Wkanl

Hoe te handelen als een volwassene

Het is altijd goed om op te treden als een volwassene, je bent meer volwassen en je kunt situaties gemakkelijk te behandelen.

Stappen

Hoe te handelen als een volwassene. Niet in nutteloze argumenten komen met mensen.
Hoe te handelen als een volwassene. Niet in nutteloze argumenten komen met mensen.
 1. 1
  Houd het hoofd koel in situaties. Zeker dat sommige volwassenen flippen onder stress. Wees niet een van die mensen. Probeer niet te benadrukken en zorgen als iets je dwars zit, maar probeer om te gaan met het op hetzelfde moment.
 2. 2
  Niet in nutteloze argumenten komen met mensen. Mature debatten zijn oke, maar probeer niet te overdrijven en onderstrepen uw standpunten. Als iemand niet met je eens, respect voor hun mening.
 3. 3
  Geen mensen beledigen voor oneens met je. Roept mensen "dom" of beledigend hun moeders is een van de minst volwassen dingen die je kunt doen.
 4. 4
  Wees beleefd onder elke omstandigheid. Dit moet algemeen bekend zijn.
 5. 5
  Niet huilen als je wordt uitgescholden. Gewoon accepteren verantwoordelijkheid voor je daden en verhelpen van het probleem.
 6. 6
  Altijd denken over hoe mensen uw acties, verklaringen, antwoorden, etc zou interpreteren. Bijvoorbeeld, doe niets kinderachtig niet doen in het openbaar of zelfs gewoon met je vrienden.
 7. 7
  Gebruik de juiste taal en toon wanneer je bent inschakelen van een gesprek.
 8. 8
  Loopt goed; rechtdoor lopen zonder harde geluiden met je voeten.
 9. 9
  Zit normaal en nog steeds. Rechtop zitten en kruis je benen bij de enkels als je een vrouw bent. Draai je om als een school leraar zei dat je door je benen naar voren.
 10. 10
  Draag betere kwaliteit kleding. Betere kwaliteit zakelijke kleding. Dit geldt ook voor kleding die conservatiever zijn. Korte rokjes, tube tops en spaghetti band shirts zijn niet zakelijke kleding.

Tips

 • Neem verantwoordelijkheid voor je daden.
 • Probeer te praten met sommige volwassenen meer. Leren hoe ze handelen en hoe ze praten. Opknoping rond met volwassen mensen kunnen helpen om nog meer volwassen!
 • Oefen je manieren met vrienden en familie, zie je niet veel volwassen mensen oprispingen luid aan de eettafel.
 • Probeer met vriendelijke debatten met vrienden. Dit zal helpen ervoor zorgen dat je niet verliest je hoofd koel in een discussie die u probeert te maken.
 • Vraag je beste vriend als je handelt volwassen. Op die manier krijg je een eerlijk advies te krijgen, en als het een echte vriend, hij / zij zal niet iemand anders vertellen.

Waarschuwingen

 • Doe niet alsof een volwassene alleen maar omdat je wilt lijken cool. Gedraag je als een volwassene wanneer u klaar om te handelen als een volwassene, wat natuurlijk komt zijn.
 • Wanneer het proberen niet te flippen niet kroppen je emoties! Dit kan leiden tot stress en verdriet in de toekomst.