Wkanl

Hoe loyaal te zijn

We leven in een wereld waar lijkt de regel van de dag, en persoonlijk gewin het doel van de meeste relaties en inspanningen. Een van de meest eervolle karaktereigenschappen een persoon kan ontwikkelen is de mogelijkheid om loyaal, of aan familie, vrienden, werkgever, of clubs en organisaties die kunnen wij behoren..

Stappen

Hoe loyaal te zijn. Begrijpen wat loyaal betekent.
Hoe loyaal te zijn. Begrijpen wat loyaal betekent.
 1. 1
  Begrijpen wat loyaal betekent. Je moet bereid zijn om je eigen belangen op de tweede plaats om echt trouw aan een andere persoon of oorzaak te nemen. Loyaliteit is gewoon de handeling van het zetten van iemand of iets anders voorsprong van jezelf.
 2. 2
  Wees bereid om te offeren. Loyaal in een patriot zin, zoals in trouw aan het eigen land, heeft geplaatst miljoenen in gevaar in de oorlogen in de geschiedenis. De mensen die dienen in de moderne militaire zijn loyaal aan hun land, zijn vlag, en het doel ze dienen voor. Loyaal aan een vriend of je eigen familie kan ook offers vergen.
 3. 3
  Neem de tijd om te kijken naar de behoeften van wie zal je loyaliteit te hebben. Stappen van loyaliteit te nemen, moet je erkennen dat het een bewuste inspanning, en om echt trouw aan iemand, je moet bereid zijn om jezelf te investeren, je tijd en energie in hen.
 4. 4
  Stel je voor wat of wie je bent het aanbieden van uw loyaliteit aan waardig van de investering is. Is de persoon of organisatie die vraagt ​​om uw loyaliteit moeite waard? Afhankelijk van wat filosofie of religie je kan volgen, zou u begeleiding daar vinden. In de joods-christelijke religie, kan de volgorde van loyaliteit worden samengevat als "God, Familie en Land", waardoor loyaliteit aan God op de eerste, daarna familie, en ten slotte, land.
 5. 5
  Denk aan de voordelen van loyaliteit. Dit kan het meest duidelijk zijn in het geval van de werkgelegenheid. Een trouwe werknemer creëert vaak zijn eigen beloningen, met een stijging van loon, werkzekerheid, en het respect van uw werkgever. Wordt een loyale werkgever, die bereid is om voor uw medewerkers, zullen ze stimulans om meer toegewijd en productief voor u geven.
 6. 6
  Weeg de kosten van trouw. Je moet altijd structureren de hiërarchie van uw loyaliteit op basis van uw waardering van het belang ervan. Als trouw aan een groep of club zorgt ervoor dat je sociale uitstoting of creëert een negatieve invloed in uw familie of andere sociale omstandigheden, kan het niet de moeite waard om dat trouw blijven.
 7. 7
  Balans van uw loyaliteit met de dag-tot-dag behoeften van je eigen leven en je gezin. Loyaal aan een groep vrijwilligers of maatschappelijke organisatie ten koste van de tijd nemen voor je gezin kan leiden tot lijden verlies in uw persoonlijke relaties.
 8. 8
  Kijk voor beloning en waardering in uw inspanningen om loyaal. Loyaal aan een ondankbaar persoon of groep is niet zeer de moeite waard, en hoewel dit impliceert een egoïstische motivatie voor uw loyaliteit, het is een praktisch ding om te verwachten dat de persoon of groep waaraan u uw loyaliteit geven aan loyaal aan u in ruil.

Tips

 • Houd een realistische kijk op uw loyaliteit, en de kosten die ermee verbonden zijn.
 • Zorg ervoor dat het een echte vriend.

Waarschuwingen

 • Wees ervan bewust dat het niet ongebruikelijk is om te worden beloond voor loyaliteit en toewijding met de vraag naar meer en meer van uw tijd en energie.