Wkanl

Hoe om te gaan met de noodzaak om ' passeren gas ' in het openbaar

Iedereen heeft een hekel aan dat gevoel wanneer je in een kamer van collega's, en alle van een plotselinge, je voelt de drang om te "breken de wind." Deze procedure zal u helpen omgaan met het.

Stappen

Hoe om te gaan met de noodzaak om ' passeren gas ' in het openbaar. Verzin een excuus om op te staan.
Hoe om te gaan met de noodzaak om ' passeren gas ' in het openbaar. Verzin een excuus om op te staan.
 1. 1
  Verzin een excuus om op te staan. Een alarm instellen op uw telefoon en zet het als een ringtone en weg te lopen van uw collega's, omdat je een "belangrijke" telefoontje hebben.
 2. 2
  Laten gaan van "kleine trekjes" langs de weg.
 3. 3
  Weer gaan zitten.
 4. 4
  Onder je bureau, beweeg je voeten van links naar rechts te "duwen de geur" ​​en circuleren meer lucht (herhaal deze beweging ontelbare keren).
 5. 5
  Probeer het in te houden: Als je het gevoel gas komt op, knijp je billen samen.
 6. 6
  Richt je tenen en verkrampen je dijen. Dit zal u NIET te verlichten.
 7. 7
  U kunt ook naar het toilet. Als er mensen daar, op het toilet zitten, of maak het lijkt alsof het, spreid je billen uit elkaar, en dan gewoon doorgeven, en niemand mag je horen!

Tips

 • Probeer je best om de "puffs" stil te houden, en hebben geen uitbarstingen.
 • Denk eraan, als je in het gezelschap van jongens en veilig zijn met jezelf, dan laat pas-gas worden pas-gas; na de eerste grapje en lachen, zal je onsterfelijke respect hebben verdiend.
 • Maak het niet voor de hand dat je het behoud van gas te maken. Awkward gezichten zijn vaak gemaakt tijdens deze procedure, zodat de praktijk thuis in de voorkant van een spiegel voor te doen in het openbaar.
 • Herhaaldelijk hoesten kan u helpen maskeren het lawaai als omgevingsgeluid is niet genoeg, het nadeel is dat het toegepast op uw borst om de luide hoest maken kracht kunnen maken van de "kleine-trekjes" uitgegroeid tot een "zeer-luid-heavy-puff". Oefen eerst de techniek onder de knie.
 • Als je niet kunt direct de aandacht heel goed, dan kunt u altijd proberen om toestemming om naar het toilet te ontvangen. Dat is altijd veiliger.
 • Als er ruis, wachten op wat afleiding, zoals een passerende vliegtuig of een schreeuw. Natuurlijk kunt u altijd haasten om een ​​verre omgeving.
 • Als er een geur... uit de kamer als mogelijk.
 • Als de gelegenheid stoten, en de 'temperatuur' van de 'kleine trekjes "duidt op een hoog niveau van stink, loop langs iemand opstaan ​​of lopen naar u toe, terwijl het loslaten van de druk. Dit geeft je een 50% kans op het krijgen weg scott-free met de opmerking dat iemand anders geven kan zijn "laat een stinkende."
 • Nadat je toestemming hebt om op te staan ​​uit je stoel en loopt ergens hebben, proberen om ieders aandacht te richten op de andere kant van de kamer.
 • Oprispingen soms helpt verlichten een deel van de druk.

Waarschuwingen

 • Niet opzettelijk voorbij gas als je wat andere alternatief. Het passeren van gas meestal trekt geen toekomst mates.
 • Holding in te veel gas kan pijnlijk worden. Probeer jezelf te verlichten zo snel mogelijk.