar wat ze zegt. Onderhouden goed oogcontact zonder te staren haar uit.
  • Onthoud haar naam. Gebruik haar naam toen met haar te praten - Ze zal voelen onbewust meer op hun gemak met je mee.
  • Waarderen de plaats van small talk. Het kan zijn klein, maar het is een veilige benadering voor om elkaar beter te leren kennen. Bovendien, het is niet wat je zegt in dit stadium, maar hoe je het zegt: met warmte, vriendelijkheid en interesse.
 3. 3
  Blijven ontspannen. Iedereen is nerveus als iemand te ontmoeten nieuwe en willen meer dan alleen een handdruk van hen. Maar het is belangrijk om uw angst te regelen zoveel mogelijk door uzelf eraan te herinneren dat je het waard bent.
  • Voorkomen dat het zien van de bijeenkomst als een auditie. Dit zorgt ervoor dat je om jezelf te zien en haar te behandelen als zijnde te zien ook. Dit kan alleen maar slecht af als dingen niet gaan volgens script. In plaats daarvan, ontspannen in jezelf en behandel dit als een leuke gelegenheid om iemand te leren kennen zonder zorgen te maken over waar het wel of niet leiden.
  • Als je denkt dat je goed genoeg voor de vrouw in kwestie bent, zal ze dit aanvoelen en beantwoorden uw zelfverzekerde uitstraling. Als je onwaardig handelen, loopt u het risico wordt als zodanig behandeld. Aantrekken van de reactie die je wilt door zich zelfverzekerd en betrokken in het moment.
 4. 4
  Maak een verbinding. Probeer en ontdek wat deze vrouw echt van je houdt in de wereld, en laat haar je al de dingen die ze graag over vertellen. Vervolgens vertel haar dat je het gevoel op dezelfde manier over sommige dingen, maar overdrijf het niet, het is belangrijk om te laten zien dat je goed bent afgerond door zachtjes oneens met haar adviezen over een paar niet-controversiële zaken.
  • Bijvoorbeeld: "Ja, ik hou echt van Van Gogh ook, maar Monet is veel te simplistisch." Op die manier zal ze weten dat je niet alleen maar zeggen "ja" alle tijd om haar te maken zoals jij, maar dat je bereid bent om intelligent te converseren zijn.
  • Niet te veel informatie over uzelf bij het eerste contact niet zeggen, maar kan je er ook wanhopig om een ​​lieverd en te sociaal om haar wens te krijgen. Fungeren als een eenzame, werkende man met een capabele geest.
  • Vrouwen zijn ongelooflijk gevoelig voor "persoonlijke bubbels." Zeker niet te menigte haar - een goede afstand is ongeveer drie meter. In plaats van de stoel naast haar, kiezen voor de een over. Als ze leunt in, bingo.
 5. 5
  Weet wanneer je het gesprek te beëindigen. Gaande te lang kan je wanhopig of zelfs gekonkel lijken. Als deze vrouw is iemand die je echt zou willen terugzien, zeg iets als: "Weet je, ik zou graag meer horen, maar ik moet weer aan het werk. Vertel me er alles over op salsa dansen op dinsdag." Laat altijd het gesprek worden voortgezet. Niet uitputtend is voor de conversatie als dingen kunnen draaien onhandig en ze kunnen hun belangstelling verliezen.
  • Sta niet toe dat haar naar het gesprek of datum te beëindigen, als ze wil stoppen, kraam het einde door te denken aan een paar dingen te zeggen en te beëindigen vervolgens de vergadering. Ze zal nu rondhangen langer op de plaats, als je de kans hebt, terug. Dan vragen om haar telefoonnummer.
  • Natuurlijk, zoals met alles, zijn er uitzonderingen. Als u het gevoel dat whammy van de chemie verbindt de twee van u en ga je op de hele nacht praten en naar de volgende dag, laat de stroom neemt u waar het wil. Soms, dit is wat er gebeurt - zonder rijm of reden.

