Wkanl

Hoe om te verbergen dat je verliefd bent op een collega

Je voelt je hart sneller slaan wanneer een bepaalde collega loopt weg. Je lacht meer hartelijk om zijn of haar grappen en vinden hem of haar onweerstaanbaar boeiend. Medewerker liefde kan zeer lastig zijn, vooral als uw bedrijf verbiedt of fronst zijn wenkbrauwen op innerlijke-kantoor romantiek, jullie (of jullie beiden) zijn in een vaste relatie of uw eigen persoonlijke beleid voor romance met iemand op het werk. Of misschien heb je gewoon niet wilt dat anderen weten, misschien niet eens het doel van uw genegenheid!

Ongeacht de reden waarom u graag uw collega oogje houden onder wraps, er zijn manieren waarop u kunt uw amoureuze gevoelens te verbergen in de richting van uw collega, terwijl het proberen om in het reine komen met het feit dat deze onbeantwoorde liefde nooit (of moet nooit) kunnen zijn gerealiseerd.

Stappen

Hoe om te verbergen dat je verliefd bent op een collega. Overweeg of je echt in of gewoon verliefd.
Hoe om te verbergen dat je verliefd bent op een collega. Overweeg of je echt in of gewoon verliefd.
 1. 1
  Overweeg of je echt in of gewoon verliefd. Proberen te achterhalen als het ware liefde je voelt of als u gewoon bent smoorverliefd. Terwijl beide gevallen produceren sterke gevoelens, kunt u in staat om "get over" verliefdheid een beetje sneller dan de ware liefde. Intense gevoelens van aantrekking kan vaak worden veroorzaakt door de druk of spanning van de werkplek en het zien van uw collega presteren in deze situaties. Als u de overdracht onder de indruk in meer intieme gevoelens, zul je moeten uitzoeken of dit is iets meer blijvend of alleen vluchtig maar aanhoudende gevoelens van ontzag:
  • Hoe goed ken je deze persoon? In sommige gevallen kunt u worden houden van een ander uit de verte, terwijl in andere gevallen kan uw liefde gestaag zijn gegroeid in de tijd, omdat je nauw samen te werken en hebben de mogelijkheid om persoonlijke waarden en gedeelde belangen te bespreken hadden.
  • Wil je echt weten deze persoon? Ben je verliefd op zijn of haar ware innerlijke kwaliteiten of bent u verliefd op zijn of haar hotness, vooral in de lijn van het recht?
  • Bent u gefascineerd door hun schijnbare allure op de werkplek? Macht of leiderschap zijn verleidelijke in een werkplek context en kan verliefdheid veroorzaken als je het gevoel dat wordt gehecht aan deze persoon kan een of andere manier leiden tot een aantal van hun slimheid / overtuigingskracht / elegance / leidinggevende kwaliteiten, enz., om af te wrijven op je. Weet je zeker dat je niet alleen op zoek naar een goede mentor? Vraagt ​​te worden begeleid in plaats van geliefde kan een heleboel pijn en verdriet te besparen op de lange termijn!
  • Heb je de tijd samen om meer te leren over elkaar buiten de werkplek of weet je maar de werkplek persona gehad?
 2. 2
  Beschouw die het voorwerp van uw genegenheid en hoe geschikt het lijkt aan anderen dat je romantisch betrokken te raken. Bent u begeren je baas, collega of ondergeschikte? Scenario's rondom de baas of een ondergeschikte zijn beste links naar dromenland. Tenzij een van jullie het bedrijf verlaat, zijn er verschillende mogelijke risico's, waaronder wordt gezien als misbruik van macht, op zoek naar (en ontvangen) vriendjespolitiek en steeds onbetrouwbaar in het geval je af rennen en vertel uw romantische partner wat uw collega's denken. In sommige gevallen, het is tegen de werkplek beleid en kan resulteren in ontslag of andere juridische kwesties. Romance op het werk kan maken werkleven rommelig, ook lang nadat collega's lijken te hebben aanvaard het, als mensen zullen altijd afvragen hoe vertrouwelijk u zult zijn.
  • Waar komt deze persoon werk in relatie tot u? Ben je directe collega's en hebben om te werken aan projecten die zij aan zij of doet deze persoon het werk in een compleet andere afdeling, op de volledige andere kant van het gebouw? Hoe groter de afstand binnen het bedrijf, hoe groter de kans is dat een romantische liaison kon worden volgehouden zonder ruffling te veel veren - het zien van het bewijs van romantische onderonsjes in hetzelfde kantoor is moeilijker te behandelen dan een algemene kennis dat je romantisch gehecht aan iemand twee verdiepingen of drie gebouwen weg, zoals uit het oog is uit het hart, terwijl het in je gezicht is een constante herinnering.
 3. 3
  Onderzoeken waarom heb je nodig om je liefde te verbergen. Volledig inzicht in de gevolgen van zowel uw liefde te verbergen of onthullen zal u helpen om een ​​strategie om uw genegenheid te verbergen ontwikkelen. In sommige gevallen, het zal echt duidelijk, maar niet alle situaties zijn duidelijk op het eerste. Hier zijn een aantal mogelijke redenen om uw liefde te verbergen voor een medewerker:
