Wkanl

Hoe om te gaan met het ongemak wanneer het ontmoeten van een ex-lover

Per ongeluk stoten in een ex-geliefde kan verrassende, verrassend, en angst-producerende zijn, een temeer als je niet hebt gezien hoe de situatie om te gaan. U zult waarschijnlijk ongemakkelijk voelen en zijn op een verlies voor woorden of beginnen te dom brabbelen op. Wat de reden voor uw breuk, die aan een ex-geliefde op de meest ongelegen keren zal blijken soms niet te vermijden. Toch moet beheersen op het moment en lopen weg met aangename en ontspannen momenten uw doel zijn.

Stappen

Hoe om te gaan met het ongemak wanneer het ontmoeten van een ex-lover. Haal diep adem en zeg dat ik dit kan doen.
Hoe om te gaan met het ongemak wanneer het ontmoeten van een ex-lover. Haal diep adem en zeg dat ik dit kan doen.
 1. 1
  Haal diep adem en zeg dat ik dit kan doen. Controle van de uitdrukking op je gezicht. Voordat er iets anders, vergeet niet voor onmiddellijk de van shock of ongeloof op je gezicht naar een van kalmte kalmte en controle. In geen geval laat je verleden nachtmerries van wat was je relatie samen worden weerspiegeld door de uitdrukking op je gezicht, en nog meer door alle andere vormen van lichaamstaal zoals friemelen, kruisen van je armen, of weg te draaien.
  • Wees zelfverzekerd en vriendelijk. Deze twee benaderingen zullen ervoor zorgen dat u opzij zetten verleden gevoelens en eenvoudig behandelen uw ex-geliefde met dezelfde bedachtzaamheid als iemand anders je misschien toevallig ontmoeten of tegen het lijf loopt.
 2. 2
  Stil te staan ​​en zich in het gesprek. Het is zeer onwaarschijnlijk dat dit zich zal ontwikkelen tot een langdurig hart-op-hart chatten omdat je ex is waarschijnlijk ongeveer zo blij om je weer te zien zoals je bent hen. Proberen kalm te blijven door toont geen uiterlijke tekenen van nervositeit, zoals friemelen met je vingers of trekken je haar. Zeg tegen jezelf dat deze ontmoeting kort zal zijn en dat het snel zal passeren, dus blijf kalm en beleefd.
 3. 3
  Heb een beetje plezier met de gelegenheid. U bent verhuisd en hebt je eigen leven te leiden zonder dat deze persoon die deel uitmaakt van het. Terwijl je vastbesloten bent om dit te bewijzen door je ontspannen en gecontroleerde kalmte, het kan geen kwaad een beetje plezier te weten dat uw houding en vriendelijkheid is het versturen rillingen over de ruggengraat van uw ex-geliefde. Probeer vast te stellen en te onderhouden een amuse houding, en gedragen zich nonchalant, zelfs als het laatste wat je voelt is geamuseerde of zorgeloos! Grijns in een ontspannen manier en weet dat het is zowel intimiderend en verrassend om je ex-geliefde om je te zien stralen zo'n desinteresse en een gebrek aan zorg voor wat de twee van jullie ooit samen gedeeld. Als je echt goed bent met het zetten over de duivel-mei-zorg houding, kan uw ex-geliefde daadwerkelijk beginnen met het maken van excuses te zoeken naar de dichtstbijzijnde uitgang!
 4. 4
  Oogcontact. Zelfs als je niet enthousiast om te praten, oogcontact laat zien dat je niet bang bent, noch verstoord door deze ontmoeting en dat u doorgaat met de waardigheid van uw ex-geliefde te respecteren als een ander persoon die je toevallig te weten. Vermijd wegkijken of het vinden van afleiding zoals plukken aan denkbeeldige pluisjes op uw kleding of ritmisch strelen uw mobiele telefoon in de ijdele hoop dat het zal overgaan. In plaats daarvan, blijf in het moment en in stand houden van het gesprek door het delen van kleine praten en het geven van vertrouwen updates over de entertainment, muziek, of eten in de plaats waar je nu bent binnen Je zou zelfs peper het gesprek met de dingen die je briljant doet in op dit moment, en de mensen die je tijd doorbrengen met maar hoeveel je onthullen is aan jou. Het is meestal het beste niet over echt persoonlijke dingen te spreken en het is absoluut cruciaal voor elk onderwerp dat sleept je intieme verleden met je ex-geliefde te voorkomen.
  • Wees beleefd en vraag uw ex-geliefde wat ze tot nu toe en hoe het leven is ze te behandelen. Doe het terloops en het vergroten van hun ego met veel opmerkingen over hoe geweldig ze zoeken deze dagen, maar niet op een zodanige wijze dat belang aan te duiden. Een eenvoudige "Je kijkt echt gezond / gelukkig / bubbly / helder, enz. op dit moment" is voldoende.
  • Houd uw kleine praten kort en to the point. Immers, kleine praten is over eenvoud.
 5. 5
  Gebruik humor om de spanning van de situatie te verlichten. Omdat humoristische kan helpen om uw pijn te verlichten en onschadelijk te maken van de gespannen sfeer tussen jullie beiden. Humor kunt u ook een bewuste afstand tussen de twee van u houden, want het is minder waarschijnlijk intieme of angstige krijgt als je dat bent grappig. Maak grappige uitspraken te duwen opzij vragen of spottende opmerkingen die je niet kunt of niet wilt om te gaan met, zoals "Je weet toch dat ik alleen kan gaan met dat probleem / de Joneses / u in kleine doses". Wees voorzichtig niet te beledigen maar, het moet grappig zijn en je zult weten of uw ex-geliefde krijgt wat je zegt humoristisch is. Meer dan wat dan ook, het zijn zelfspot om de lach te vallen op je snel kunnen verlichten u uit elke kleverige momenten en hebt u op uw vrolijke manier eerder vroeger dan later.
  • Barst een paar grappen te brengen op een glimlach.
  • Vraag hen iets uit de lucht vallen, zoals "Hoe is Fido het been-humping dog tegenwoordig?" of "Ja, ik ben geweldig, hoewel een beetje moe, ze zijn nog steeds het verzamelen van vuilnis op 3:00 zingen luid".
 6. 6
  Tempo jezelf. Er zal een zeer duidelijke ogenblik komen (of het nu 5 seconden of 5 minuten) in het gesprek, waar alles wat je wilt doen is verlaten of hebben de grond openen en slik je. Blijf ontspannen en voor te bereiden om jezelf te verlichten uit de ontmoeting. Vermijd die uiterlijke tekenen van agitatie en, eenmaal je een ongemakkelijk gevoel, gewoon kijken naar je horloge, leg uit dat je beter zou krijgen op en maak een beleefde verontschuldiging voor vertrek hun aanwezigheid. Het belangrijkste is, laat voelen dat u uw intact hebt bewaard.
 7. 7
  Laat uw beoordeling van de situatie voor later. Meestal na een breuk, hebben we de neiging om tijd te besteden verbeelden hoe de persoon die we hebben gebroken met is het omgaan zonder ons. Deze vorm van toezicht moet worden aangepakt als je alleen bent. Uw teleurstellingen of blijdschap kan worden verwerkt op welke manier je wilt, maar doe dit particulier. Staan recht tegenover je ex-geliefde en het vormen van het oordeel daar en dan dat ze ellendig zonder jou en dat het een goede kans om ze terug te bedelen is een zekere manier van kijken dwaas en de openstelling van veel pijn voor jezelf weer. Boven alles, vergeet niet dat er een goede reden waarom deze persoon maakte het nooit in uw toekomst.

