Wkanl

Hoe maak je een stijlvolle gothic

" Classy "is een zeldzame categorie van de gothic. U zult niet vinden beslagen halsbanden, PVC of zware make-up. "Classy" gothic mensen zijn niet altijd direct herkend als gothic, maar zijn altijd opgemerkt en uitgekozen als zijnde uniek. Als dat is de look die je gaat voor, dit is het artikel voor je.

Stappen

Hoe maak je een stijlvolle gothic. Kies een kleur van de kleding.
Hoe maak je een stijlvolle gothic. Kies een kleur van de kleding.
 1. 1
  Kies een kleur van de kleding. Houden de meeste kleuren dof en neutraal. Sparen iets helderder voor speciale gelegenheden. Zwart is niet noodzakelijk.
 2. 2
  Zorg ervoor dat je goed gekleed bent. Voor mannen: Hoogwaardig wit dichtgeknoopt shirts met zijn beste. Vesten, vesten, klassieke jassen en trenchcoats zijn geweldige accessoires ook en voegt een stijlvolle touch. Voor vrouwen: rokken en jurken. Ze kunnen flowy met een barokke stijl, of eenvoudig en uniform. Knielange broek gaan met kniehoge sokken (wit) en elegante schoenen of knielaarzen. Iets elegante zal het lukken - de sleutel is om niet overdrijven. Kleur coördinatie is ook heel belangrijk, aangezien je zal zeker niet chique te zijn terwijl de combinatie van een vuurrode trenchcoat met een groene rok.
 3. 3
  Probeer elegante, hoogwaardige materialen te gebruiken in je garderobe-satijn, zijde, fluweel, tafzijde, en Venetiaanse kant zijn allemaal zeer mooi. Als je budget laag is, probeer dan het vinden van kleding die een opvallende kleur heeft, bloemenprint etc. (Let wel, u zult niet in staat zijn om stijlvol uitzien in een kleed van zeer lage kwaliteit.)
 4. 4
  Kies je woorden. De stijlvolle individuele luistert meer dan ze spreken. Het hebben van een sterke woordenschat is belangrijk, maar geen woord te gebruiken, tenzij u er zeker van zijn betekenis. Gebruik woorden om jezelf helder te uiten. Wat nog belangrijker is, niet anderen corrigeren wanneer zij gebruik onjuiste grammatica. Verschillen in achtergrond, gezinsleven, en het onderwijs ertoe leiden dat mensen om anders te spreken, en mensen gebruiken vaak jargon voor effect. Meer dan dit, het is irritant en vernederende door een know-it-all te worden gecorrigeerd.
 5. 5
  Onafhankelijk zijn. Je moet beleefd zijn, maar niet in bochten wringen om anderen te behagen. Als je dat doet, kan je jezelf wordt gebruik gemaakt van in de toekomst. Beperk uw tijd en beschikbaarheid en trekken grenzen met anderen, zodat zij zich bewust zijn van je grenzen.
 6. 6
  Draag eenvoudige make-up. Gebruik geen corpse paint of maak je gezicht helemaal wit. Sommige witte of zeer licht poeder, scharlaken lippenstift en een vleugje eyeliner zal de blik veel meer elegant te voltooien.
 7. 7
  Hebben een goede hygiëne. Vergeet niet om altijd schoon: lopen een kam door je haar, houd je nagels vrij van vuil en netjes, je tanden poetsen en baden / douchen. Bij het spuiten van parfum, zeker om net genoeg te gebruiken, maar niet te veel. Overmatig gebruik van parfum is niet aantrekkelijk en niet het verbeteren van je hygiëne, ondanks wat vaak wordt gedacht. Omdat het schoon is belangrijk, het zijn groezelig is niet chique en is niet prettig. Hebben nooit vet haar. Het is grof en zeer trashy.
 8. 8
  Verzorg je huid. Huid moet goed worden verzorgd en vrij van onvolkomenheden. Was je gezicht elke dag en vergeet niet om te dragen zonnebrandcrème of schaduw hoeden. Probeer om jezelf een masker een keer per week gezichtsbehandeling.
 9. 9
  Luisteren naar klassieke, gregoriaanse en / of operamuziek (samen met gothic rock, natuurlijk).
 10. 10
  Bij de ontmoeting met vrienden of hosting sociale bijeenkomsten, kunt u proberen iets classy, ​​maar niet overdreven formeel doen. Ideeën voor dit kan picknicken of afternoon tea.
 11. 11
  Versier je kamer met sluiers van zwart kant en talrijke witte kaarsen. Zorgen de kaarsen zijn wit en niet zwart te blijven met de "classy" Goth look.
 12. 12
  Houd een kleine kring van vrienden, zowel gotische en non-gothic, maar stijlvol toch.