  • Het is een crush. Je hebt geen poging helemaal naar uw collega vertellen dat je hem of haar zin heeft gemaakt. En je bent nog steeds piekeren het over de vraag of het is zelfs een goed idee om uw genegenheid te onthullen en je niet zeker bent van de consequenties. Totdat u zeker weet, verbergen het en maak een bewuste poging om te voorkomen flirten.
  • Je maakt je zorgen over wat collega's zullen denken als de twee van jullie samenzijn. In veel gevallen is dit een geldige zorgen want er zijn altijd een aantal collega's die niet zal het leuk vinden, om verschillende redenen. Het is misschien vriendschappen die je hebt gemaakt op het werk stam en het kan zeker saai deel van de kantoor sociale situaties voor u, wetende dat je moet ultra oppassen niet te collega's te beledigen.
  • Bedrijfsbeleid verbiedt innerlijke kantoor romantiek. Veel bedrijven hebben een beleid verbieden innerlijke kantoor romantiek of relaties - en voor goede reden. In sommige gevallen kan nieuwe kantoor koppels zijn zeer storend voor elkaar en hun leeftijdsgenoten. Zoals eerder besproken, in andere gevallen aanleiding tot vragen van partijdigheid, vertrouwelijkheid en betrouwbaarheid, waardoor iedereen het gevoel erg ongemakkelijk.
  • Denk je niet dat het object van je affectie zou uw voorschotten terug. In sommige gevallen kunt u zien of de ander wel of niet zou openstaan ​​voor je passie niet voor hem of haar. Enkele tekenen zou zijn hoe de andere persoon interageert met je, misschien meer als een vriend en niet in een flirterig manier. Of is het mogelijk dat je hebt gemerkt dat het object van je affectie gaat meestal voor iemand met bepaalde fysieke of mentale kwaliteiten, aspecten die je niet bezitten. Hij of zij zou zelfs heimwee naar iemand anders en je vertelt openlijk, net als Lois Lane vertelt Clark Kent hoeveel ze wilde Superman in haar leven.
  • U of beide van u al in een vaste relatie. Zelfs als je single bent, maar hij of zij gehuwd is of in een vaste relatie, kunt u niet de "andere persoon" die komt tussen een koppel te zijn. Dit moreel verkeerd is (het zou een affaire geworden) en het kan zeker schade toebrengen aan uw werk prospects als blootgelegd. Idealiter zul je nooit jezelf vinden in deze situatie. Altijd weten voordat u verhuist of iemand is gepleegd of niet en als je vastbesloten bent, houd het slechts een fantasie.
 4. 4
  Overweeg alle redenen waarom je niet een relatie met je collega moet hebben. Misschien is het zien van de redenen op papier of denken dat het goed door zal helpen om uw liefde of genegenheid voor uw collega onderdrukken en helpen bij het werken in de richting van het krijgen van die persoon uit je hoofd. Er zijn vele redenen om niet betrokken te raken met iemand op het werk en hier zijn slechts een paar:
  • Werken het leven complicaties. Als een kantoor romance is verboden, na te denken over alle tijd en energie die het zou kosten om je relatie te verbergen voor anderen, niet te vergeten proberen te voorkomen dat gepakt, terwijl niet onder werktijd. Sterker nog, als je uit te gaan naar plaatsen met op de werkplek vrienden of nodig hen over, dan moet je een zeer ingewikkeld schema van houden ze apart van uw geliefde of het negeren van uw geliefde, terwijl in een groep bij elkaar jongleren. Hoewel het mogelijk is, het is vermoeiend en uiteindelijk het vermaak en de opwinding zal dun dragen totdat je bent gewoon barsten te vertellen.
  • Uw collega is aanzienlijk ouder of een stuk professioneler ervaren dan jij. In dit geval bent u onzeker en misschien wel op zoek naar een anker om de wal je eigen gevoelens van hulpeloosheid en onvermogen op de werkplek? Overweeg of de realiteit van deze situatie is verliefdheid op een potentieel "redder". Als dat zo is, zoals eerder gesuggereerd, overwegen om deze persoon meer in je leven als een mentor, niet als minnaar. Het is een heel stuk minder ingewikkeld en veel meer kans om je positieve resultaten die u zullen helpen om te groeien en vertrouwen in jezelf een stuk beter te brengen.
  • Overdenk uw collega's negatieve eigenschappen. Hij of zij is zeer aantrekkelijk en heeft een slaande lichaam, maar deze persoon heeft een aantal negatieve eigenschappen waarschijnlijk ook. Als je je richt op iets negatiefs, kan het uw attractie of rente te verminderen. Misschien is het zijn of haar irritante lach, aandringen op altijd gelijk hebben of workaholic tendensen. Wat het ook is, laat het grote weefgetouw in je gedachten als reden voor het niet krijgen van nauw betrokken.
