Wkanl

Hoe onafhankelijk te zijn

Ben jij iemand die je denkt dat is een beetje te afhankelijk? Nou ja, kunt u onafhankelijk te worden. Onafhankelijkheid is wanneer je niet nodig zo veel hulp van anderen. Er zijn vele voordelen van onafhankelijke. Voor een ding, heb je meer vrijheid om dingen te doen. Een ander voordeel is dat je kunt hebben wat kwaliteit prive tijd.Het wereld is een wrede plek. Je maakt vrienden en vrienden verliezen, maar op het einde, de ene persoon die je altijd afhankelijk zijn is jezelf. Lees verder om te leren hoe u uw zelfstandigheid te omarmen.

Stappen

Hoe onafhankelijk te zijn. Vertrouw op jezelf voor de motivatie en de drive.
Hoe onafhankelijk te zijn. Vertrouw op jezelf voor de motivatie en de drive.
 1. 1
  Accepteer jezelf. Je kunt niet een sterke, onafhankelijke je bouwen als je niet kunt leven met jezelf. Accepteer je lichaam, je persoonlijkheid, uw meningen, uw keuzes, uw voorkeuren en uw levensverhaal. Geen dingen zeggen tegen jezelf. Iedereen kan sterk genoeg zijn. Iedereen heeft opgemaakt met iets, bewijzen hun kracht. Achter je je fouten en van hen leren. Maak een poging een beter je en vooral van jezelf te zijn!
 2. 2
  Geloof in jezelf. Als je niet gelooft in jezelf dan wie anders zal in u geloven? We zijn allemaal verschillend en hebben iets unieks te zeggen. Niemand kan de woorden te spreken op je lippen en niet iedereen zal het eens zijn met wat je zegt dat is waarom het belangrijk is voor u om door wie je bent gaan staan, omdat aan het eind van de dag ben je alles wat je hebt en als je gelooft in zelf andere dat is echt het enige dat telt.
 3. 3
  Accepteer de wereld. Onafhankelijke mensen zijn niet ijdel, noch geloven zij het hele menselijke ras is wreed. Onafhankelijke mensen zijn degenen die de wereld te zien, met zijn goede en zijn slechte, en bewust kiezen sterk te zijn voor zichzelf en anderen. U bent niet onafhankelijk, omdat je niet vertrouwt niemand. U bent niet onafhankelijk, omdat je dunk van jezelf. Beheersen deze techniek. Leren om de wereld te accepteren, en besluiten om sterk te zijn.
 4. 4
  Geworden emotioneel onafhankelijk. De kans is groot, je afhankelijk van vele mensen voor emotionele steun. Het kan zijn je ouders, een jongen of meisje vriend of goede vrienden. Hoewel het mogelijk is om afhankelijk blijven van deze mensen voor de rest van je leven, het is in uw eigen belang om te beseffen dat iedereen in je leven dat je afhankelijk bent op een dag niet meer rond. Sommigen zullen af ​​te stappen, wat zal stoppen met je te praten, en ze zullen allemaal uiteindelijk sterven. De enige persoon die altijd bij je is je. Als je afhankelijk bent van jezelf voor ondersteuning, zal je nooit in de steek gelaten.
 5. 5
  Vertrouw op jezelf voor de motivatie en de drive. Andere mensen niet hebben en zal nooit meer hetzelfde belang bij uw succes te hebben. Motivatie en succes is een functie van gewoonte. U moet uw slechte gewoonte van uitstel te breken, en te vervangen door een van een goede planning. De meest succesvolle mensen in de wereld zijn niet altijd de slimste of de mooiste, maar ongeacht wat andere talenten of gaven zij zijn gezegend met, hebben zij ten grondslag liggen aan hun gevoel van eigenwaarde een reeks overwinningen op de taken zowel grote als kleine. Dit is hoe je iets leren op school, krijgen zelfvertrouwen dateren, en alles in het leven.
 6. 6
  Wees je eigen held. Iets wat mensen doen te vaak is het creëren van een rolmodel voor zichzelf. Kijk niet naar iedereen. Wees je eigen rolmodel. Streven om jezelf te zijn, en zijn het beste wat je je kunt zijn. Als je niet kunt kijken naar jezelf, kun je niet onafhankelijk.
