Wkanl

Hoe om te slapen in de klas

Veel studenten niet genoeg krijgen van de vorige avond. Hierdoor kan de leerlingen slaap tijdens klasse vallen. Die studenten zouden in de problemen komen. Als u houdt van slapen zoveel als ik, hier zijn een paar manieren over hoe om te slapen in de klas en komen ermee weg.

Stappen

Hoe om te slapen in de klas. Zoek een plek waar je niet op te vallen door de leerkracht of andere leerlingen, zo goed mogelijk.
Hoe om te slapen in de klas. Zoek een plek waar je niet op te vallen door de leerkracht of andere leerlingen, zo goed mogelijk.
 1. 1
  Zoek een plek waar je niet op te vallen door de leerkracht of andere leerlingen, zo goed mogelijk. Zorg ervoor dat er een vriend bij je om je wakker wordt, indien nodig.
 2. 2
  De "ik iets laten vallen" methode: Leg een potlood op de grond in de buurt van uw bureau aan de rechterkant. Plaats uw linkerarm horizontaal op de rand van het bureau. Leg je voorhoofd op de arm. Laat je rechterarm flop naar beneden alsof je bereiken voor het potlood. Echter, kon de leraar vrij gemakkelijk opmerken, dat er iets mis is, want het duurt minder dan 35 minuten te halen een potlood!
 3. 3
  Het boek methode: Stel je linkerarm op dezelfde manier als de vorige methode. Open een boek en plaats het op je schoot. Leg je hoofd naar beneden op je arm. Plaats uw rechterhand op de pagina's.
 4. 4
  Het boek methode # 2: Plaats een hardcover boek op uw bureau geopend om het midden (zodat de pagina niet zelf te schakelen.) Zet je ellebogen op je bureau naast het boek met je onderarmen omhoog. Je handen te gebruiken bescherm uw ogen als een zonneklep / baseball cap.
 5. 5
  Boek methode # 3: Een zeer comfortabele manier om te slapen in de klas, in de veronderstelling dat de leraar geeft niet als je slaapt, is om gewoon een boek plat op je bureau, en rust je voorhoofd op. Terwijl je dit doet is het belangrijk om gewoon je armen ontspannen in je schoot. Het nadeel van deze methode is het maakt het heel duidelijk dat je bent of probeert te slapen. Het grote voordeel van deze methode is dat het niet ertoe leiden dat uw armen of elk ander deel van je lichaam om "in slaap vallen" (no pun intended), waardoor u langer slapen zonder te worden gewekt door uw armen tintelingen in ongemak.
 6. 6
  De desk methode: Sla je arm en hoofd in de gebruikelijke posities. Steek uw hand in uw bureau, alsof je graaien naar iets.
 7. 7
  De "Ik ben het maken van aantekeningen methode", plaats een stuk papier of aantekeningen, bij voorkeur met wat schrijven op hen, op de tafel. Plaats je linker elleboog op de tafel en leg de hoek van je voorhoofd op de hiel van je linker handpalm. Geconfronteerd met je hoofd naar beneden, zodat je op zoek bent naar de rand van uw bureau. Houd een pen in je rechterhand op het papier voor je, alsof je iets schrijven. Ook kunt u uw stoel aan te passen, zodat u kantel uw hoofd en lichaam uit de buurt van de leraar zo veel mogelijk. Schakelaar handen waar nodig, zodat de arm je rusten op schilden u van de leerkracht.
 8. 8
  De ik-ben-lezen-onder-de-desk-methode. Plaats een boek open op je schoot, vouw je armen op het bureau, en zet je hoofd naar beneden, zodat het lijkt alsof je het lezen van uw boek. Beantwoord een paar vragen, terwijl in deze positie voordat je gaat slapen, zodat je leraar denkt dat je wakker en aandacht bent.
 9. 9
  Pak een boek en zet het opstaan ​​op uw bureau afscherming je gezicht van de leraar.
 10. 10
  Probeer uw gezicht beker als je iets leest. Om dit te doen, beker je handen rond je ogen en leg uw kin in je handpalmen.
 11. 11
  De lange haren no-fail methode: Als uw leraar staat op een plaats, en je hebt veel te lange pony, zet ze in de voorkant van je gezicht ongeveer een paar minuten voordat u besluit om te slapen. Vouw je armen op je bureau en rust je kin op je armen, zodat je gezicht wordt geconfronteerd met de leraar. Als een variatie op deze methode, als je mag een rugzak of grote tas tijdens de les hebt, plaats het op je schoot en vouw je armen overheen alsof je koesteren het. Rust je hoofd op de bovenkant van de zak, in plaats van het bureau, want dit geeft je een meer rechte houding, en ziet er minder verdacht. Sweet dreams!
 12. 12
  Deze methode werkt alleen op een computer (computer-klasse, techniek etc.) Open een "belangrijke" webpagina, plaats op de hand op de muis, een hand op het toetsenbord en langzaam in slaap vallen.