  • Een kantoor romance kan zeer storend. Kon je al je werk of blijven gericht op projecten als je wegkwijnen voor een ander die beneden werkt de hal van je? Voor sommige mensen, het is moeilijk te weerstaan ​​stelen van geheime kusjes, spelen footsie tijdens een vergadering of rendezvousing in het briefpapier kast, alle potentieel risicovolle handelingen, want het is heel goed mogelijk dat een andere collega zal merken. Denk na over het feit dat het hebben van een in-office lover je carrière zou kunnen ontsporen - een sterke reden waarom je een deksel moet houden op uw genegenheid.
  • Je zou vervelen elkaar zinloze na het werk. Alles wat er te praten over hetzelfde werk dat je doet samen de hele dag lang en als je dezelfde ergernissen, loopt u het risico verduistering elkaars mening over anderen op de werkplek in nutteloze manieren.
  • Breaking up kan uw baan of jobtevredenheid compromitteren. Denk na over wat er zou gebeuren als je te breken. Kunt u nog steeds werken met de andere persoon en functie in het bedrijf of zou je in een situatie waar je ellendig zou voelen ga elke dag werken? Voor veel mensen is dit een enorm nadeel werkplek romantiek, omdat de ex-factor maakt het werk het leven meer uitdagend en er is een risico van te willen elkaars inspanningen saboteren. Als je het professioneel kan houden ondanks een breuk, dan is het beheersbaar, maar kunt u zeker zijn van uw vermogen om alle emoties te houden van het te plaatsen intieme relatie?
 5. 5
  Meer realistisch over romantiek. Als je echt nodig hebt om je liefde te verbergen, moet u een "mind over matter" nemen aanpak. Ditch romantische gedachten, fantaseren en alles in verband met deze ontluikende relatie. Sluit je geest om de mogelijkheid van het hebben van enige vorm van intieme interactie met de andere persoon en gaan professioneel. Als de andere persoon die u benadert voor een date, vertel hem of haar dat je echt bent gevleid en waarderen hun interesse, maar dat je niet in een fase van het leven waar je bent klaar om te plegen of gewoon eerlijk zijn en zeggen dat je bent hebben een regel dat je niet op heden collega's, hoe verleidelijk het zou kunnen zijn.
  • Denk aan uw collega om volledig off limits. Ontslag zelf aan het feit dat deze relatie is gewoon niet gaat gebeuren. Hoe eerder je geloven, hoe makkelijker het zal zijn om mantel hoe je echt voelt.
  • Denken over iemand anders die je eventueel zou kunnen dateren. Als je al met iemand anders, te beginnen met grotere aandacht voor je huidige relatie of rekening met het feit dat je smoorverliefd met een collega als een teken dat je moet harder werken aan je relatie. Bovendien, als je niet al een partnerschap af, zet meer van een poging in de richting van iemand te ontmoeten nieuwe - met name iemand die niet werkt met u, zoals iemand die je ontmoet via een hobby, sport, fitness of andere externe plaats.
  • Negeer alle toespelingen van uw collega. Natuurlijk zal onhandigheid ontstaan ​​als de collega met wie je verliefd bent op starts maken van de vooruitgang in uw algemene richting. Als u merkt dat de andere persoon is flirten met je, los te maken van de relatie of contact proberen te snijden of te verminderen. In de huidige technologisch gedreven zakelijke werkplek, kunt u een goede hoeveelheid zaken te doen via e-mail of het intranet van het bedrijf, indien mogelijk.
 6. 6
  Handhaven van een veilige afstand van uw collega, indien mogelijk. Een manier om liefde te vervagen laat is om een ​​goede afstand van deze collega te houden. Natuurlijk, als u om direct met deze persoon het uiterst moeilijk kan zijn om weg te blijven, maar overwegen het verhogen van uw contact met de collega door innerlijke kantoor e-mail of online kanalen in plaats van face-to-face.
  • Als hij of zij werkt in een andere afdeling, het minimaliseren van uw contactpersoon. Als je het geluk hebt om liefde uit de verte, het moet niet rechtstreeks bemoeien met je werk. Beperk contact toen in de kantine of na het werk.
  • Niet uit te gaan van uw manier om uw collega te vermijden, maar gracieus handhaven van een veilige afstand. Als je natuurlijk proberen deze collega te vermijden, kun je uiteindelijk belt meer aandacht voor jezelf en dan mensen zullen zich afvragen waarom je gaat uit je weg naar de persoon te vermijden.
  • Behandel deze collega als je anders zou iedereen op het werk. Denk aan deze collega als jij een andere collega, vriend of kennis en vervolgens na te bootsen dat gedrag met de collega die je liefde. Bestudeer uw interactie met andere collega's en zijn bedoeld om je acties te dupliceren over de hele linie.

