Wkanl

Hoe kunt u uw gewelddadige man scheiden

Het mentale gedeelte van misbruik is verraderlijk. Als je man is grof, hoef je niet te zijn toestemming om te scheiden hebben. Wat je moet doen is leren om zijn put-downs en controle te scheiden van de werkelijkheid, heel voorzichtig zijn van je eigen fysieke en mentale veiligheid, en bereid zijn op te geven enige zekerheid.

Stappen

Hoe kunt u uw gewelddadige man scheiden. Vertel je man dat je hebt het recht om je eigen keuzes.
Hoe kunt u uw gewelddadige man scheiden. Vertel je man dat je hebt het recht om je eigen keuzes.
 1. 1
  Vertel je man dat je hebt het recht om je eigen keuzes.
 2. 2
  Denk na over waar je heen wilt en wat je wilt doen. Heb een plan. Het is niet verkeerd om te dromen en geloven dat je de moeite waard een goed leven hebt. Breken in beheersbare stappen: de korte termijn (ontsnapt veilig) en de langere termijn (het krijgen van een fatsoenlijke baan, wat dan ook...).
 3. 3
  Zoek een schuilplaats of vrouwen centrum met mensen die kunnen u raad discreet. Sommige plaatsen zal je helpen, zelfs als je kinderen hebt, maar de meeste zal minstens leidingen naar andere instanties die kunnen helpen. Kunnen zij in staat om u op Legal Aid bronnen die kan je een advocaat. Ze zullen weten over job training programma's als u er een nodig hebt. Kunnen zij in staat zijn om te helpen met de kinderopvang of een overgangsperiode woning waar je weg en veilig zal zijn.
 4. 4
  Bereid zonder vertel je man of iemand die hem zou kunnen vertellen. Wees slim genoeg om hem niet eens geven subtiele aanwijzingen. Weet het telefoonnummer van de schuilplaats niet cirkel en laat het door de telefoon! Als je omhoog kijkt een plek online, moet u deze uit uw geschiedenis bestand te verwijderen voordat u zich afmeldt.
 5. 5
  Begeleiding krijgen. De opvang / vrouwen 's centra zullen leads op dat ook hebben. Als je misbruikt bent, is je gevoel van eigenwaarde, zodat gesloopt dat uw redenering is onjuist. Je moet luisteren naar iemand die weet over zulke dingen en bereid zijn om hun advies. Tuurlijk, zelfs die mensen maken soms fouten, maar je moet leren om je eigen welzijn # 1 op de lijst zetten en dat betekent het loslaten van wat de dader heeft "verkocht" om je onder zijn duim te houden. Laat hem niet over je leven te nemen.
 6. 6
  Vergeet niet dat dit is UW leven dat op het spel staat. Als hij fysiek misbruik, het is bekend dat het niveau van het geweld zal escaleren. Tuurlijk, hij belooft het nooit meer zal gebeuren, en je hebt een leuke tijd voor een beetje, maar de cycli ALTIJD zich herhalen. Na een pak slaag je zou uiteindelijk permanent littekens of hersenbeschadiging of verminkt of zelfs dood. Wat gebruik zal zijn beloften dan? Als u niet zeker weet of je veilig zal zijn wanneer u vertrekt, kunt u een beschermend orde te verzoeken van de rechtbank. Dit is een orde die stelt dat uw echtgenoot niet kan worden binnen een bepaalde afstand van u en eventueel uw kinderen. U moet contact opnemen met de plaatselijke politie of kantoor county advocaat om uit te vinden hoe toe te passen. U krijgt een bewijs van geweld nodig, al is uw verklaring onder ede van gebeurtenissen in het verleden zal het algemeen werken. Maar net als zijn belofte, een beschermend orde mag niet je beschermen. Terwijl u kunt de politie bellen als hij in strijd met de orde en zij zullen u helpen, als hij besluit om de orde is het misschien te laat zijn overtreden. Beloften en papier mag nooit in de plaats voor het gezond verstand.

Tips

 • Vertel een vriend over het misbruik en hebben een code, zodat ze weten wanneer de politie te bellen.
 • Het zal gemakkelijker gaan als je met een plan, een plek om te gaan al een rij, etc. maar als je het gevoel alsof je bent in gevaar, aarzel dan niet, RUN!
 • Wees realistisch. Neem verantwoordelijkheid. Geen slachtoffer te zijn. Geloof in jezelf: zoeken naar professionele begeleiding door een psycholoog, kunt u nieuwe manieren om te leven en te herstellen te leren. Geef jezelf de tijd.
 • Hebben een vriend of familielid (buiten de woning) houden een kalender om te registreren wat er gebeurt. Laat ze zien als je blauwe plekken en verbergt het niet. Dit is wat werkelijk vertelt de jury wat er gebeurt.
 • Als je familie je vertrouwt om te helpen, te werven hun hulp. Je kan schamen voor je keuzes en terughoudend om hulp te vragen, maar vragen toch. Als ze niet kunnen of niet zal helpen, laat dat u stopt.
 • Zorg ervoor dat u een lijst met belangrijke nummers in uw portemonnee, of op te slaan belangrijke informatie over een Yahoo! (of soortgelijke) rekening waar je het overal kan bereiken. Neem aan dat je niet zal zijn om terug naar huis te halen iets als je eenmaal de pauze maken staat.

Waarschuwingen

 • Zelfs als u van mening bent dat uw misbruiker van je houdt, en je van hem houdt, de enige oplossing is om jezelf te verwijderen uit de situatie. U hoeft geen "fix" misbruikers.
 • Bel de politie als je fysiek bent mishandeld. Ten eerste, moet je een verslag van het misbruik vast te stellen. De autoriteiten weten ook waar je kunt gaan om weg te komen. NOOIT opgemaakt met geweld. Het escaleert altijd en vrouwen doen sterven.
 • Uw leven zal niet perfect zijn nadat je weg. In de Europa doen we niet zorgen voor onze eigen bijzonder goed. Sociale programma's moeite hebben om te blijven drijven. Je mag niet in staat zijn om financieel te leven zoals u gewend bent. Maar je zult leven.
 • Ook niet onder geen beding laten geschriften, Schrift leraren etc. doen geloven dat God, de Heilige Bijbel etc. zou altijd je veroordelen voor scheiden een misbruiker. Als ze proberen je bijbels overtuigen niet om te scheiden dan hun ongelijk te bewijzen.