Tips

 • Als je een test, doe de test eerst en val in slaap then.You hebben minder kans om zich te caught.Some leraren dat niet eens erg.
 • Als een leraar houdt van hun onderwerp en krijgt in lange tirades, zullen ze waarschijnlijk te veel afgeleid om u merkt, vooral als je meestal goede cijfers in hun klasse.
 • De docent vat vaak alle (s) hij zei in de laatste paar minuten, dus heb je vriend je wakker ongeveer vijf tot tien minuten voor de les eindigt. Dat moet je voorkomen dat het missen van-te-veel.
 • Als u het type om zichtbare tekenen van vermoeidheid-ie, donkere kringen onder je ogen, ongebruikelijke bleekheid-poging om naar de kliniek te tonen. Dan kunt u gaan liggen en slapen. Dit is ideaal voor korte dutjes.
 • Let op je kwaliteiten. Ze zijn indicatoren van overmatig gebruik.
 • Als je gepakt wordt, klaar zijn om de gevolgen onder ogen zien.
 • Als je doet stil lezen en hoeven niet samen te vatten, maar leg het boek op en doen alsof je leest het.
 • Als u kijkt naar een educatieve film waar je niet hoeft om aantekeningen te maken, gebruiken dit als een kans.
 • Films zijn een geweldige tijd om te slapen. Het is donker en de leraar stelt nooit vragen. Je hoeft alleen maar te zorgen dat u wakker als de film is afgelopen.
 • Makkelijker in een klasse zoals kunst, waar je niet veel belangrijke informatie (test-waardig) elke klas leren. Het is ook goed als je een bureau in voor een raam, of terug naar de leraar bureau. Gewoon rust je elleboog op het bureau en je hoofd op je hand en een potlood in je tekening hand met papier voor je. Als je gepakt wordt en geen trek een schetsje vooruit, zou je kunnen zeggen dat je probeert om "inspiratie" krijgen van de dingen buiten of je weet niet wat ze moeten tekenen.
 • Kies de juiste klasse te slapen inch History of Math (afhankelijk van de docenten) kan gevaarlijk zijn om door slapen vanwege de constante stroom van vitale informatie te zijn. Ook leraren in deze klassen de neiging om meer betrokkenheid van studenten (vraag beantwoorden, codering, enz.) vereisen. Probeer te slapen door een klasse die is voor u gemakkelijk te passeren, of bestaat voornamelijk uit een lezing of presentatie van een soort die alleen verlangen passieve deelname.
 • Als je toevallig een enorme hebben op die dag maar je hebt niet genoeg slaap die nacht / ochtend, het is beter om te slapen in de klassen gedurende de dag voor uw test, zodat je meer ververst, maar wees bereid om andere dingen te missen in de klassen die je slapen inch
 • Ik heb geleerd dat als je van plan bent om de ruimte / slaap / geen aandacht besteden, steek je hand voor elke vraag die u denkt dat u weet voor de eerste paar minuten, zodat op die manier de leerkracht minder verplichte zullen voelen om later in de klas een beroep op u als je er een beetje... minder actief.
 • Dit is erg moeilijk, maar jezelf trainen om te kunnen luisteren terwijl je slaapt, dus als de leraar zegt "(naam hier) slaap je?" je kunt nee zeggen, dan als de leraar vraagt: "Wat was het laatste wat ik zei:" je in staat om de vraag te beantwoorden succesvol zal zijn. (Laat een leegloper antwoord NIET gebruiken!)
 • Als u een van de bovenstaande technieken te gebruiken, hoeft u geen volledig slapen, gewoon ontspannen en drift een beetje. Op deze manier voel je je een beetje meer uitgerust, en je moet toch weten wat er in de klas.
 • Probeer slapen met de ogen half open. Van afstand, verschijnt deze enkel dat u op zoek bent naar beneden.
 • Probeer te slapen tijdens een film of na werktijd. Sommige leraren zullen je ruimte geven als het een ochtend les en je hoeft niets te doen.
 • Niet oordoppen dragen - ze kunnen helpen bij het slapen, maar je zult niet in staat zijn om te horen wat er gaande is.
 • Hebben een vriend geven u de kopie van de nota's of huiswerk dat ze deden terwijl u sliep.
 • Niet in een diepe slaap vallen; vallen in een lichte sluimer waar u kunt sorteren van horen wat er gaande is.
 • Probeer niet op het bureau te liggen, want dat zal je gemakkelijk weggeven.
 • U kunt de persoon tegenover u om achterover te leunen in hun stoel, die gezien je de leraar blokkeert vragen.
 • Draag kleding met een kap op hen.
 • Het is makkelijker om weg te komen met slapen in de klas in de rug dan de voorkant. Bedelen en smeken je leraar dat je wilt zitten aan de achterkant of vertel hen dat je niet kunt zien sluiten, maar alleen ver weg. Wanden maken het een geweldige plek om te ontspannen om gewoon achterover liggen en sluit je ogen en de leraar zal kijken en je bent up dus ze zullen niet een beroep op u!
 • De 6 methode kan niet werken omdat je arm beweegt niet.
 • Kijk iets bezig, of het luisteren
 • Ook al ben je moe bent, probeer wakker te blijven. Zelfs niet "rust je ogen".
 • Draag tinten die lijken bril.

