Wkanl

Hoe maak je een stijlvolle meisje te zijn

Omdat het classy is niet over het feit dat omhoog geplakt, is het over het hebben van stijl en de zorg om beleefd te zijn voor anderen en een oprechte interesse in hen te geven. Maar ook als stijlvol, maar ook over het feit dat vertrouwen in jezelf en gelukkig met wie je bent. Dit artikel zal je leren hoe om te gaan door het leven met klasse en gemak. Wanneer u klaar bent met lezen van dit artikel, moet u weten hoe te worden stijlvol, of: onbaatzuchtige, gul, meelevend en verantwoordelijk.

Stappen

Hoe maak je een stijlvolle meisje te zijn. Kies je gevechten en kies je vrienden.
Hoe maak je een stijlvolle meisje te zijn. Kies je gevechten en kies je vrienden.
 1. 1
  Kies je gevechten en kies je vrienden. Enkele gevechten zijn echt de moeite waard vechten. Kom op voor degenen die niet kunnen opkomen voor zichzelf (verstandelijk gehandicapten, dieren, kinderen, enz.) Wees op uw hoede van degenen die lijken te gekibbel genieten. Als iemand is onbeleefd om u, hetzij volledig negeren hem of haar of, als je eenmaal hebt gekalmeerd en zijn duidelijk te denken, uit te leggen hoe je hun acties en werk gezien in de richting van een oplossing. U kunt ze ook beleefd te behandelen met behoud van je eigen houding-zijn beleefd maar duidelijk maken zonder dat opzettelijk kwetsend of vervelende dat je niet waarderen wat ze doen. Bukken nooit hun niveau, en niet overhaast oordelen van andere mensen te maken. Omring jezelf met positieve, beleefde mensen die uw stijlvolle, intelligente levensstijl aan te moedigen en te leven.
 2. 2
  Hebben een gevoel van stijl. Omdat in de loop, mode-wijs, is een must. Probeer om meer modebladen te lezen om te leren welke soorten kleding goed samen gaan en hoe een stijlvolle outfit samen te stellen. Zorg ervoor dat u uw eigen mode te creëren en uw eigen stijl, want het is niet goed om iets dat je niet dragen. Het is vaak beter om een ​​fundamentele persoonlijke stijl dan om altijd achter de nieuwste 'rage' uitstraling hebben.
  • Hebben goede smaak in kleding: Wees bescheiden in kleding en kleding van slechte smaak te vermijden. Extreem lage decolletes, te korte rokjes, buik-baring topjes en onthullende kleding kan een meisje eruit als ze niet haar lichaam en zichzelf te respecteren. Shirts met ongepaste uitspraken, logo's of seksuele toespelingen kunnen maken een meisje kijken alsof ze wanhopig op zoek naar aandacht. Classy dames zijn niet wanhopig op zoek naar aandacht.
 3. 3
  Hebben een goede hygiëne. Vergeet niet om altijd schoon: lopen een kam door je haar, houd je nagels vrij van vuil en netjes, je tanden poetsen en in bad of douche. Bij het spuiten van parfum, zeker om het spaarzaam gebruiken. Overmatig gebruik van parfum is niet aantrekkelijk en niet het verbeteren van je hygiëne, ondanks wat vaak wordt gedacht. Omdat het schoon is belangrijk, het zijn groezelig is niet chique en is niet prettig. Hebben nooit vet haar. Het is goor en trashy.
  • Verzorg je huid. Huid moet goed worden verzorgd en vrij van onvolkomenheden. Was je gezicht elke dag en vergeet niet om te dragen zonnebrandcrème of schaduw hoeden. Probeer om jezelf een gezichtsmasker een keer per week.
 4. 4
  Crack nooit je knokkels. Andere mensen vinden het vervelend gewoonte of mannelijk.
 5. 5
  Spreek rustig. Dit toont aan beleefdheid. Als je praat luid, zal het lijken dat je wanhopig op zoek naar aandacht bent. Luid in het openbaar is niet alleen onaangenaam, het is ook onbedachtzaam aan de mensen om je heen. Luister naar wat mensen te zeggen hebben en altijd oogcontact.
 6. 6
  Nooit traag. Het hebben van een goede houding is een belangrijke en zeldzame, trait. Het kan ook het verbeteren van uw algehele gezondheid.
 7. 7
  Gedragen. Het is leuk om een ​​feestje bij te wonen, maar laat onvolwassen en onverantwoordelijk gedrag uit de vergelijking. Als je op een feestje, zeker om te socialiseren, maar spreek rustig en breng alle aandacht niet monopoliseren. Als je drinkt, blijf drinken minimaal en in uw tolerantie niveau. Dronken dames zijn niet chique dames. Als je minderjarig bent, DRINK NIET.
 8. 8
  Ontwikkelen van gespreksvaardigheden. Classy dames niet praten over ontucht en andere trashy onderwerpen. In plaats daarvan kunnen ze praten over intellectuele onderwerpen (boeken, kunst, politiek / actualiteiten) of de mode en reizen.
  • Het verhogen van uw woordenschat, en blijf weg van populaire termen. Nooit zweren of zeggen racistisch, homofoob of anderszins bekrompen opmerkingen. Dit zal alleen maar je lelijk en onbeschoft verschijnen.
 9. 9
  Smile. Classy mensen zijn vriendelijke mensen, die altijd hun gezichten fleuren met een glimlach. Het is een goedkope manier om je uiterlijk te verbeteren.
  • Wees aardig. Als je stijlvol bent en willen aardig gevonden worden, moet je aardig te zijn. Het is veel beter om aardig gevonden worden door mensen, zo aardig en het behandelen van anderen helpt ook zeker. Snobby is niet erg stijlvol, want het is een inherent onbeleefd kwaliteit en stijlvolle mensen zijn niet onbeleefd.
