Wkanl

Hoe maak je een vriendschap redden

"Vrienden zijn als sterren. Je hoeft niet altijd te zien, maar je weet dat ze er zijn." En terwijl een vallende ster is een mooi ding om te zien, een stervende vriendschap is een van de meest pijnlijke dingen te beleven.

Echter, als u van mening bent dat het de moeite waard te proberen om het op te slaan, dan is het de moeite waard. Dus, als je nog steeds geroerd door een vriendschap die u heeft gegeven onbetaalbare momenten, onvoorwaardelijke liefde, en dierbare herinneringen, in ieder geval geven deze op te slaan een kans. Terwijl de problemen zijn onvermijdelijk, als u beiden zien de waarde in het redden van wat je hebt, met de nadruk op het oplossen van zaken kan slechts effectief zijn, en uw obligatie kan zelfs komen door dit proces beter en sterker dan voorheen.

Stappen

Hoe maak je een vriendschap redden. Doe wat eerlijke analyse van de situatie.
Hoe maak je een vriendschap redden. Doe wat eerlijke analyse van de situatie.
 1. 1
  Nu handelen. Het moment dat u zich ervan bewust dat de twee van u beginnen te groeien uit elkaar, je er iets aan doen. Wachten zal alleen leiden tot een onvermijdelijke permanentie van het verlies van jullie vriendschap. Wees bereid om degene die de eerste stappen maakt zijn; je vriend kan worden werkten er onder de overtuiging dat het iets is wat je hebt gedaan om de vriendschap schaden, dus het is niet de moeite waard te wachten voor hen om dingen op te lossen.
 2. 2
  Doe wat eerlijke analyse van de situatie. Ga zitten en denk terug naar waar het allemaal mis ging. Was het jouw schuld? Was het iets wat je zei of deed of niet zeggen of doen, hoewel je moet hebben? Het is belangrijk om na te denken over uw passiviteit op bepaalde punten, zoals al die keren dat je niet in geslaagd om te bellen om te zien hoe je vriend was, of wanneer je afspraken gemist, of niet opdagen bij belangrijke gebeurtenissen.
 3. 3
  Als het jouw schuld, excuses. Kort uitleggen uw kant van het verhaal en vermijd het maken van excuses of het verschuiven van de schuld. Door het nemen van verantwoordelijkheid voor je rol in beschadiging van de vriendschap, u aantonen dat uw wens om uw vriend te houden is belangrijker dan uw trots of gevoel van eigengerechtigheid.
 4. 4
  Praten, praten, praten. Als u niet kunt schijnen om de reden voor de groeiende interpersoonlijke afstand tussen jou en je vriend te vinden, suggereren dat de twee van u gewoon te praten. Vertel je vriend dat je verdrietig bent dat de dingen niet meer en die lijken dat geweldig om tussen de twee van u zou je echt graag willen trainen of het mogelijk zou kunnen zijn om het herstel van de je had in het verleden. Uw bereidheid om te werken door middel van de problemen zal worden gewaardeerd, zeker als je duidelijk maken dat je helemaal open voor het horen van hun kant van het verhaal. Probeer niet om uw vriend terwijl het verklaren van hun kant van het verhaal. In plaats daarvan, luister aandachtig.
 5. 5
  Luister naar je vriend. Indien een derde partij is voor jullie beiden vertellen verschillende verhalen om conflicten veroorzaken, het luisteren naar je vriend is de beste manier om dit te ontdekken. Vraag die hen vertelde dat als je hoort dat je iets wat je zou nooit zeggen in een miljoen jaar gezegd. Het is verbazingwekkend hoe snel een derde leugenaar's mind games blazen in hun gezicht zodra de slachtoffers vergelijken notities. Dus zelfs als iemand je probeert te vermijden, vragen waarom en bereid zijn om, ongeacht wat je vriend zegt luisteren.
 6. 6
  Maak een beslissing met betrekking tot de waarde van de betwisting van punten over uw gedrag of problemen die zijn ontstaan ​​in de vriendschap. Als je vriend heeft het verkeerde eind van de stok en heeft dingen die je hebt gezegd of gedaan (of niet gedaan) verkeerd begrepen, dan met alle middelen te verduidelijken wat je gelooft het geval te zijn. Echter, wees niet twistziek of confronterend, want dit zal ertoe leiden dat uw vriend om defensief te voelen en het zal alleen maar versnellen het einde van de vriendschap. Wees geduldig, duidelijk uitleggen hoe je de situatie en geef uw interpretatie van de gebeurtenissen in het verleden zonder te oordelen of defensief. Bijvoorbeeld:
  • Je vriend zou je beschuldigen van nooit er tijdens belangrijke gebeurtenissen in de opening van hun nieuwe bedrijf in het afgelopen jaar. Ze zouden kunnen zeggen dat het kwam tot het punt dat elke keer dat hij of zij gevraagd om te helpen, te druk of ongeïnteresseerd leek je in hun nieuwe onderneming, hoewel het de eerste keer was zeer positief geweest. Je zou kunnen antwoorden dat je accepteert het verkeerd van u was om nooit beschikbaar om dingen door te praten zijn. Je zou ook aangeven wat er met je voorkomen dat de goede vriend van vroeger. Bijvoorbeeld, misschien moest je zorgen voor een ziek kind of echtgenoot, al die tijd proberen je baan te houden met zijn meedogenloos deadlines. Aanleveren van feitelijke verklaringen waarom was je niet zo bezig met je vriendschap zoals je had kunnen zijn in plaats van het aanbieden van excuses - het is belangrijk. En geen sympathie of medelijden te zoeken maar weet te verduidelijken waarom u niet in staat om er voor je vriend was.
 7. 7
  Erken je. Je vriend kan footloose en fancy vrij terwijl je een vader van drie kinderen. Zoals het leven verandert om ons heen, vriendschappen veranderen ook. Echter, dit betekent niet dat je niet over die vitale verbinding die de vriendschap in de eerste plaats en verschuivingen in uw werk, persoonlijke aangewakkerd, en levensstijl hoeft niet om je vriendschap te ondermijnen. Openlijk praten over de veranderingen is belangrijk, evenals het aanvaarden dat de twee van u hebben verschillende trajecten, maar nog steeds ruimte, liefde, en voor elkaar in je leven te hebben.
  • Als je vriend heeft gedistantieerd van u als gevolg van veranderingen in je leven, neem de gelegenheid om elkaar gerust te stellen dat tijdens het leven is veranderd, het belang van uw vriendschap niet heeft. En erkennen dat als je veranderd bent, je zeker niet verwachten dat je vriend om te veranderen.
  • Herrijzen sommige dingen die de twee van u nog kunt genieten van samen doen. Bijvoorbeeld, vernietiging van een gewone avond, middag of dag waarop de twee van u ontmoeten om samen tijd besteden aan het doen van de dingen die je zowel genieten, zoals het zien van een film, zitten in een cafe, het spelen van een sport, enz.
 8. 8
  Voorkomen dat naïef. Terwijl u wilt misschien de vriendschap te redden, worden alert op tekenen dat je vriend doelbewust is op zoek om het te beëindigen. Gezien het feit dat dit een ondenkbaar vooruitzicht in een eerder liefdevolle en zorgzame aansluiting, alleen toevlucht tot nemen dat dit een mogelijkheid is als de borden maken het zeer voor de hand liggend, bijvoorbeeld als je vriend gaat uit van hun manier om u te vermijden, of stopt met het beantwoorden uw oproepen, of kan nooit gevonden worden door u, maar wederzijdse vrienden lijken niet om dit probleem te hebben, is het mogelijk dat je vriend is proberen om dingen te beëindigen. Als dit het geval is, proberen om dingen te doen herleven, maar niet klop jezelf als het niet lukt, want het is niet jouw schuld en de andere persoon is een keuze die je niet kunt veranderen gemaakt.
 9. 9
  Zoek een compromis. Ervan uitgaande dat je vriend heeft gesproken en geluisterd, en beide van jullie hebben de lucht geklaard, op zoek naar manieren die u kunt bereiken op de dingen die je vriendschap ondermijnd hebben om dit punt en zoeken naar manieren om de relatie weer op de rails gezet. Als je bedoelt zo veel aan deze persoon als ze voor je betekent, door middel van wederzijdse afbreuk te doen aan het eind heb je op zijn minst enige vooruitgang geboekt in de juiste richting.
 10. 10
  Tonen bereidheid om en om te voorkomen dat uit elkaar groeien nooit meer. Als je eenmaal hebt gewerkt door de uitdagingen voor uw vriendschap en komen tot een gezamenlijke oplossing, toon uw vriend hoeveel zij aan u betekenen. Start het creëren van nieuwe herinneringen en kostbare momenten dat de onaangename pagina zal maken in uw gemeenschappelijke geschiedenis kijken onbeduidend en nooit nogmaals gewezen.