Tips

 • Geef niet de persoon die het plezier van te weten hoeveel ze je gevoelens en hoopt vernietigd.
 • Vergeet niet dat beleefd niet zijnde een vriendin nog. U bent beleefd tegen mensen in alle relaties en je hoeft niet per se te overwegen iedereen een vriend. Gebruik omgangsvormen als een vorm van respect voor hun waardigheid en je eigen ook, maar ook als een manier om de afstand te houden en het was duidelijk nog steeds dat je niet je ex beschouwen als een vriend te maken.
 • Terwijl je emotionele geest zou kunnen herinneren onaangename herinneringen aan de twee van jullie samen een keer, gebruik je rationele geest naar beneden te duwen de onaangenaamheden en om dit te behandelen als een professionele, zakelijke ontmoeting. Anders, je gevoelens risico waardoor de huidige situatie nog meer onaangenaam.
 • Als je voelt de drang om te huilen, gillen of schreeuwen, excuseer jezelf en maak een hemelsbreed voor de badkamer of een andere plaats van te ontsnappen. Laat de emotionele torrent te komen waar uw ex-geliefde niet kunnen getuigen aan het, dit behoudt uw waardigheid en bevrijdt u op van toe te geven dat je nog steeds bezig om over hen.

Waarschuwingen

 • Als het je eigen gevoelens leidt u naar wilt zweren, misbruik, en vervloek je ex-minnaar in het openbaar, bedwingen jezelf! Niet alleen zal dit niets veranderen, maar het zal blijken te zijn je ex-geliefde dat ze de juiste beslissing genomen en het zal mensen die met u en anderen zorgen rond. Houd uw waardigheid intact en niet deze lage bukken.
 • Als uw ex-geliefde maakt bewegingen op u of is agressief of onbeleefd om u, gewoon bevrijden uit de situatie onmiddellijk. U hoeft niet te verontschuldigen als ze het niet echt attent en zorgzaam.