  • Wees altijd aardig en vriendelijk naar de mensen waar je (obers, enz.). Als je echt wilt weten wie is goed opgevoed en stijlvol, kijken hoe zij de behandeling van mensen met een lagere sociale status, in plaats van hoe ze reageren op hun gelijken of meerderen.
 10. 10
  Haar moet zijn netjes, schoon en eenvoudig. Losse golven met een haarband of zelfs een paardenstaart zijn zeer geschikt in de huidige maatschappij.
 11. 11
  Verzorgen van meer dan alleen je uiterlijk. Ouders zullen een meisje die meer over haar opleiding en haar arbeidsethos dan haar nagels cares waarderen. Dit zal weergeven hoe u bekeken worden door mensen met gezag.
  • Verantwoordelijk. Classy meisjes laten hun omgeving in een toestand minstens zo goed als ze ze gevonden. Tenzij ze in een restaurant met bediening wiens taak het is om de open plek op te knappen, classy mensen aandringen op het verzorgen van hun eigen afval en bagage, niet verwacht anderen op te pikken na hen. En als anderen doen gunsten voor hen, terwijl stuck-up of bedorven mensen aannemen dat het te verwachten en te negeren hulp van anderen, echt classy mensen zijn snel op te merken en hun dankbaarheid en hun waardering uitspreken.
  • Wees sociaal bewust. Je moet beleefd zijn, maar niet in bochten wringen om anderen te behagen. Als je dat doet, kan je jezelf wordt gebruik gemaakt van in de toekomst. Beperk uw tijd en beschikbaarheid en trekken grenzen met anderen, zodat zij zich bewust zijn van je grenzen.
 12. 12
  Kies uw woorden verstandig. De classy dame luistert meer dan ze spreekt. Het hebben van een sterke woordenschat is belangrijk, maar geen woord te gebruiken, tenzij u er zeker van zijn betekenis. Gebruik woorden om jezelf helder te uiten. Ook moet je niet anderen corrigeren wanneer zij gebruik onjuiste grammatica. Verschillen in achtergrond, gezinsleven, en het onderwijs ertoe leiden dat mensen om anders te spreken, en mensen gebruiken vaak jargon voor effect. Meer dan dit, het is irritant en vernederende door een know-it-all te worden gecorrigeerd.
 13. 13
  Weet waar je over praat. Intelligentie is de sleutel. Je hoeft niet naar een boek worm te zijn intelligent en je hoeft niet te pronken, maar de onwetendheid van de actualiteit wordt niet steeds op een stijlvolle meisje. Penseel op zo vele onderwerpen mogelijk, want het zal je lijkt goed geïnformeerd.
 14. 14
  Zweer niet. De meeste mensen zullen het erover eens dat het gebruik van scheldwoorden terloops vertoont een inconsistente staat van karakter. Je zal veel meer indrukwekkend en invloed naar anderen als je vloekwoorden gebruiken minder vaak, of ze te verwijderen uit je vocabulaire geheel.
 15. 15
  Wees assertief, maar niet dominant. Vermijd passief-agressief denken, dit is waarschijnlijk je op reis uiteindelijk. Omdat het rustig assertief toont volwassenheid, bedachtzaamheid, en vertrouwen. Klasse vereist balans, en assertiviteit is een goed voorbeeld van dit concept.
 16. 16
  Zoek de klassieke kleuren die het beste werken met uw huid en oogkleur. Bijvoorbeeld:
  • Blauwe ogen: Oranje (complementaire), Donkerblauw, Donker Paars Licht Groen, grijs, wit, zwart, turkoois (analoog) Blauw-Paars (analoog), Dark Red. Kleuren te vermijden zijn: helder rood, lime groen, roze, bruin, baby blauw, alle tinten (kleuren zichtbaar gemengd met wit)
  • Bruine ogen: Elke Pink, Houtskool, elk zeer donkere kleur, Geel (het brengt ondertoon in de ogen, ondanks het onwaardige reputatie) Groen (ook, ondertoon). Kleuren te vermijden: none, bruin is neutraal, en dus gaat met alles.
  • Groene ogen: Paars (het doet echt brengen de kleur van uw ogen), Donkerrood (groene's complementaire kleur), donkerblauw, zwart, bruin, gebroken wit. Kleuren te vermijden: Grey, omdat het weegt beneden de natuurlijke tinten in je iris, dempen de kleur. Echter, als uw ogen zijn helder groen of blauw groen, grijs brengt het uit heel mooi. Geel, helder rood (complimenten kan schokkend zijn wanneer zowel de kleuren zijn levendig), helder wit (ook John Travolta), oranje en groen (die overstemt uw oogkleur).
  • Zwarte ogen: elke kleur.
  • Huidtinten: Ruddy Teint blue-toned/pink na inspanning / sproeten): Koele kleuren (blauw, paars, groen, en alle analoge kleuren ertussen waaronder Rood-paars) Black, Grey. Kleuren te vermijden: Geel, en de bijbehorende analoge kleuren, elke rode (sorry) en White. Draag op uw discretie donker oranje of rood-oranje. Vale (geel getinte / looien plaats freckling) geen warme of neutrale kleuren. Vermijd geel, maar goud kan zien er leuk uit als je Afro-Europese of hebben een donkerdere teint, kan je draagt ​​bijna elke kleur. Golds zijn bijzonder mooi. Als je rood haar: Golds, beige, koraal, paars, zeer donker of licht groen (net voorkomen dat de "Christmas groene" kleur) donkere blues.

