Wkanl

Hoe om te gaan met familieleden dat uw echtgenoot een hekel

Het oplossen van dit soort conflicten is alles over het opstaan ​​voor uw gezinsleden.

Stappen

Hoe om te gaan met familieleden dat uw echtgenoot een hekel. Observeer hoe ze behandelen je partner.
Hoe om te gaan met familieleden dat uw echtgenoot een hekel. Observeer hoe ze behandelen je partner.
 1. 1
  Observeer hoe ze behandelen je partner. Als er iets is dat je niet graag over de manier waarop ze hem / haar te behandelen, ze confronteren over de kwestie.
 2. 2
  Wanneer u uw familie te confronteren, spreek uw mening en wees niet bang om hen te beledigen. Je staat voor wat je denkt dat goed is, en er is niets mis mee.
 3. 3
  Als een argument uitbreekt tussen uw echtgenoot en een familielid, opstaan ​​en uw echtgenoot te verdedigen. Dit zal ze makkelijker gaan op hem / haar en het zal hen hoger van hem / haar denkt.
 4. 4
  Aan tafel, bespreken kleine dingen die je allemaal gemeen hebben. Dit zal gesprekken rustig en gemoedelijk te houden.
 5. 5
  Als uw familie blijft hem mijden / haar, beperkt contact met je familie. Bespreek met je partner hoeveel familie tijd om jullie beiden aanvaardbaar zal zijn, zodat u een plan klaar wanneer de volgende uitnodiging komt.
 6. 6
  ALTIJD het adres van uw gezin wanneer je partner voelt zich niet gerespecteerd of niet geaccepteerd. De grootste fout is om niet iets te zeggen, omdat dit hen vertelt dat ze gelijk hebben en dat het OK is om hem / haar op deze manier te behandelen. Laat hen weten dat je niet zal staan ​​voor het. Zoals het trainen van honden, is het makkelijker om een ​​slechte gewoonte te breken later eerder vroeger dan.
 7. 7
  Als uw echtgenoot voelt zich niet gerespecteerd of unaccepted, opstaan ​​voor hem / haar, zelfs als je het niet zien als een 'big deal. "
 8. 8
  Wees niet bang om te vertrekken in het midden van een familiebijeenkomst te zijn als uw gezin is de behandeling van uw echtgenoot slecht. Dit geeft een duidelijk signaal dat dergelijk gedrag onaanvaardbaar is. Een bijkomend voordeel is dat uw echtgenoot dankbaar voor van de situatie wordt verwijderd en zal de rit naar huis een stuk aangenamer maken.
 9. 9
  Altijd onderhouden van een verenigd front.

Tips

 • Als u niet een einde aan respect aan de start zal het een sneeuwbaleffect hebben. Uw familie zal blijven denken dat het OK en uw echtgenoot zal meer kans te trekken uit u en uw huwelijk te wijten aan alleen en onwaardig voelt.
 • Laat uw familie weten dat je een volwassene, en in staat tot het maken van je eigen beslissingen. Vertel hen tot geloof in je hebt, dat je weet wie het beste is voor u en vertel hen over alle eigenschappen en kwaliteiten die je samen twee bracht.
 • Opkomen voor je partner is nooit het verkeerde ding om te doen, niet opkomen voor hen is.

Waarschuwingen

 • Wees niet bang om uit te drukken hoe je je voelt. Als er iets is wat je denkt verkeerd in uw sociale familiale sfeer, repareren voordat het probleem te groot wordt.