 13. 13
  Als je het kunt veroorloven, dan neem een reis naar een theater zo nu en dan. Klassieke concerten, opera's, balletten, klassieke toneelstukken, en antieke meubels zijn allemaal prachtige keuzes. Zorg ervoor dat je het zegt terloops aan iemand erna, maar een puinhoop van maken (om indruk te maken?), Net fungeren terloops als je niet de zorg voor het veel.
 14. 14
  Wijsheid zoeken. Hoe moeilijk het kan zijn om gehoor geven aan de adviezen van de meer ervaren dan jezelf, het is een noodzakelijke stap op keer. Ongeacht uw leeftijd of vermogen, sta jezelf toe om te leren van de fouten en de overwinningen van die oudere of meer ervaren dan jij. U zult hun voordeel te winnen en zijn beschikbaar door te geven op je eigen wijsheid of advies.
 15. 15
  Verantwoordelijk. Classy mensen verlaten hun omgeving in een toestand minstens zo goed als ze ze gevonden. Tenzij ze in een restaurant met bediening wiens taak het is om de open plek op te knappen, classy mensen aandringen op het verzorgen van hun eigen afval en bagage, niet verwacht anderen op te pikken na hen. En als anderen doen gunsten voor hen, terwijl stuck-up of bedorven mensen aannemen dat het te verwachten en te negeren hulp van anderen, echt classy mensen zijn snel op te merken en hun dankbaarheid en hun waardering uitspreken.
 16. 16
  Spreek rustig. Dit toont aan beleefdheid. Als je praat heel hard, zal het lijken dat je wanhopig op zoek naar aandacht bent. Luid in het openbaar is niet alleen irritant, maar ook onbedachtzaam aan de mensen om je heen. Luister naar wat mensen te zeggen hebben en altijd oogcontact
 17. 17
  Praat zo weinig mogelijk en als je dat doet, rustig en duidelijk spreken. Niet schreeuwen. Dit zal ervoor zorgen dat u een speciale houding en gratie: blijven beleefd, zelfs wanneer debatteren met mensen.
 18. 18
  Daag je intellect. Lezen, bespreken filosofische en theologische ideeën, en als je op school, probeer je cijfers hoog te houden. Misschien wilt u een aantal gespecialiseerde tijdschriften die kunnen helpen bij het ontwikkelen van uw intellect te lezen.
 19. 19
  Geniet van de zachte, sierlijke gelach en goede humor, niet te luid en irritant. Vermijd ruwe omgangsvormen of grove taal die afbreuk doen aan elegantie en classiness.
 20. 20
  Studie dansen, schermen, paardrijden (bij voorkeur Engels), boogschieten, en dergelijke.
 21. 21
  Druk me met kunst, proza, poëzie of muziek - en leert een dode taal (Latijn is het beste).
 22. 22
  Eet gezond voedsel. Hamburgers en snacks hebben niet veel te maken met de klassiekers. Vergeet niet uw tafelmanieren.
 23. 23
  Weet wat lekker eten is. Zo cliche als het klinkt, leren over wijnen en kazen. Leer hoe je woorden als bechamelsaus en Beaujolais uitspreken. En leer goede tafelmanieren. Anders zal je eruit zien als een complete idioot rond etenstijd. Lees etiquetteboeken.
 24. 24
  Draag een paar kleine, maar classy dingen. Een klein tijdschrift, pocket-horloge, of boek zal een interessant tintje aan je look.
 25. 25
  Handelen niet kieskeurig over elk klein aspect van alles. Classy mensen zijn selectief - maar als je klagen over elk klein ding, kan je pretentieus en vervelend lijken. Kies een paar items die je echt bent selectief over. Bijvoorbeeld, de meeste mensen het niet erg het dragen van kleding van Gap, omdat iedereen weet dat ze betaalbaar zijn merkkleding. Echter, bijvoorbeeld: ze ook niet zuinig op het gebied van schoeisel, omdat betere schoeisel past voeten voor de meeste comfort, en zijn de hogere kwaliteit. Wees kieskeurig over dingen die ertoe doen.
 26. 26
  Wees redelijk zelfstandig, maar niet breken uw normen voor het krijgen van je cijfers en het maken van vooruitgang. Als je anderen in plaats neem, dan kan je jezelf in gebruik / gemanipuleerd door posers en stylers. Dus, beperk uw tijd en beschikbaarheid voor hun rages en ongewenste activiteiten en trekken grenzen met hen, zodat zij en u beiden zich bewust bent van je grenzen (dat wil zeggen: ze niet volgen, maar leidt je eigen leven).