Tips

 • Smile. Het is de meest genereuze wat je kunt doen.
 • Waarde van uw deugden. Hebt u goede vaardigheid of soort talent, zoals tekenen, of dansen, zingen of spelen van een muziekinstrument, verberg het niet, werkt het. Laat mensen zien hoe goed je bent door het blootstellen van uw foto's, of misschien een muziekinstrument in de voorkant van iemand te spelen. Als je goed in acteren bent, op zoek naar een rol in een toneelstuk in het theater.
 • Intelligent zijn. Een stijlvolle meisje moet goede onderwerpen om over te praten. Dus studie over dingen die je interessant en belangrijk vinden voor het leven. Lees boeken en het verbeteren van je woordenschat, en niet het woord "als" de hele tijd niet te gebruiken, het is een teken van slecht onderwijs en nervositeit. Mensen zullen je bewonderen omdat je slim bent en hebben vertrouwen dat kan erg handig zijn voor u.
 • Heb je haar niet verft een onnatuurlijke kleur. Vermijd ook overbodige piercings of krijgt getatoeëerd. (Als u ervoor kiest om een ​​tattoo te krijgen, krijg je iets dat wordt gezien als mooi of poëtisch, zoals 'Let it Be' op de achterkant van je nek. Gebruik de naam van je favoriete band, genitaliën, of dingen die niet krijgen natuur.)
 • Tatoeages en piercings-Optredens brengen een sterke boodschap naar anderen, je kan worden beoordeeld door een individu of vlak voor een evenement dat een prominente rol zal spelen in uw toekomst (bijvoorbeeld een potentiële werkgever, het verwerven van een hogere positie in een gerenommeerd bedrijf, etc.). Neem daarom zorgvuldige afweging bij de beslissing of het een goed idee voor u om zichtbare tatoeages of piercings te krijgen. Ook al iemands uiterlijk niet automatisch zijn of haar ware innerlijke kwaliteiten te tonen, kan de schijn reflecteren hoe een persoon bereid is door de wereld te worden waargenomen. Ook in gedachten houden dat, hoewel tatoeages en piercings zijn individuele expressies, kunnen ze permanent of moeilijk (zelfs dure) te verwijderen als u van gedachten veranderen in de toekomst. Als u twijfelt over hoe tatoeages en piercings je invloed kan in de toekomst, vergeet over het krijgen van hen en andere manieren vinden om zelfexpressie te tonen, zoals het maken van kunstwerken, poëzie, hobby, etc.

Waarschuwingen

 • Het veranderen van je gedrag kan voelen onnatuurlijk. Als dat zo is, herinner jezelf eraan dat je een work in progress. Een stijlvolle persoon is gewoon iemand die consequent vertoont classy gedrag. Focus op je gedrag en houding in plaats van je gevoelens.
 • Als je slip omhoog, vergeef jezelf, excuses aanbieden aan iedereen die kan zijn gekwetst door uw niet-zo-stijlvol gedrag, en verder op weg. Dat is stijlvol!
 • Maak een eerlijke poging om een ​​verschil in het leven van iemand te maken, ongeacht hun sociale status.
 • Doe niet zo brutaal. Respectloos van anderen is nooit classy.
 • Je zou kunnen noemen een snob. Gewoon negeren, wie zegt dat alleen maar kan zijn onzeker en jaloers dat ze geen klasse en waarden hebben.