Waarschuwingen

 • Wees voorzichtig van die leraren die willekeurige mensen bellen voor vragen of om "tonen de klas een voorbeeld", want als je gepakt wordt, kan het ernstig zijn.
 • Probeer niet in de buurt van iemand die zou vertellen over jou, of iemand die je haat. Zij zullen hoogstwaarschijnlijk verklikker op je alleen maar om je in de problemen.
 • Als je, slaap praten, of slaapwandelen, vermijd het gebruik van deze technieken.
 • Leerkrachten doen roddels dus wees voorzichtig. U kunt volgend schooljaar met een nieuwe leraar en zij zullen u weet met een rep als een slaper.
 • Wees op uw hoede van de mensen om je heen. Als ze trekken te veel aandacht of zijn waarschijnlijk te veel aandacht te trekken, ofwel werken hard om te kijken als je wakker bent of nog harder werken om wakker te zijn.
 • Als de leraar is erg, doe dit niet!
 • Dit lijkt vanzelfsprekend, maar val niet in slaap voordat presentielijst wordt genomen en huiswerk wordt verzameld! Je zal zeker gepakt.
 • Wees voorzichtig met het verlaten van uw gezicht in het licht en de kin onbeschermd, zal je kin vallen en het zal duidelijk zijn dat u in slaap bent.
 • Ga niet slapen als uw klas doet een activiteit zoals popcorn lezen (het lezen van een gedeelte van de tekst, dan "knallen" het aan iemand anders). De leraar zal merken dat je slaapt als iemand knalt aan u.
 • Als je veel slapen door de klas vind je jezelf niet uw lessen. Zoek uit wie je bent voordat u probeert om dit te doen.
 • Zorg ervoor dat de leraar niet verwachten u om te zetten in noten of een soort van samenvatting aan het einde van de les.
 • Wees gewaarschuwd dat mensen om je heen die waarde het onderwijs meer dan iets anders dat u zou raken met een slechte reputatie als een slacker die een tijdje kan duren om weer op te bouwen
 • Zorg ervoor dat het schoonmaken van uw kwijlen als je kwijlen op het bureau
 • Als je gaat zitten in of nabij de voorste rij, is het zeer riskant om te slapen.
 • Als je prop je hoofd omhoog met je arm, heel voorzichtig zijn dat je niet trek de hoek van je mond een beetje open. Dit kan leiden tot een massale 'kwijlen pool' op uw nota / leerboek / bindmiddel / bureau en je zult gepakt.
 • Doe dit niet te vaak, of de leraar zou kunnen krijgen achterdochtig.
 • Door dit te doen kan resulteren in ontbrekende waardevolle of zelfs kritische informatie.
 • Houd in gedachten dat het niet uitmaakt wat je doet, zullen deze technieken niet werken met elke leerkracht die er zijn.
 • Zorg ervoor dat niet te krijgen in een gewoonte van het daadwerkelijk slapen in de klas.
 • Als de persoon voor je is natuurlijk slaapt, is het essentieel dat je niet slaapt.
 • Kwijlen is een manier om jezelf gevangen en belachelijk gemaakt voor een lange tijd.
 • Als je gepakt wordt, krijg je detentie krijgen, geschorst of uitgesloten en geaarde

Dingen die je nodig hebt

 • Een Boek
 • Een goede
 • Potlood / papier
 • Een vriend
 • Een domme leraar of een begrip / zorg TA
 • Praktijk