Wkanl

Hoe maak je een volwassen tiener te zijn

U kunt niet dwingen volwassenheid, maar je kan het leren. Looptijd gaat om een ​​totaal andere mindset. Je bent nog steeds een tiener en kan nog niet volledig genoeg om te gaan met de looptijd worden ontwikkeld. Er zullen momenten van genialiteit en helder denken, maar voor het grootste deel, zal je je een weg moeten struikelen door je tienerjaren.

Stappen

Hoe maak je een volwassen tiener te zijn. Begrijpen waarom je wilt meer volwassen geworden.
Hoe maak je een volwassen tiener te zijn. Begrijpen waarom je wilt meer volwassen geworden.
 1. 1
  Begrijpen waarom je wilt meer volwassen geworden. Ja, je hebt het gelezen op een duizend andere Google-artikelen, maar de eerste stap naar het veranderen van elk aspect van uw levensstijl is te begrijpen waarom u wilt. Wil je echt wilt, of denk je dat je gewoon moet? Als je niet echt wilt, als je wordt gedwongen door iedereen), of als u denkt gewoon dat je nodig hebt om maar niet echt wilt doen, zul je nooit iets bereiken. Proberen om uw collega's, ouders of leraren te imponeren met je volwassenheid is de essentie van onvolwassenheid geen gooien driftbuien bij allen. Je moet willen om volwassen te worden. Denk aan wat er zal gebeuren als je niet volwassen. Zal je een slecht cijfer in de wetenschap klas te krijgen? Zal u worden geaard? Zal je een babysit baan verliezen? Denk aan de consequenties van het niet volwassen, en hoe ongelukkig je zult zijn als zij worden geconfronteerd met de gevolgen. Als je niet kunt denken aan een reden waarom je wilt zelf volwassen te zijn, of iets onaangenaam dat zal gebeuren als je dat niet doet, is het uiterst moeilijk om gemotiveerd te blijven.
 2. 2
  Kies een te volgen. Dit kan iedereen van je moeder om je leraar te Derek Jeter zijn.
 3. 3
  Lees over actuele thema's en gebeurtenissen in de krant en andere legitieme bronnen. Vertrouw niet op afgezwakte soundbites van 24 uurs nieuwszenders en Comedy Central als bron van informatie over wat er gebeurt in de wereld.
 4. 4
  Besteed aandacht aan je omgeving. Bewust. Opzoeken van die video op uw iPod meer dan 5 keer per uur. Raakte de pauzeknop op je DS en kijk maar naar de mensen om je heen.
 5. 5
  Denk twee keer na voor je iets doet. Wanneer u op het punt om iets te doen of te zeggen, neem een ​​paar seconden om na te denken over de vraag of je mening of wat je doet daadwerkelijk zal bijdragen aan de situatie. Niet onmiddellijk reageren en emotioneel wanneer je geconfronteerd wordt met een probleem, stap opzij bij proberen te kijken naar de situatie van 'boven'. Je geest is een geweldige tool is het echter tijd nodig heeft om te werken aan oplossingen.
 6. 6
  Lees boeken. Een boek is een persoon de beste vriend en een onschatbare bron. Het is nooit een vacuüm en er is altijd iets te leren. Het lezen van een boek niet alleen maakt je wijzer, maar ook voegt nieuwe woorden aan uw woordenschat.
 7. 7
  Wees verantwoordelijk. Verantwoordelijk zijn betekent dat je 'staat' te 'reageren' op stimulus. Wanneer u een taak hebt toegewezen of als je iets fout opmerkt, te reageren op de situatie met een kalme geest en met het einde in gedachten. Pak de kleren op uw vloer. Was uw gerechten na het gebruik. Weet de week niet opnieuw oude sokken. Lopen de hond. Voed de hond. Studie. Een baan krijgen. Krijgt meer verantwoordelijkheden. Hoe meer je reageert, de bekwamer je krijgt.
 8. 8
  Tenslotte ophouden zo bezorgd over het feit dat volwassen. Ja, dit is belangrijk genoeg om tweemaal gezegd. Oudere volwassen mensen niet rijp om te pronken met hun vrienden geworden. Ze doen het omdat als ze dat niet doen, worden ze honger hebben, verliezen hun huis, hun auto en hun inkomen. Proberen om uw collega's te imponeren met je volwassenheid is de essentie van onvolwassenheid.

Dress maturely

 1. 1
  De manier waarop je handelt is belangrijker dan hoe je je kleedt, wilt u misschien overwegen het kopen van meer "volwassen" kleding, maar alleen als je wilt. Daden spreken luider dan woorden en zeker harder dan kleding.
 2. 2
  Je moet nadenken over je houding. Oudere meisjes niet slouch of slepen hun voeten. Stel je voor er een touwtje trekt je hoofd naar de hemel.
 3. 3
  Overdrijf niet je make-up. Draag donkere lipstick zonder glans en mascara. Donkerder lipsticks neiging om "oud" toe te voegen aan het gezicht, en mascara opent de ogen omhoog. misschien kan je een lichte basis poeder toe te voegen aan je gezicht voor de hand.

Uw manier van praten

 1. 1
  Dit is erg belangrijk. Neem jezelf en een vriend met een gesprek voor 10 minuten of zo en speel het af om jezelf. Hoor je dat?
  • Hoeveel keer heb je piepen?
  • Hoeveel keer heb je gebruikt het woord "als".
  • Probeer langzamer en in een wat diepere stem te praten. Probeer het vermijden van het gebruik van woorden die je in gesprek met je vrienden gebruiken. Kijk of je woorden met dezelfde klank, maar volwassen betekenen kunt vinden.
  • Probeer uw ademhaling langzaam en stabiel te houden. Niet te enthousiast tijdens het praten, blijf geconcentreerd.
  • Hoewel, probeer een vreugdevolle houding te hebben als je praat. Ernstig zijn, maar gelukkig blijven. Glimlach nu en dan elke, maar niet te veel.

Tips

 • Wees jezelf. Laat je persoonlijkheid niet veranderen om anderen gelukkig te maken.
 • Probeer niet om "mensen" als PPL, of steno alles te spellen alsof je alleen maar drie vingers op je hand. Als u twijfelt over de juiste spelling van een woord, zoek het op op het woordenboek. Let op je grammatica, en wees niet bang van grotere woorden.
 • Gewoon luisteren naar de adviezen en instructies die je ouders je geven. Ze willen alleen maar wat het beste is voor u en zij zullen niet sturen u verkeerd.
 • Hier is nog een tip: het maken van een persoonlijkheid alleen maar om anders te zijn en over praatten en zet de schijnwerpers op jezelf is nogal zielig en onvolwassen.
 • Gebruik de juiste taal, en niet vloeken. Zorg ervoor dat uw groep of vrienden zijn als jij, en dat je niet hoeft te veranderen te passen inch
 • Gebruik / do drugs of alcohol nooit.

Waarschuwingen

 • Wees niet zo gedreven door te proberen volwassen te zijn dat u niet aan uw jeugd te genieten. Je bent een tiener, na alles. Balanceren spelen en verantwoordelijkheden is een verworven vaardigheid, het vaak niet opdagen tot u klaar bent met pensioen te gaan, dus voel me niet slecht als je het niet hebt neer.