Wkanl

Hoe om snel en natuurlijk genezen acne

Je ziet de filmsterren en zangers. Hun huid is acne vrij. Zelfs je vrienden hebben heldere huid! Heeft u last van acne, en wensen u had geen, maar wil geen geld verspillen aan dure producten die niet eens werken? Hier is hoe om acne te vernietigen binnen een paar weken, en doe het op natuurlijke wijze, met de dingen rond uw huis.

Stappen

Hoe om snel en natuurlijk genezen acne. Gebruik zuiveringszout.
Hoe om snel en natuurlijk genezen acne. Gebruik zuiveringszout.

Deel een: acne behandelingen

 1. 1
  Gebruik zuiveringszout. Meng gelijke delen zuiveringszout en water tot een pasta. Breng de pasta op acne individueel, niet over het hele gezicht. Dompel een Q-Tip in de baking soda mengsel en van toepassing op die manier.
  • Laat het zuiveringszout plak op je gezicht voor ongeveer 10 minuten, of tot het droog is.
  • Afwassen met koud water. Het zal helpen sluit de poriën aanzienlijk.
  • Herhaal hooguit tweemaal per dag. Als uw huid geïrriteerd raakt of overmatig vette gevolg van het gebruik, zorg ervoor dat de behandeling te staken.
 2. 2
  Probeer het gebruik van citroensap als een acne verhelpen. Snij een citroen doormidden en voorzichtig de open zijde van de citroen op de acne wrijven. De stekende gevoel betekent dat het werkt. Citroenen bevatten citroenzuur, dat de bacteriën die acne veroorzaken aanvalt.
  • Zorg ervoor dat wis / was het citroensap af, en daarna gebruik zonnebrand. Citroenzuur kan het bleken van de huid en zet het tegen aanzienlijk hogere kans op beschadiging door de zon.
 3. 3
  Snijd een rauwe aardappel en van toepassing op de huid. Snijd een rauwe aardappel doormidden en passen op acne. Rauwe aardappel kan zowel als genezen handelen een anti-inflammatoire. Nogmaals, daarna het residu uit je huid zachtjes met water na gebruik.
 4. 4
  Gebruik tandpasta voor puistjes. Als u een enkele, machtige puistje je wilt 's nachts vernietigd, overwegen gebruik tandpasta om het puistje bedekken met. Tandpasta bevat silica, dat is de stof die je in beef jerky zakken, gebruikt om het vocht buiten te houden van stoffen. Silica zal uitdrogen en verminderen de grootte van het puistje nachts als links op.
  • Probeer het gebruik van een natuurlijke tandpasta - met silica maar zonder natriumlaurylsulfaat. Natriumlaurylsulfaat is een agressieve chemische, dat is ook een irriterend voor sommige mensen. Het is het beste om het te vermijden, en een van de grote, naam-merk tandpasta, om die reden.
 5. 5
  Gebruik ijs om je poriën te sluiten en ontsteking te verminderen. Veel mensen met grote poriën graag ijsblokjes te nemen en zachtjes houden of wrijf ze over hun probleem plekken. Ijs in het bijzonder, en koud in het algemeen, vernauwt de bloedvaten onder de huid, waardoor de irritatie of ontsteking minder merkbaar.
 6. 6
  Gebruik tea tree olie. Tea tree olie is een gerenommeerde anti-schimmel en antibacteriële kruidenmiddel, waardoor het zeer geschikt voor lichte tot matige acne. In een onderzoek waarin de werkzaamheid van tea tree olie en benzoylperoxide, tea tree olie bleek net zo effectief in het bestrijden van acne en vermindering van laesies. Overwegende benzoylperoxide werkt sneller dan tea tree olie, tea tree olie produceert minder bijwerkingen bij patiënten.
 7. 7
  Crush up een aspirientje en gebruik het als een pasta. Verpletteren van een pil of twee van aspirine en meng het met net genoeg water om een ​​pasta te vormen - als u zou kunnen hebben gedaan met het zuiveringszout. Met een Q-Tip of je handen, breng de pasta op individuele puistjes, verlaten om te drogen.
  • Waarom werkt aspirine werk? Aspirine heeft salicylzuur erin, dat is wat de meeste actuele acne behandelingen te gebruiken om borstbeeld up acne-veroorzakende bacteriën. Salicylzuur droogt puistjes en bestrijdt de bacteriën tegelijk.
 8. 8
  Toepassing aluin om de puistjes. Kaliumaluin kan meestal worden gevonden in de kruiddoorgang in sommige supermarkten. Hoewel veel gebruikt als een natuurlijke deodorant en bloedstelpende (vermindert bloeden na een cut), aluin is een natuurlijke antiseptische en samentrekkende, wat betekent dat het krimpt huidweefsel.
  • Proberen om een ​​groot blok in plaats van in poedervorm te krijgen. Poedervorm aluin kan een beetje te agressief. Veeg de aluin over de getroffen gebieden, dat evenwel niet tot enige puistjes irriteren of ontsteken.

