Wkanl

Hoe je het verschil tussen liefde, verliefdheid en lust weten

Of u nu in een relatie al dan wel of je bewondert iemand uit de verte, het sorteren van uw gevoelens kan een echte uitdaging zijn. Hoewel er geen duidelijke, fool-proof manier te ontcijferen je gevoelens voor iemand, zijn er bepaalde manieren om het onderscheid duidelijker te maken voor jezelf. Volg deze tips om jezelf te helpen om het verschil tussen liefde, verliefdheid en lust kennen.

Stappen

Hoe je het verschil tussen liefde, verliefdheid en lust weten. Onderzoeken of u het voorwerp van uw interesse als een persoon of een zaak te behandelen.
Hoe je het verschil tussen liefde, verliefdheid en lust weten. Onderzoeken of u het voorwerp van uw interesse als een persoon of een zaak te behandelen.

Deel 1: hoe je ware liefde te herkennen

 1. 1
  Onderzoeken of u het voorwerp van uw interesse als een persoon of een zaak te behandelen. Je zorg voor deze persoon zelfs maar te weten zijn of haar fouten. Je bent toegewijd aan elkaar plakken, zelfs door de meest moeilijke omstandigheden. U kunt deze persoon niets te vertellen over uzelf, zelfs als de waarheid je niet vleien, en u weet dat uw partner u zal accepteren.
 2. 2
  Evalueren hoe veilig je je voelt. Je weet dat je partner zal u bijstaan, ongeacht wat, en je bent bereid zich te committeren aan uw partner voor de rest van je leven.
 3. 3
  Denk na over hoe lang u al in de relatie. Je hebt de persoon voor een lange tijd bekend, en je kunt niet leven zonder hem of haar.
 4. 4
  Observeer hoe sex invloed op je gevoelens. Nadat je seks hebt met je partner, je voelt dichter naar hem of haar. Voor u, genegenheid en post-coïtale knuffelen zijn net zo belangrijk als seks, hoewel je van de vlam in leven te houden.
 5. 5
  Analyseer de manier waarop je denkt over de andere persoon. Iets grappigs is overkomen op het werk, en je kunt niet wachten om je partner te vertellen. Als alternatief heb je een slechte ervaring gehad, en je wilt iemand die begrijpt praten. Als uw partner is de eerste persoon die je denkt over wanneer u wilt uw diepste gedachten te delen, dan kunt u in de liefde.
 6. 6
  Kijken hoe je conflicten om te gaan. Wanneer u een ruzie met je partner, je blijft werken totdat je in staat om een ​​aantal gemeenschappelijke grond te vinden zijn. Geen enkel argument kan uw inzet wissen aan elkaar, en je waarderen uw partner het spreken van de waarheid, zelfs als het is pijnlijk.
 7. 7
  Denk aan je gevoelens over vooruit de relatie. Je voelt je comfortabel met je partner, en je voelt een sterke band van vertrouwen. Gaan samenwonen of trouwen voelt natuurlijk en logisch.

Deel 2: hoe om te weten of je verliefd bent

 1. 1
  Onderzoeken of u het voorwerp van uw interesse als een persoon of een zaak te behandelen. Wanneer u last verliefdheid, is je geest verbruikt door gedachten van de andere persoon. Je denkt niet alleen over de andere persoon, maar ook over hoe je jezelf wilt laten zien aan de andere persoon. Je hebt een geïdealiseerde visie van wat deze persoon er uit ziet, en uw visie kan wel of niet nauwkeurig zijn.
 2. 2
  Evalueren hoe veilig je je voelt. In plaats van je veilig voelen, je meer na te denken over hoe de andere persoon te imponeren. Jouw focus ligt op hoe de andere persoon te krijgen tot je wilt, en je voelt je nerveus omdat je niet weet hoe de andere persoon zich voelt.
 3. 3
  Denk na over hoe lang u al in de relatie. Je relatie is vrij nieuw, en terwijl je constant te denken over de andere persoon, je bent niet zeker van dat hij of zij heeft wat nodig is om de afstand te gaan.
 4. 4
  Observeer hoe sex invloed op je gevoelens. Seks is spannend, maar je voorlopig voelt daarna. Je zorgen maken over de vraag of je partner vond je aantrekkelijk, en je zorgen te maken over wat de volgende stap na de seks zal zijn.
 5. 5
  Analyseer de manier waarop je denkt over de andere persoon. Je denkt voortdurend over de manier waarop de persoon glimlacht, de manier waarop hij of zij zegt dat uw naam of de manier waarop je partner naar je kijkt. Je denkt obsessief over deze gegevens, en je probeert om te beslissen hoe de persoon zich voelt over u op basis van deze enigszins triviaal kwaliteiten.
 6. 6
  Kijken hoe je conflicten om te gaan. De persoon die je wilt niet met je eens, en je je afvraagt ​​of de relatie voorbij is. Je vraagt ​​je af of je weet dat de persoon helemaal of dat uw indrukken verkeerd zijn geweest al die tijd.
 7. 7
  Denk aan je gevoelens over vooruit de relatie. U wilt de persoon om uitsluitend op heden vragen, maar je zenuwachtig over wat hij of zij zou kunnen zeggen bent. Je bent bang dat vraagt ​​om betrokkenheid kan de persoon afschrikken. Je gevoelens zijn niet diep genoeg voor de liefde, je bent waarschijnlijk meer in het rijk van verliefdheid.

