Wkanl

Hoe om te gaan op school

Wil je via school krijgen zonder problemen? Hier is gids van Google.

Stappen

Hoe om te gaan op school. Get goede kwaliteit, budget kleding.
Hoe om te gaan op school. Get goede kwaliteit, budget kleding.
 1. 1
  Get goede kwaliteit, budget kleding. Als je wilt naar school te overleven, koop wat leuke, trendy maar goedkope kleding. Dragen jeans en een effen shirt als je wilt low key kijken. Als je een uniform, houd het schoon en het aankleden met mooie oorbellen of een lichte tas. Probeer niet te moeilijk om modieuze kijken... mensen zullen zien dwars door je pogingen.
 2. 2
  Geniet van je lessen. U kunt uw werk doen en nog steeds een goede tijd. Vraag je leraar als je kunt werken in tweetallen. Dit kan nieuwe vrienden te maken. Maar blijf rustig en doe wat werk, of de leraar zal waarschijnlijk opgesplitst je op. Als het werken in tweetallen is geen optie, ofwel praat heel stilletjes naar de persoon die het dichtst bij u tijdens het werk, of krijg je hoofd naar beneden en concentreer je heel hard. Het is belangrijk om te herzien voordat tests en examens, en altijd proberen en krijgen hoge cijfers. Doe je best aan huiswerk, en breng het op tijd altijd. Vergeet niet om alle apparatuur die u nodig hebt te brengen.
 3. 3
  Maken vrienden. Wees aardig voor iedereen, niet iedereen een reden om je vijand te geven. Doe niets trashy niet doen, zoals stelen vriendje van je beste vriend of in een gevecht. Wees aardig en lief voor mensen, vergeet je manieren en nooit je geduld verliezen. Je kon in een hoop problemen krijgen op school als je verliest je hoofd en ga mouthing uit bij de verkeerde persoon.
 4. 4
  Stap uit en voldoen aan de jongens / meisjes. Heeft de persoon die in de hoek verbergt en nooit benadert een jongen / meisje niet. Wees vriendelijk en ongedwongen met jongens / meisjes, behandel ze zoals je vrienden en zij zullen beginnen te zien u in een nieuw licht. Als je een oogje op iemand, ze niet bang maken door lopen over en verklaren van uw liefde. Ook niet stuur ze liefde notities of ze zullen aan je denken als raar. Ze subtiel te vragen naar de bioscoop, of vertel hen dat je denkt dat ze zijn schattig ofzo. Wees niet een van die meisjes / jongens die iedereen dateert, en niet ooit ooit wanhopig en heden een totaal idioot. Respecteer jezelf en nooit proberen en krijgen een vriendje / vriendinnetje door hen te vertellen zul je buiten gezet.
 5. 5
  Onderhouden van een nette verschijning. Er schoon en mooi. Hebben altijd schoon haar, en als je een probleem hebt met kroeshaar hebt, sorteren het. Een koele blik op school is om je haar, poker straight.However rechtzetten als je golvend haar, maak het glad met wat crème voor losse sexy krullen. Hebben een frisse huid en proberen plekken weg te houden door het nemen van elke make-up 's nachts en het gebruik van een cleanser, toner en moisturizer. Poets je tanden twee keer per dag, floss en gebruik mondwater. Gebruik lippenbalsem op gladde lippen krijgen, en plukken je wenkbrauwen, zodat ze zien er verzorgd. Draag deodorant en een mooi parfum, en niet dragen te veel make-up. Een veel voorkomende fout is het overdrijven van de fake tan en kijken oranje. Gewoon vasthouden aan mascara en lippenbalsem voor een natuurlijke, maar mooie uitstraling.
 6. 6
  Wees kalm en neutraal voor vijanden. Er zullen altijd mensen zijn die niet van je om wat voor reden. Moet je niet geven ze een reden, dus niet ooit iets offensief tegen hen schreeuwen of uw geduld verliezen. Blijf kalm en negeer ze. Ze zijn waarschijnlijk gewoon jaloers. Als ze je ooit uitdagen voor een gevecht, lopen.
 7. 7
  Respecteer je leraren. Er zullen leraren die je niet wilt, en docenten die niet zoals jij. Aandacht besteden in de lessen en ze wil je meer. Zoals voor leraren die je haat of gewoon niet opschieten met, krijgen via de les door afleidende jezelf. Denk na over wat je gaat die avond te doen, maar niet dagdromen of stoppen met het doen van uw werk. Als je echt goed, zult u in staat zijn om het werk te doen terwijl het denken over andere dingen.
 8. 8
  Wees actief na school. Word lid van clubs, zijn sociale, ga dan naar korfbal of voetbal praktijk. Of nodig je vrienden naar de bioscoop of bowlen, of een diner. Veel plezier, maar altijd genoeg tijd die avond naar huis te gaan en doe alle huiswerk dat je hebt. Ook het krijgen van slaap is ook belangrijk, en herinneren aan je tas pakken de avond ervoor.
 9. 9
  Worden georganiseerd voor school ochtenden. U kunt scholen lijken beter als je goed voor te bereiden in de ochtend. Zorg ervoor dat je alles ingepakt, krijgen een douche, neem de tijd om zich te concentreren op je uiterlijk. Ook is het belangrijk om te eten een goed ontbijt. Probeer toast, ontbijtgranen of beschuitbollen! Ook, drink veel water gedurende de dag en glimlach!
 10. 10
  Niet in paniek raken over dingen die niet echt toe doen. Als u een test falen in de middelbare school, who cares? Geen college ooit zal kijken naar uw middelbare school schoolrapport. Je kunt je leraar vragen om extra krediet, maar zelfs als ze niet het je geven, kunt u nog steeds besluiten om harder te werken in de toekomst en brengen de rang. Als je psychotisch ouders, praat met hen over het verlagen van hun onmogelijke verwachtingen een beetje. Ik zeg niet dat je niet moet proberen, maar als u uw hardst gewerkt en nog steeds alleen een B-, dat is prima! Wees niet hard voor jezelf, want het zal geen grote impact op je leven hebben.

Tips

 • Opstaat genoeg tijd. Het helpt om een ​​paar wekkers hebben ver van je bed om je opstaat.
 • Deel uw interesses met mensen en betrekken iedereen in gesprekken.
 • Vergeet niet om te lachen, grapjes en hebben plezier. Alleen maar omdat je op school, betekent niet dat je hoeft te worden saai en stil. Maken veel nieuwe vrienden.
 • Krijg altijd betrokken met sport in PE, doe je best en wees niet lui.

Waarschuwingen

 • Als je problemen hebt op school of een probleem met pestkoppen, vertel je ouders of iemand die je vertrouwt. Blijven nooit stil over it.ask je ouders of iemand die u vertrouwt om niet te vertellen van de voor u of hen vertellen dat je zei dat ze je bulling het is zo veel moeilijker geloof me
 • Kom niet te bazig of groot hoofd.
 • Voorzichtig zijn van grote bendes die bekend zijn voor het slaan van mensen voor niets. De meeste scholen hebben deze bendes. Wat je ook doet, raak niet aan de verkeerde kant van hen.