Tips

 • Vergeet niet, roddel is niet stijlvol.
 • Als u het gevoel dat het toepassen van een gotisch tintje aan uw kleding, probeer dan met behulp van zwarte veters / rozen / zijden sjaals / sieraden. Draag geen beslagen halsbanden of armbanden.
 • Je hoeft niet rijk te zijn om te kleden als een stijlvolle gothic en versier goed uw huis. Kringloopwinkels zijn je vriend als het gaat om het vinden van unieke meubels, antieke boeken, en elegante kleding, alles zonder een enorme prijskaartje.
 • Vergeet niet, het zijn een stijlvolle gotische aristocraat heeft meer te maken met hoe je jezelf te voeren dan hoeveel luxe dingen die je kunt veroorloven!
 • Draag kleding die eruit ziet / voelt zacht. Het zal toevoegen aan uw beeld van de gevoeligheid. Fluweel, satijn en zijde zijn prima keuzes.
 • Soms kleine dingen kunnen een vleugje van klasse toe te voegen aan je leven. Gebruik antieke zakdoeken in plaats van weefsels, probeer oude elegante kopieën van klassieke boeken te krijgen, drink je 's ochtends thee uit een echte kopje thee, en vul uw huis met sepia-getinte of zwart-wit foto's van vrienden en familie in een elegante frames.
 • Denk nooit van meisjes zo heet, maar denk aan hen als schattige, mooie, of zelfs aanlokkelijk.
 • Het dragen van een medaillon met een foto van iemand die je dierbaar zal toevoegen aan uw romantische-nog-sad aura.
 • Het veranderen van je gedrag kan voelen onnatuurlijk. Als dat zo is, herinner jezelf eraan dat je een work in progress. Een stijlvolle persoon is gewoon iemand die consequent vertoont classy gedrag. Focus op je gedrag en houding in plaats van je gevoelens.
 • Aanbevolen auteurs en dichters: Goethe, Blake, Poe, Shakespeare, Marlowe, Tennyson, Byron, Anais Nin, Gorey, Wilde, Keats, Chaucer, Moliere, Hawthorne, Dickinson.
 • Cross dressing gaat goed, evenals sekse-rollen.

Waarschuwingen

 • Hoewel zeer vergelijkbaar, Classy Goth is niet te verwarren met Gothic lolita.
 • Dit zal je niet koeler, of meer populair te maken. Het zal alleen maar helpen om uw classy zelf te zijn en iedereen laten weten het.
 • Als je niet comfortabel over een of meer dingen van de schriftelijke bovenstaande voelen, gebruik ze niet. Omdat het nep is niet chique.

Dingen die je nodig hebt

 • geld om de genoemde items veroorloven
 • zwart kant en witte kaarsen
 • kleding bovengenoemde
 • gedichtenbundels (moet lezen om deze bij te blijven)
 • sierlijke, volgzaam samenstelling
 • een ingetogen, poëtische uitstraling
 • omgangsvormen en etiquette