Wkanl

Hoe maak je een jonge volwassene

Je raakt het einde van deze tienerjaren, en naderen snel je. Zijn mensen verwachten u om uw leeftijd te handelen? Aangezien u bent nu officieel een jong volwassen, hier is hoe om te gaan gedragen als een.

Stappen

Hoe maak je een jonge volwassene. Hier krijg je een baan.
Hoe maak je een jonge volwassene. Hier krijg je een baan.
 1. 1
  Neem verantwoordelijkheid voor je daden. Als je rotzooi op, niet over liegen of te vellen over de schuld aan iemand anders. Toegeven dat je fout, excuses, en vraag wat u kunt doen om de situatie te corrigeren en / of dingen recht. Vergeet niet wat er gebeurd is, zodat je niet dezelfde fout opnieuw te maken.
 2. 2
  Hier krijg je een baan of werk naar het krijgen van een (Onderwijs). Hebben een plan, zodat je ouders niet ondersteunen je voor onbepaalde tijd.
 3. 3
  Als je een baan, er dankbaar voor zijn, hard werken, volgen de regels van het bedrijf zo goed mogelijk, en of klagen over je plichten, behandeling, of betalen.
 4. 4
  Accepteer het feit dat de meeste volwassenen eigenlijk zou kunnen weten waar ze het over hebben - en je kunt zelfs iets leren van degenen die dat niet doen.
 5. 5
  Krijgen mentoren. Maak vrienden met de verantwoordelijke volwassenen (niet per se gezinsleden) die ouder zijn dan jij. Vragen voor hun advies over dingen - en het advies dat je gegeven.
 6. 6
  Denk na over waar je wilt dat je leven te zijn in vijf jaar (universitair onderwijs, goedbetaalde baan, echtgenoot, appartement, mooie auto, enz.). Schrijf het op. Maak dan een plan op over hoe je daar krijgt.
 7. 7
  Beginnen geld te besparen als je nog niet hebt. Zetten van een deel van uw salaris op uw spaarrekening gaat om bruikbaar te zijn op de weg als je een huis of een auto wilt.
 8. 8
  Beginnen met het opbouwen van een krediet geschiedenis. Krijg een tankstation creditcard of een lening. Uw betalingen op tijd, en het zal makkelijker om goedkeuring voor grote aankopen in een paar jaar te krijgen.
 9. 9
  Weet dat je niet kan controleren andere mensen dus probeer niet te denken te veel of zorg over wat anderen (vooral vreemdelingen) van je denken.
 10. 10
  Respecteer je ouders (of je voogd). Zij zijn de mensen die er zullen zijn het meest waarschijnlijk wanneer u hulp nodig hebt.

Tips

 • U kunt nog steeds een volwassene zijn zonder ernstig te zijn de hele tijd, vergeet dan niet dat u nog eens wat leuks, je hoeft alleen te weten waar de lijn te trekken.
 • Niet opzettelijk provoceren argumenten, of proberen te pronken met hoeveel je weet. Nederigheid en vriendelijkheid zijn twee van de grootste benchmarks van volwassenheid.
 • Respecteer altijd je ouders, het is niet cool om je ouders te behandelen op een slechte manier.
 • Omdat meer dan 18 maakt u een volwassene niet maken. Je moet nog wel open-minded en bewust van uw beslissingen.
 • U kunt nog steeds plezier hebben zonder te handelen als een kind.
 • Hoe meer je je leeftijd te handelen, hoe moeilijker het is om een ​​eenvoudige geest hebben.

Waarschuwingen

 • Kies je gevechten. Als je hebt het regelen ouders die willen je thuis te houden voor onbepaalde tijd, moet u tot uiteindelijk staan ​​om hen.
 • Heeft een credit card niet krijgen en geld uitgeven dat je niet hebt. Het doel is om een ​​goede krediet opnemen te maken voor jezelf.