Wkanl

Hoe zich te ontdoen van bacne

Bacne is acne die komt op je rug. Lees verder om erachter te komen hoe zich te ontdoen van het.

Stappen

Hoe zich te ontdoen van bacne. Exfoliëren met behulp van een schuurspons of een loofah.
Hoe zich te ontdoen van bacne. Exfoliëren met behulp van een schuurspons of een loofah.

Natuurlijke manieren om zich te ontdoen van acne

 1. 1
  Exfoliëren met behulp van een schuurspons of een loofah. Echter, niet schrobben te hard, of je irritatie toenemen.
 2. 2
  Ga naar het strand. Heb je terug ondergedompeld in het zoute water van het strand voor ongeveer 10 minuten. In de zon zitten voor 10-15 minuten. De zon zal uitdrogen de puistjes. Doe dit niet langer maar, want als je verbrand, zal het uw acne veel erger. Herhaal dit proces een paar keer meer en je zult de resultaten merken binnen de eerste twee dagen.
 3. 3
  Draag losse kleding. Zorg ervoor dat alle materialen aanraken van je rug is schoon en, indien mogelijk, gemaakt van katoen. Katoen verwijdert zweet van je huid.
 4. 4
  Draag een schone beha. Als je een beha te dragen is het uiterst belangrijk het moet schoon zijn. Probeer om te dragen een verse elke dag. Uw banden moeten strak genoeg zijn zodat ze niet tegen de acne wrijven wanneer u zich verplaatst, waardoor het irriteert. Indien mogelijk, draag een strapless beha als dit vermindert roodheid op je schouderbladen verbazingwekkend snel.
 5. 5
  Wijzig uw wasmiddel. Als je een gevoelige huid hebt, kan het wasmiddel u gebruik maken van uw huid irriteren. Probeer dan een merk dat beter voor je huid zal zijn.
 6. 6
  Maak een natuurlijke scrub. Dit zal helpen bij het verwijderen dode huidcellen die de poriën en veroorzaken breakouts kan verstoppen. Knijp een grapefruit in een kom met 1 1/2 kopjes witte suiker en 1/2 kopje grof zeezout. Massage in de getroffen gebieden, daarna droogdeppen.

Gebruiken medicijnen

 1. 1
  Hydrateren met een olievrije, medicinale lotion. Neutrogena Clean & Clear Dual Action Moisturizer is een voorbeeld. Gebruik dit op een dagelijkse basis.
  • U kunt ook een niet-medicinale lotion, maar zorg ervoor dat het is gegarandeerd niet-comedogeen. Dit is nodig omdat salicylzuur droogt je huid.
 2. 2
  Spot behandelen met acne medicatie crème. Omdat u al gebruik salicylzuur te wassen en te hydrateren, gebruik dan een ander geneesmiddel voor de behandeling ter plaatse, zoals 2,5% benzoylperoxide. Gebruik geen 5% of 10% benzoylperoxide als je een extreem gevoelige huid hebben, omdat dit zal irritatie toenemen. Als u gevoelig bent voor benzoylperoxide bent, kan een 10% oplossing van zwavel plaats voor u werkt.
 3. 3
  Toepassing retinol crème. Zet een retinol crème op je rug 's nachts. Dit verwijdert dode huidcellen van uw huid en voorkomt puistjes in moeilijke plaatsen.
 4. 4
  Zie een dermatoloog. Het is heel goed mogelijk dat dit een aandoening die recept acne pillen of crèmes vereist.
 5. 5
  Je hele lichaam wassen met een olievrije, medicinale body wash. U wilt een met een actief bestanddeel van 2% salicylzuur. Neutrogena Body Clear Body Wash is een bijzonder goed product met deze. Concentreren op de gebieden met puistjes en wacht een minuut of zo alvorens te spoelen om zich te ontdoen van alle olie. Laat de geneeskunde bezinken en zijn werk doen.

Tips

 • Medicating uw huid met citroenen (slice & wrijven op de huid) of tomaten zal enorm helpen, omdat het zuur in hen zal helpen om schadelijke bacteriën te doden. Dit is vooral goed als je een gevoelige huid en de chemische behandelingen zal meer kwaad doen dan goed.
 • Drinken 8 glazen water per dag. Goed hydraterende zal ervoor zorgen dat je lichaam niet nodig om zo veel olie en bacteriën vrij in de vorm van bacne.
 • Een loofah grondig schoon na gebruik, omdat ze gemakkelijk kiemen en bacteriën kunnen herbergen.
 • Gebruik geen Proactieve. Het kan goed lijken, maar wanneer u stopt met het gebruik; acne komt twee keer terug zo slecht.
 • Tea Tree olie is een natuurlijke topische behandeling die in plaats van benzoylperoxide en salicylzuur worden toegepast.
 • Er zijn generieke versies van Neutrogena Body Wash voor acne beschikbaar. Kijk maar eens naar deze werkzame stof: 2% salicylzuur.
 • Dr Bronner's Tea Tree Zeep kan helpen duidelijk acne. Ook is het in het algemeen niet uitdrogen van de huid zoals sommige medicinale zepen neiging om te doen.
 • Als je gevoelig bent voor salicylzuur zijn of vind Neutrogena en / of Proactiv ineffectief voor je rug acne (bacne), probeer Powderma medicinale poeder. Dit werkt meestal goed en zal niet over-droog uw huid.
 • Head & Shoulders met zink, dagelijks gebruikt, kan helpen duidelijke acne.

Waarschuwingen

 • Niet plukken of pop de puistjes. Dit verhoogt alleen de kans op infectie. Behandel alle popped puistjes met 3% waterstofperoxide of 10% benzoylperoxide om de kans op infectie te verkleinen.
 • Als u het nemen van Accutane, hoeft Neutrogena of benzoylperoxide niet gebruiken. Accutane werkt door het doden van olie-klieren onder de huid, waardoor het verwijderen van de kritische producent van olie.