 7. 7
  Er zijn. Je hoeft niet je vrienden weg te gooien om onafhankelijk te zijn. In feite, is uw onafhankelijkheid versterkt met goede vrienden. Wanneer uw vriend heeft iemand nodig om mee te praten, er voor hen. Betrouwbaar zijn. Roddel niet of iemand over je vrienden geheimen of persoonlijke zaken te vertellen. Zelfs als ze er niets over had gezegd. Wees een sterke persoon voor uw vrienden en geliefden. Het toont niet alleen je onbaatzuchtig, maar al snel zul je leren hoe om te gaan met een situatie dat je weg komt als gevolg van ervaringen van uw vrienden.
 8. 8
  Financieel onafhankelijk te worden. Het zal moeilijk zijn omdat de ouders hebben een natuurlijk instinct om voor ons. Net beleefd af wanneer ze bieden financiële hulp. Het is verleidelijk om afhankelijk van anderen financieel, maar voordat je onafhankelijkheid te ervaren, moet je onafhankelijk zijn. Beveilig uw financiën. Ware zelfstandig wonen steunt op financiële vrijheid. Betaal uw eigen rekeningen, rijdt uw eigen auto, ondertekenen een persoonlijke cheque voor uw huur. Als je het geld niet hebben voor deze uitgaven, sparen agressief. Niet alleen zal je financiële vrijheid te krijgen met uw spaargeld, maar het geld dat je voor jezelf houdt zul je een ongelooflijk gevoel van zelfstandigheid en motivatie te geven.
 9. 9
  Neem geen genoegen. Voor niets. Niet comfort, gemak, of om 'aardig zijn'. Hard werken bij alles wat je doet. Verdedig je mening. En, voor u meisjes, laat een man het gevoel dat hij heeft om u te verwennen. Als je in staat om iets goeds te doen hebt, doe het. Zolang het niet een slecht effect hebben, moet je het doen. Dat betekent niet dat doet absoluut alles, maar je moet niet het gevoel dat het nodig is voor mensen om dingen te doen voor je dat je voor jezelf zou kunnen doen. Werk je beste en moeilijkste om te vertrekken mensen zeggen: "Die persoon is niet afhankelijk van iedereen om dingen te doen voor hen. Wat een sterke, onafhankelijke persoon."
 10. 10
  Laat uw vrienden en familie thuis. Dit is een moeilijke stap op de weg naar zelfstandig wonen, maar je moet beginnen om dingen te doen op uw eigen. Je hoeft niet twee vriendinnen nodig om u te begeleiden naar de badkamer in een bar. U hoeft niet te rijden met iemand naar het restaurant, want je kunt ze daar kunnen ontmoeten. Ga winkelen alleen, besteden ten minste een of twee avonden per week door jezelf. Werken aan activiteiten die je dwingen om te leiden, niet volgen.
 11. 11
  Plan uw dag om je heen, niet iemand anders. Mensen die het meest afhankelijk zijn van anderen toestaan ​​dat hun werelden te draaien om de behoeften van andere mensen of andere dingen. Plan uw dag volgens uw eigen schema - maak een lijst van wat je wilt doen, wat je moet doen en wat je moet al hebben gedaan.
 12. 12
  Beseffen en accepteren dat het leven lijkt soms niet eerlijk. Onze ouders voor ons gezorgd zo veel dat ze deden alles in hun macht om ons te trekken in een eerlijke en rechtvaardige omgeving. De echte wereld werkt niet op dit beginsel dat is een groot probleem vandaag. De regels in de wereld meestal te beschermen ofwel de meerderheid (die je een deel van het niet kunnen zijn) of mensen met geld en macht. U wordt slecht behandeld worden voor allerlei oneerlijke dingen: je huidskleur, je intelligentie, je lengte, je gewicht, hoeveel geld je hebt, uw meningen, uw geslacht, en zowat alles dat maakt je wie je bent. Je hebt om gelukkig te zijn, ondanks dat. Soms is het leven is hard, maar wel de betere van de samenleving, niet boos, krijgen ook en als ik zeg zelfs ik bedoel eens en niet 10 keer wat je verdient.
 13. 13
  Probeer niet te schelen wat anderen denken. Dit is het belangrijkste ding over het feit onafhankelijk. Als je afhankelijk van anderen om u te vertellen als je muziek is cool, of als je outfit is leuk, zul je niet erg blij zijn! Zolang je het leuk vindt - Nothing Else Matters!
 14. 14
  Roddel niet. Je bent gewoon inmenging en rommelen in andermans leven, wat niet goed is voor een van jullie. Een deel van het zijn zelfstandige is het opkomen voor anderen. Als je een gerucht hoort, opkomen voor de persoon die wordt beledigd.