Omgaan met afwijzing

 1. 1
  Begrijp dat de afwijzing is onderdeel van de dating deal. Sommige vrouwen zullen niet geïnteresseerd zijn omdat ze niet het gevoel de vonk of de klik. Respecteer dat - het is veel beter om eerlijkheid hebben voorin dan aan te dringen op een vergadering van de geesten en lichamen die nooit gaat mooi om compatibel te zijn, maar wordt gedwongen en onverschillig. In plaats van afwijzing persoonlijk, beseffen dat dit een belangrijke stap in het vinden van de juiste vrouw te midden van een zee van vrouwen die niet uw perfecte match.
  • Soms zul je worden afgewezen, omdat het niet het juiste moment in haar leven te verbinden aan een relatie. Misschien gaat ze door een rommelige scheiding, misschien een grote stap in mijn carrière is op haar radar of misschien ze gewoon tijd om te genezen na een slechte relatie heeft. Als ze is echt de moeite waard, geef haar wijde boog, terwijl de resterende vriendelijk en gewoon geduldig. Anders, wensen haar veel succes en blijven kijken.
 2. 2
  Luister naar je instinct. Afwijzing betekent niet dat er iets mis is met jou als persoon. Echter, als u herhaalde afwijzingen, kunt u uw verzorging, uw maniertjes met vrouwen, of zelfs je hele procedure te brengen. Het kan zijn dat je iets verkeerd doet en dat is altijd eenvoudig op te lossen.

Tips

 • Lees boeken over dating en het voldoen aan vrouwen, zoals "The Game" van Neil Strauss. Kijk ook eens naar het lezen van "Hoe kan ik vrienden en beïnvloed mensen Win," door Dale Carnegie. Het geeft je waardevolle adviezen over het omgaan met mensen in het algemeen. Je hoeft niet alles wat je leest geloven, maar u kunt pick-up een aantal nuttige tips.
 • Als je een iPhone, BlackBerry of andere smartphone, overweeg dan een ijsbreker applicatie downloaden.
 • Lenen uw leuke nicht of neef en neem ze uit naar de winkel of winkelcentrum. Vrouwen houden van een man die op zoek is naar een schattig klein kind! De meeste vrouwen zullen glimlachen en openstellen. Dit is uw cue om een ​​gesprek te beginnen, snel duidelijk te maken dat je met je nichtje / neefje in de eerste zin.
 • Werk aan je carrière. Als je succes groeit, zo zal uw dating zwembad.
 • Blijf geconcentreerd en mentaal organiseren van uw gesprek. Wees assertief en onthouden wat je daar te doen. Vrouwen willen weten dat je goed kunt praten, make-up je eigen zinnen, en zijn vriendelijk met andere mannen. Ze willen zien dat je assertief zonder betekenen, opdringerig of onvriendelijk zijn.
 • Wees geduldig. Het kan enige tijd duren om de juiste verbinding met de juiste vrouw te maken.
 • Als u een hond hebt, gebruiken om uw voordeel. Gaan wandelen met uw hond, nodigen hondenliefhebber meetup groepen.
 • Nooit van uit dat goed uitziende vrouwen zijn ongenaakbaar. Deze vrouwen hebben dezelfde behoeften en verlangens als iemand anders. Oordelen iemand nooit door gewoon hoe ze eruit zien.

Waarschuwingen

 • Niet over de situatie analyseren. Gewoon oogcontact, glimlach, zeg hallo, en begin een onschuldig gesprek met haar net zoals u zou doen met je man vrienden. Niet bezwijken voor "verlamming door analyse."
 • Wees op uw hoede van te zeggen, "Je bent schattig." Dit kan of kan een indicatie van belang zijn. Ook als een vrouw je vraagt ​​om te dansen, ze kon gewoon op zoek naar iemand om mee te dansen. Als ze trekt u de dansvloer te praten, je bent inch Als ze ooit vertelt, "Ik ben zo terug," geef op dit ene als ze niet terug in 5 minuten.
 • Kom niet op een te sterk. Hebben een scherp gevoel voor of ze geïnteresseerd is. Kijk naar tekenen. Als ze ooit raakt je arm, houdt uw hand, fladdert haar ogen, of lacht om je grappen, je bent inch Probeer niet te hard (zoals het maken van een uur lange lijst van onderwerpen te zeggen); geef de basics ze wil weet: je leeftijd, wat je doet voor de kost of opleiding, waar je vandaan komt, je persoonlijke drijfveren met haar, en als je kinderen hebt. Een nieuw persoon in haar leven kan een enorme uitdaging zijn, geef haar de tijd om te wennen aan je. Laat zien dat je je gedachten kunt organiseren voor een gesprek en zijn in staat om uw eigen goede zinnen te maken.
 • Probeer nooit om "passen" of kijken als de andere jongens op een feestje.
 • Gebruik geen cheesy pick-up technieken, zoals het hebben van de barman of serveerster te brengen van een drankje naar haar toe. Je hebt om het koel te spelen en dat soort film-stijl gedrag werkt niet in het echte leven. Respecteer de intelligentie van vrouwen zo veel als je respect voor uw eigen.