Wkanl

Hoe je iemand die je gelogen vertellen

Iemand iets te vertellen dat ze niet willen horen, of hen te vertellen over iets wat je deed kan een van de moeilijkste dingen die je kunt doen. Dit is echter het invullen kan zeer lonend en vrijmaken voor alle partijen.

Stappen

Hoe je iemand die je gelogen vertellen. Als je waarheid is bijzonder verwoestende of de andere partij lijkt gemakkelijk verstoord, kan het nuttig zijn om te ontmoeten in een neutrale locatie.
Hoe je iemand die je gelogen vertellen. Als je waarheid is bijzonder verwoestende of de andere partij lijkt gemakkelijk verstoord, kan het nuttig zijn om te ontmoeten in een neutrale locatie.
 1. 1
  Als je waarheid is bijzonder verwoestende of de andere partij lijkt gemakkelijk verstoord, kan het nuttig zijn om te ontmoeten in een neutrale locatie. Waarom niet aan de straat voor een kopje koffie, of in een boekhandel, of in een restaurant? De instelling zal iemand emoties te houden dat deze te verwarmen.
 2. 2
  Wacht tot u zit, ligt, en comfortabel om uw gesprek te starten. Bijvoorbeeld, niet zeggen: "Ik wed dat je je afvraagt ​​waarom ik je vroeg hier" terwijl je nog in de rij voor uw koffie.
 3. 3
  Begin het gesprek met iets dat echt uit je hart. Zij het, "Ik vroeg je om hier te komen met mij, want er is iets wat ik je moet vertellen en ik voelde me slecht het verstoppen van je" of "Er is iets wat ik denk dat je moet weten". Eerlijkheid verzacht ELKE klap. Van kleine indiscreties tot ontrouw, complete en totale eerlijkheid echt helpt.
 4. 4
  Je zou kunnen blijven door erop te wijzen dat terwijl veel mensen oneerlijk zijn met elkaar, je kon gewoon niet leven je leven op die manier, omdat uw obligatie, relatie, of vertrouwensrelatie met de andere partij was te belangrijk voor je.
 5. 5
  Na dit punt, zal de andere partij waarschijnlijk voelt nogal angstig, dus snel naar de volgende stap, dat is...
 6. 6
  Vertel de waarheid. "Ik heb tegen je gelogen over mijn vorige baan ervaring", "Ik verborg van u dat ik heb gebruikt mijn bonus geld om te gokken", "Ik verborg van jou die ik heb gesproken met mijn ex"; ongeacht uw belijdenis is.
 7. 7
  Snel volg het met hoe je je voelt over je indiscretie. "Ik voel me verschrikkelijk voor het verbergen van dit van u."
 8. 8
  Indien deze van toepassing is, te belonen intuïtie van de wederpartij door het versterken van dat je merkte dat ze was je twijfelen. 'Ik weet dat u uw vermoedens dat had... " of "Ik weet dat je wist dat er iets ging gebeuren".
 9. 9
  Vertel de andere partij waarom je voelde zich gedwongen om te verbergen wat je gedaan hebt. Of het was een deel van jou dat je niet trots op, maar kan niet zuiveren, of een kortstondige dronken fout, moet je eerlijk zijn.
 10. 10
  Excuses nogmaals. Begrijpen dat als hun reactie is zeer negatief, dat is de kans dat je nam toen je besloot te liegen.
 11. 11
  Vertel de andere partij (voordat ze vragen, indien mogelijk) dat je genoeg hebt geleden terwijl het verbergen van deze eerste geheim van hen en dat geen dergelijke oneerlijkheid zal weer gebeuren.
 12. 12
  Als het iets is dat lang geleden gebeurde, zijn er andere stappen moet je eerst rekening. Breng het op een paar dagen voordat je de belijdenis te doen, en te zien hoe slecht ze reageren. Als hun reactie is verschrikkelijk, vertel hen zo snel mogelijk. Als ze niet lijken helemaal zo slecht reageren, volgt u de bovenstaande stappen, op een vrij rustig tempo, maar doen dat binnen een week.

Tips

 • Blijf kalm. Wordt niet boos als de andere partij doet. Proberen om de situatie zo rustig mogelijk te houden. Dit zal profiteren alle betrokkenen.
 • Toegeven aan leugens en indiscreties zo vroeg op als je kan. Het niveau van vertrouwen in je relatie met de andere partij zal worden beïnvloed beide manier, maar het is een algemene vuistregel dat "Hoe eerder, hoe beter".
 • Mensen die liegen neiging om weeën te vermijden, zoals niet, niet, zou hebben, enz. *
 • Als je niet de kans om veel te praten in persoon hebben, schrijf wat je wilt zeggen. Dan, een brief schrijven, ongeveer een pagina lang, leggen de details van waarom je gelogen, waarom je deed wat je deed, en vraag om hun vergiffenis. Dan, de volgende keer zie je die persoon, trekken ze opzij, en kalm 'fess tot wat je deed / gelogen over. Vertel hen dat je enorm spijt, en dat je je redenen, maar ze klinken als excuses als je ze hardop. Op dit punt, bieden de brief, en zeggen dat als ze willen weten waarom je dit hebt gedaan, kunnen ze de brief te lezen. Excuses nogmaals, en het beste van hopen.
 • Als de leugen er iets was je ze een lange tijd geleden verteld, en hebben gekregen meer intiem met hen sindsdien, wees niet bang. De kans is groot, zolang het niet iets levensveranderende bijv. "Ik heb tegen je gelogen, ik eigenlijk een kind verwekt al... Ik ben geen maagd zoals ik al zei", zullen ze gemakkelijk te nemen. Geloof me, iedereen weet hoe moeilijk het is om te 'bekennen tot iets dat je over gelogen, en de kansen zijn, als ze de moeite waard om ze zal je vergeven.
 • Proberen en de schuld nooit iemand anders voor je leugens. Volledig akkoord met de schuld en het gezicht van de gevolgen.

Waarschuwingen

 • Heb enorme leugens niet onthullen in verschillende stappen. Bijvoorbeeld, als je nodig hebt om te onthullen aan je partner dat je zijn bedriegt hem / haar en dat een kind op de weg als gevolg, begin dan niet met de kleine bekentenis van "I kissed iemand 'en werk je weg omhoog van daar, in stappen. De waarheid is echter woest, is altijd het beste voor alle betrokkenen.