 15. 15
  Wees jezelf. Gewoon omdat iemand wil betalen 45€ voor een overhemd betekent niet dat je hoeft te doen. Kleden hoe je wilt kleden, en zeggen wat je wilt zeggen. Als je wilt om te handelen gek, met alle middelen voor te gaan! Een goede ding om te onthouden is dat een goede smaak en stijl hoeft niet geld kosten - het is iets dat is aangeboren of aangeleerd, maar kan goed van alles te maken met een beetje know-how.
 16. 16
  Hou van iedereen. Een deel van het zijn zelfstandige probeert te houden van mensen, ongeacht wat ze denken over jou. Denk niet dat van hen als "verliezers" of "preps". Denk aan hen als mensen.
 17. 17
  Laat mensen van je houden. Laat anderen van je houden en laat het in een open hart.
 18. 18
  Beginnen op een carrièrepad. Experimenteer met verschillende carrières en vind de degene die je het leukste. Als geld je gelukkig maakt, zijn een investeringsbank of start een klein bedrijf. Als je van kinderen, een leraar. Als je van een expert, een advocaat, professor of adviseur. Als u genieten van praten met mensen, een verkoper of gaan in de dienstensector. Als weten hoe dingen werken is meer jouw spel, probeer engineering, of psychologie en sociologie. De meerderheid van de studenten terecht in een loopbaan die niets aan hun grote. Sommige mensen komen niet ver in het formeel onderwijs en eindigen miljonairs. Werken in een carrière die u genieten is een onderdeel van het worden van een volwassen persoon.
 19. 19
  Hebben een passie in het leven. Iets wat je zijn gewijd aan, of het nu een sport, vriendin / vriendjes, muziek, een band, een vorm van kunst / dans, religie. Iets dat je constant doen dat kost wat tijd. Videogames en het spelen van Barbie hele dag zijn niet de beste waarde die er zijn. (Dit geldt ook voor het verspillen van uw tijd op het internet)
 20. 20
  Niet alleen denken dat je de beste bent, bewijs het voor jezelf! Uw mening telt het meest in uw eigen motivatie, maar je weet dat wanneer je trekt je eigen been aan je prestaties. Het is veel makkelijker om gewoon te beginnen met het omgaan met uw verantwoordelijkheden en weten, met een ongelooflijk sterke epistemische rechtvaardiging (waarmee ik bedoel, je dit weet) die je aankan wat omhoog komt omdat je eerder hebt, dan te proberen om te weten kun je het aanpakken omdat je bent helemaal warm en fuzzy binnen. Warm en fuzzy volbrengt heel weinig, maar evenmin slaan jezelf.
 21. 21
  Aanmelden voor een bankrekening. De meeste banken bieden een controle-en spaarrekening bij elkaar, in een handig pakket. Sommige bedrijven, instellingen en organisaties zullen vereisen dat u op zijn minst een betaalrekening (sommige alleen werknemers betalen via directe storting) hebben. Geld dat je verdient dat niet nodig is voor je eigen kosten moeten op een spaarrekening worden gezet totdat u klaar bent om onafhankelijk te zijn.
 22. 22
  Geld besparen. Besparen zo veel als redelijkerwijs mogelijk is. Dit zal u helpen een noodfonds te creëren, omdat het leven onvoorspelbaar kan zijn op keer. Je hoeft geen ongelukken te plannen. Verbeter de kwaliteit van je leven door het opzij zetten van een vast bedrag van geld elke maand. Er zijn dingen zoals ongevallen, die kunnen optreden wanneer je het minst verwacht.
 23. 23
  Dump de slechte invloeden in je leven. Heb vriendschappen tenzij absoluut noodzakelijk niet breken. Leren om een ​​gezonde afstand te houden. Zelfs als die vrienden zijn "helemaal cool," ze mogen alleen houden je terug uit te breken op uw eigen. "Onkruid uit je tuin", sommige mensen maken je stralen, terwijl anderen zal stunt je groei en trek al je energie.
 24. 24
  Neem dingen lichtjes. Rome werd niet in een dag gebouwd, en niemand is volledig onafhankelijk. Dit is niet een hard-and-fast gids die je moet vasthouden aan. Als je niet iets wilt doen, doe het dan niet. Dit is hier om u te vertellen hoe om onafhankelijk te zijn, als je wilt zijn, en is op geen enkele manier hier te zeggen "Wees onafhankelijk en enige onafhankelijke. Zou niet willen om dicht bij iemand. Volg deze zo strikt als een handleiding op hoe je een miljardair te zijn. ". Veel succes op je weg naar onafhankelijke.