Tips

 • Wees niet bang om de een om te praten, vooral als je vriend niet spreekt oplopen.
 • Als (s) hij is echt je vriend, zullen ze voelen geopend met u en vice versa.
 • Schakel uw mobiele telefoon uit terwijl de uitgaven tijd met je vriend. (S) hij hetzelfde zou doen. Voortdurend onderbreken het gesprek om een ​​oproep te beantwoorden of een SMS-bericht toont je vriend dat je niet echt de waarde van uw tijd samen.
 • Delen iets belangrijks en persoonlijke of vraag om advies over een probleem. Dit zal benadrukken over de definitie van "vriendschap" - zijn er voor elkaar - en verplaatst de aandacht af van het onderwerp dat u probeert om achter te zetten.
 • Doe nieuwe, spannende dingen met je vriend, maar ook houden de tradities u zowel genieten. Dit zal uw relatie nog verder te versterken.
 • Vergeet niet om verder contact met je vriend te houden. Het versturen van een kerstkaart elk jaar zou een mooi gebaar zijn.

Waarschuwingen

 • Het opslaan van uw vriendschap mag nooit komen bij ondraaglijk kosten als je en de gezondheid en het moreel van de andere persoon of die van de mensen die je zorg over twee. Niet doen of toegeven aan zulke eisen.