Deel twee: dieet en lichaamsbeweging

 1. 1
  Bezuinigen op eten geraffineerde koolhydraten (brood, pasta, enz.). Ook bezuinigen op het eten van suiker (geen suiker, misschien een beetje natuurlijke suikers in orde zijn).
 2. 2
  Neem gefermenteerde levensmiddelen (zuurkool, kefir, geitenkaas, of natuurlijke yoghurt) en / of het nemen van een goede pro-biotische en enzymen.
 3. 3
  Stop met het gebruik van uw reinigingsmiddelen, gezichtscrèmes, make-ups, etc. Als je gaat om deze te gebruiken, krijgt natuurlijke producten.
 4. 4
  Eet meer groenten! Ze schoon uw bloed van giftige stoffen die de acne veroorzaken.
 5. 5
  WATER! Krijg 1/2 uw lichaamsgewicht in gram water.
 6. 6
  Bewegen. Trampoline is een geweldige manier om je lymfesysteem te verplaatsen. Hardlopen of springen roping is ook goed.
 7. 7
  Neem een multivitamine elke dag. Zorg ervoor dat je vooral genoeg vitamine A. Vitamine A helpt uw ​​huid te regenereren sneller, rimpels te verminderen, en ruimen plekken en vlekken.

Deel drie: het wassen van je gezicht en andere tips

 1. 1
  Doe dit twee keer per dag:
  • Verkrijg de materialen die u nodig hebt. U krijgt een washandje, een handdoek, een milde gezicht zeep (bar of vloeibare), en werken water (warm en koud) nodig. * De mildere de zeep het beter-irritatie zal alleen maar leiden tot meer acne.
  • Nat onderaan uw washandje met warm water. Het water moet zo heet, het washandje stoomt. Wees voorzichtig dat u uw handen verbrandt, hoor! Wanneer het washandje is stomen, uitwringen het water, en plaats het op je gezicht. Dit zal je poriën te openen. Herhaal dit proces twee keer. Zorg ervoor dat uw ogen zijn gesloten.
  • Na het openen je poriën, weer snel wegspoelen uw doek met warm water en zet zeep erop. Was daarna zachtjes je hele gezicht, maar zich concentreren op de besmette gebieden. Laat het schuim rusten voor ongeveer 30 seconden. Tijdens het wachten, was uw doek weer naar beneden met warm water grondig.
  • Veeg het schuim van je gezicht grondig. Zorg ervoor dat niemand over is.
  • Spoel de doek met koud water. Zorg ervoor dat het doek is erg koud. Plaats het dan op je gezicht. Dit zal uw poriën te sluiten. Droog je gezicht met de handdoek, maar niet het water af te wrijven, maar deppen.
 2. 2
  Hydrateren na elke keer dat je je gezicht te wassen. Net zoals je gezicht nodig heeft om gezond te houden moeten worden gewassen, je huid nodig hydrateren om levendig en gezond te blijven. Zoek een vochtinbrengende crème die voor u werkt. Crème gebaseerde moisturizers zijn over het algemeen aanbevolen voor mensen die drogere huid hebben, ze zijn dichter, vetter, en niet zo gemakkelijk verspreiden. Gel-gebaseerde moisturizers worden aanbevolen voor mensen die vettere huid hebben, ze echt goed in de huid te verspreiden en laat geen vette sporen.
 3. 3
  Zorg voor genoeg slaap. Hoe meer je slaapt, hoe minder belasting je je lichaam door. Je hebt ongeveer 15% meer belasting voor elk uur van de slaap je verliest per nacht. Waarom is dit belangrijk? Stress kan het hormoon dat talg reguleert om te gaan bonkers, waardoor acne veroorzaken. Dus, als een andere vuistregel, laat spanning oplopen in je leven.
 4. 4
  Probeer niet te halen bij of pop je puistjes. Je gebruikt natuurlijke remedies voor uw acne behandeling - dat is geweldig. Niet weg te vegen al uw winsten door knetterende je puistjes. De korte termijn bevrediging zou kunnen zijn overweldigend, maar het is echt niet goed op de lange termijn.
  • Acne is een bacterie die leeft in je poriën. Popping het puistje geeft de acne een kans om zich te verspreiden over de huid om andere poriën, infecteren ze.
  • Popping puistjes veroorzaakt ontstekingen en kan leiden tot littekens. Dus als je wilt dat je acne minder zichtbaar zijn, weerstaan ​​aan de drang om te knallen. Stoppen voordat je pop.
 5. 5
  Als de acne is echt slecht, een arts raadplegen. Acne kan echt hardnekkig, vooral tijdens de tienerjaren. U probeert een nieuw geneesmiddel of methode, lijkt het beter te worden, en dan een week later ben je terug naar dezelfde oude puistjes en pukkels. Dermatologen kan uw huidconditie diagnosticeren en bieden gerichte benaderingen tot het genezen van acne. Als je gegooid voor een lus met acne, en je hebt alles onder de zon geprobeerd, wees niet bang om te vragen om een ​​beetje hulp.

Tips

 • Drink veel water! Het verwijdert gifstoffen uit je lichaam en helpt duidelijk uw huid.
 • Vermijd het aanraken van je gezicht.
 • Vermijd het eten van hoge glycemische voedingsmiddelen zoals aardappelen en pinda's.
 • OPTIE: Oefening een beetje meer. Het kan echt helpen verlichten van stress en acne.
 • Wrijf je gezicht met babypoeder voor het slapen en in de ochtend. Dit droogt vlekken en helpen voorkomen gezicht invallers.

Waarschuwingen

 • Als uw huid niet opruimen in een dag, maak je geen zorgen! Het betekent niet dat de methode niet werkt. Huid niet automatisch duidelijk alleen maar omdat je je gezicht eenmaal hebt gewassen.