Deel 3: als je lekker voelt, last en lust in

 1. 1
  Onderzoeken of u het voorwerp van uw interesse als een persoon of een zaak te behandelen. Als u op zoek bent naar iemand als prijs te vangen of om iemand naar bed te gaan met je, je bent het behandelen van de persoon als een ding, en je bent waarschijnlijk ondervindt lust.
 2. 2
  Evalueren hoe veilig je je voelt. Veiligheid is niet belangrijk voor je, je bent meer geïnteresseerd in de score en in hoe geweldig het voelt om samen fysiek te zijn. Nadat je krijgt wat je wilt, kun je nemen of te laten de andere persoon.
 3. 3
  Denk na over hoe lang u al in de relatie. Je kan gewoon worden aan de persoon die je geïnteresseerd in bent, of u kunt de persoon die voor een lange tijd hebben gekend. In beide situaties, de relatie is meer over het vervullen van je seksuele verlangens dan wordt het over het creëren van een partnership.
 4. 4
  Observeer hoe sex invloed op je gevoelens. Je hebt seks met de persoon, en hoewel het is geweldig, heeft je geest al verplaatst naar iets anders. Je vraagt ​​je af hoe lang je moet de persoon daarna te houden, en je bent al aan het denken over het maken van uw volgende seksuele ontmoeting. Of je wilt houden hebben van seks met de persoon - althans, totdat iemand anders langs komt.
 5. 5
  Analyseer de manier waarop je denkt over de andere persoon. Je probeert te achterhalen wat je moet doen om deze persoon om u uit te nodigen voor een slaapmutsje te krijgen. Jouw focus ligt op het neerhalen van de persoon bewaker, zodat hij of zij zal openstaan ​​voor een seksuele ontmoeting.
 6. 6
  Kijken hoe je conflicten om te gaan. Who cares als je een argument? U kunt een nieuw iemand zonder het gedoe van gekibbel en vechten vinden. De seks is geweldig, maar het is niet de moeite waard de bagage - tenzij het make-up seks na een van die hartstochtelijke argumenten.
 7. 7
  Denk aan je gevoelens over vooruit de relatie. In werkelijkheid, zou je minder zorgen over het krijgen van exclusieve met uw partner. Je tevreden bent met andere mensen toe, en je hoeft niet schelen als de andere persoon heeft ook meerdere partners. Ook al heb je misschien jaloers voelen als je geliefde vindt een andere partner, uw gebrek aan betrokkenheid suggereert lust, geen liefde.

Tips

 • Vriendschap moet ook wegen in uw beslissing te plegen. In 50 jaar, als je niet echt als je partner, je gaat net zo ellendig.
 • Heeft de persoon te veranderen voor u niet verwacht.
 • Weten dat er hobbels zullen zijn in de weg. En als je echt verliefd, maakt het niet uit.
 • Kijk niet naar iemand perfect, want niemand is precies perfect. De enige perfecte persoon is de perfecte persoon voor JOU.
 • Laat je niet die persoon proberen te veranderen.
 • Niet overhaast in dingen of je zal worden gekwetst.

Waarschuwingen

 • Zelfs als je denkt dat je van de andere persoon, indien die persoon niet je gevoelens terug, niet te veel tijd verspillen in de hoop dat uw liefde belang zijn of haar gedachten verandert. Je moet andere mogelijkheden om iemand die bereid is om een ​​echte en duurzame partnership te creëren vinden.