Wkanl

Hoe aardig gevonden te worden

Aardig gevonden en geaccepteerd is voor velen van ons zeer belangrijk in het dagelijks leven. Misschien wilt u gewoon om meer vrienden te maken. Misschien heb je net van school veranderd en je wilt wat vrienden snel te maken. Of misschien bent u niet erg populair en echt willen veranderen, verandering is goed, kost tijd, maar kan worden bereikt. Ongeacht de situatie, zal dit artikel u vertellen meteen hoe aardig gevonden te worden. Klaar om te worden graag door mensen in plaats van gegeven vuile blikken overal mee naar toe? Geweldig! Lees dan gewoon op...

Stappen

Hoe aardig gevonden te worden. Gebruik emotionele zelfbeheersing.
Hoe aardig gevonden te worden. Gebruik emotionele zelfbeheersing.
 1. 1
  Wees zelfverzekerd. Je gaat niet te ver te krijgen als je te verlegen om iemand in de ogen kijken. Het is fijn om een ​​beetje rustig en mild, maar je moet nog steeds om mensen te laten zien dat je niet bang bent om de wereld. Dus werken aan je zelfvertrouwen. Noteer een lijst van goede dingen over jou. Doe iets dat maakt je gelukkig en zelfverzekerd voelt. Wees niet bang om iets nieuws te proberen en eng. Zelfs niet na te denken over het overslaan van deze stap - het is van cruciaal belang. Je hoeft niet te zijn extravert en hilarisch, hoef je alleen maar een gezond niveau van zelfvertrouwen hebben.
 2. 2
  Wees aardig. Nou, natuurlijk, dit is hoe aardig gevonden te worden, maar het is ongelooflijk belangrijk. U mag niet weten waar te beginnen. Gewoon beginnen door zo geduldig en beleefd als je kunt met mensen, maar toch informeel. Luister, en proberen te helpen als je kunt. Doe dingen voor mensen, omdat je wilt, niet om iets terug te krijgen. Het maakt niet uit hoeveel van een slecht humeur je bent in, zo mooi als je kunt om mensen. Dit is een grote stap.
 3. 3
  Meedoen. Als je op iemands voetbalteam zullen ze meer van een belang in u en geven u een kans. Als je dansen en deelnemen aan een club, de mensen er tenminste blij zijn dat je van dansen ook. Dus doe mee met je school. Word lid van een of twee belangrijke clubs en verbindt zich aan hen. Wees aardig tegen iedereen die je daar te ontmoeten. Helpen met eventuele schoolprojecten of producties.
 4. 4
  Gebruik emotionele zelfbeheersing. De meest sympathieke mensen zijn degenen die zijn rustig, relaxed en easy-going. Mensen (vooral vreemdelingen) kan krijgen uitgeschakeld als ze zien dat je al te neurotisch, moeilijk, of paranoïde. Probeer niet boos te krijgen of overeact wanneer dingen je weg niet te gaan. Het zal alleen voel je je meer gestrest en vreemden ongemakkelijk. Dat betekent niet dat je zou moeten zijn afstandelijk aan de emotionele behoeften van anderen, maar probeer om anderen te helpen in een troostende en redelijke manier. Mensen willen een persoon die is stabiel en gelukkig te zien. Probeer ook snel beledigd niet te krijgen door onschadelijke grappen, en hebben een goed gevoel voor humor over dingen in het algemeen.
 5. 5
  Wees jezelf. Als je blijft doen alsof ze iemand die je niet bent, zijn mensen uiteindelijk zal geïrriteerd te krijgen, of als u voor iemand die je niet bent. Dus gewoon jezelf zijn. Wees niet bang om te zeggen wat je denkt en doen wat je voelt, zelfs als niemand anders is in het met u. Het zal verdien je respect en de mensen zullen weten wie de echte jij is.
 6. 6
  Echt net als andere mensen. Neem een ​​interesse in andere volkeren hobby's en interesses, zullen ze zien dat je ze wilt en ze zullen graag willen dat u in ruil.
 7. 7
  Brengen het beste in mensen. Mensen voelen zich comfortabel over zijn wie ze zijn en brengen het beste in hen. Zoals Henry Ford zei: "Mijn beste vriend is degene die haalt het beste in mij.".
 8. 8
  Laat ze zien hoe geweldig je werkelijk bent. Laten zien dat je getalenteerd bent

Tips

 • Begin klein. Dit hele proces is ongelooflijk uitdagend en zal enige tijd duren, dus niet overhaast in het en vervolgens boos als dingen niet gaan zoals je gepland. Maak kleine doelen voor jezelf, of gewoon werken heel grondig op elke stap voordat u verder gaat.
 • Niet al te veel te sluiten naschoolse activiteiten. Dingen kan hectisch krijgen en misschien krijg je gestrest. Het beste is om op te starten en je helemaal committeren aan het. Zodra je denkt dat je behoorlijk goed gaat met dat, probeer dan het beheren van wat meer activiteiten, maar werken niet zelf te hard.
 • Wees avontuurlijk. Mensen zoals anderen die graag nieuwe dingen uit te proberen en neem deel aan dingen buiten hun comfort zone. Meer durf en nieuwsgierig, blijf geïnteresseerd en zien waar het gaat..
 • Wees altijd jezelf. Als mensen je voor iemand die je niet bent, kan het lijken alsof een goed idee om te blijven doen alsof dat is wie u bent, maar het is geen goed idee. Gewoon niet te bang-mensen laten zien wie u bent. En vasthouden aan mensen die van je houden om wie je bent.
 • Commit jezelf. Je teamgenoten zijn niet van plan om zoals jij te veel als je nooit opdagen om games / shows en bijna nooit dragen. Dus vergeet niet om alles wat je kunt doen voor uw team of club.
 • Bekijk ook de gerelateerde artikelen. Ze zijn allemaal ongelooflijk nuttig en zal u helpen op je reis.

Waarschuwingen

 • Dit artikel is niet over hoe om populair te zijn. Het is maar net hoe aardig gevonden te worden. Dus wees niet boos of overstuur als je niet een stap op de sociale ladder te beklimmen.