Tips

 • Voorkomen dat sommige van de duidelijke tekenen dat je een bepaalde collega zoals het onthouden van zijn of haar verjaardag met een gift, wetende favoriete kleuren of het vinden van zwakke excuses te chatten zin.
 • Betrap je jezelf in de handeling van fantaseren over medewerkers in de toekomst. Eenmaal gebeten, is het mogelijk dat je voor iemand weer op uw werkplek kunnen vallen. Leer de triggers die ervoor zorgen dat je het gevoel dat je zin hebt in een collega, zoals werken nauw samen onder intense druk, te vervelen met een huidige relatie of het werk zelf te herkennen, voelen onzeker over je werk en willen een "out", enz.
 • Als je bezwijken doen om dating een collega en het duurt de afstand, serieus aandacht schenken aan een van jullie vertakking en elders werken. Het zal het leven makkelijker voor alle betrokkenen te maken. Een ander alternatief is om uw eigen bedrijf samen run - romantische relaties kunnen werken als topteams in een bedrijf en er zijn niet dezelfde problemen van anderen ongemakkelijk (of als ze zijn, ze tewerkgesteld je met hun ogen wijd open).

Waarschuwingen

 • Als u denkt over het net "gaat voor het", check het bedrijfsbeleid. In sommige bedrijven kan innerlijke office romances grond voor ontslag.