Wkanl

Hoe zich te ontdoen van een puist 's nachts

Iedereen kent het gevoel van wakker worden en kijken naar jezelf in de spiegel alleen om die rood, warm en ontstoken puistjes die er niet was toen je ging slapen vannacht zien. U kunt ervoor kiezen om niets te doen en ermee leven, of u kunt de zaak in eigen handen en een inspanning leveren om de acne weg te houden. Als je in een snuifje en de noodzaak om een ​​puistje of puistjes zo snel mogelijk te beperken, probeert u deze stappen.

Stappen

Hoe zich te ontdoen van een puist 's nachts. Probeer wat benzoylperoxide.
Hoe zich te ontdoen van een puist 's nachts. Probeer wat benzoylperoxide.

Het behandelen van het puistje

 1. 1
  Probeer wat benzoylperoxide. Benzoylperoxide wordt gebruikt om de bacteriën die bijdragen aan acne doden. Benzoylperoxide komt in verschillende concentraties, maar benzoylperoxide met een concentratie van 2,5% is net zo effectief als 5-10% oplossingen, en het is minder irriterend voor de huid op te starten. Benzoylperoxide helpt ook afpellen lagen van dode huid, waardoor helderder, meer verjongde huid op zijn plaats.
 2. 2
  Gebruik salicylzuur. Zoals benzoylperoxide, salicylzuur doodt bacteriën die verantwoordelijk zijn voor puistje groei. Het veroorzaakt ook huidcellen sneller te werpen, bevorderen de groei van nieuwe huid. Zet kleine hoeveelheden salicylzuur op de getroffen gebieden voordat je in slaap gaat, nadat je je gezicht hebt gewassen.
 3. 3
  Gebruik tandpasta. Tandpasta bevat silica, dat is het droogmiddel u vinden in zakken van beef jerky, onder andere dingen. In principe zal tandpasta uitdrogen uw puistje 's nachts, het verminderen van het in grootte.
  • Zorg ervoor dat de natuurlijke tandpasta gebruiken wanneer u schar het op je huid. Sommige tandpasta's bevatten natriumlaurylsulfaat kan de huid irriteren. Kijk uit voor het voor het aanbrengen.
 4. 4
  Probeer tea tree olie. Tea tree olie is een antibacteriële essentiële olie die de microben die zijn begonnen om een ​​huis te maken binnenkant van je poriën kan blazen. Met een druppelaar, schar een Q-Tip met een beetje tea tree olie en van toepassing op puistjes als nodig is, en let niet te zetten te veel.
  • Tea tree olie heeft anti-inflammatoire eigenschappen die de roodheid en de grootte van het puistje minder merkbaar kunnen maken.
 5. 5
  Crush up een aspirientje. Verpletteren up een aspirine tablet en voeg net genoeg water om het te maken tot een pasta. Met een Q-Tip, voeg de aspirine pasta om het puistje (s) lichtjes, die geheel. Laten drogen. Aspirine is een anti-inflammatoire, wat betekent dat het helpt de huid strijd tegen ontstekingen, waardoor de puistjes minder zichtbaar. Laat de aspirine plakken vechten het puistje nachts.
 6. 6
  Gebruik reinigers op de getroffen gebieden. Reinigers zijn agenten die ervoor zorgen dat de huid te contracteren of kleiner worden. Sommige farmaceutische reinigers bevatten antimicrobiële ingrediënten die zal helpen bij het bestrijden van de puistje naast het verminderen van de grootte van het puistje. Hier zijn een aantal reinigers te overwegen gebruik te maken:
  • Winkel gekocht reinigers. Deze komen in verschillende soorten en maten. Zoek naar een die benzoylperoxide of salicylzuur bevat. Vraag naar reinigers die zijn zacht voor de huid.
  • Natuurlijke reinigers kan ook werken in een snuifje. Zij omvatten:
   • Citroensap. Het citroenzuur hier doodt de bacteriën die acne en fungeren als een huid-spanner veroorzaken. Veel mensen zweren erbij. Snijd een citroen en het voorzichtig over het getroffen gebied te wrijven.
   • Bananenschil. Banaanschillen zijn nuttig bij de behandeling van insecten en muggenbeten, en kan nuttig zijn bij het ​​verminderen van de omvang van sommige puistjes zijn. De bananenschil over het getroffen gebied zachtjes wrijven.
   • Toverhazelaar. Een andere grote adstringerende met een ton van toepassingen. Kijk voor toverhazelaar die geen alcohol bevat. Breng een klein beetje over getroffen gebied en laat drogen.
   • Groene thee. Groene thee is een samentrekkende die boordevol met veel antioxidanten, die helpen verminderen tekenen van veroudering door het bestrijden van vrije radicalen. Steile een theezakje in wat heet water, verwijder het theezakje samen met alle vloeistoffen, en de plaats op getroffen gebied kort.

Vermindering van de roodheid

 1. 1
  Leg ijs op het getroffen gebied. Dit moet omlaag brengen van de zwelling, zoals vertraagt ​​bloedtoevoer naar het gebied. Hetzij rechtstreeks van toepassing ijs op het puistje of bedek het in een dunne laag van gaas of doek.
 2. 2
  Gebruik oogdruppels op het getroffen gebied. Oogdruppels, tenminste degene die roodheid te verminderen in de ogen kunnen helpen verminderen roodheid en tekenen van irritatie in acne. Drop een paar eye-druppels op een Q-Tip en zo nodig van toepassing op het puistje (s)
   • Omdat koude helpt ook ontsteking in acne te verminderen, plaatst u de Q-Tip gedrenkt in oogdruppels in de vriezer voor een uur voor het aanbrengen. De koude Q-Tip zal kalmeren als het vermindert de ontsteking.
 3. 3
  Probeer enkele natuurlijke antihistaminica. Antihistaminica onderdrukken de zwellende werking op het huidweefsel van de mensen. De meeste van deze middelen kan worden ingenomen in pilvorm, maar sommige kunnen worden geconsumeerd als thee of worden gebruikt als een actueel middel. Deze moeten bieden een vermindering roodheid. Natuurlijke kruiden-antihistaminica zijn:
  • Brandnetel. Dit klinkt misschien raar, want het aanraken van brandnetels in het wild kan een uitslag te produceren niet in tegenstelling tot kleine puistjes. Sommige artsen daarentegen aanbevolen die een gevriesdroogd preparaat brandnetel, dat bekend staat om zijn vermogen om de hoeveelheid histamine het lichaam te verminderen.
  • Coldsfoot kan effectief zijn als een natuurlijke antihistamine. Europeanen hebben een lange geschiedenis van het gebruik van de plant om huidaandoeningen genezen. De bladeren kunnen ook worden vermalen tot een pasta of coldsfoot extract kan worden ingenomen in pilvorm.
  • Basilicum kan ook werken als een natuurlijke antihistamine. Verhit een paar takjes basilicum blaadjes in het kader van wat stoom en voorzichtig toe te passen op de kasten. Basilicum kan helpen geruststellen het lichaam dat de buitenlandse agent waardoor de korven is niet iets wat het zou moeten vechten.

Algemene tips

 1. 1
  Was je gezicht twee keer per dag. Proberen te wassen je gezicht twee keer per dag. Vergeet niet voorzichtig te zijn bij het omgaan met je gezicht en maken geen gebruik van een vuile handdoek of iets anders vies bij het wassen van je gezicht: acne wordt veroorzaakt door bacteriën, die zijn te vinden op de vuile handdoeken.
  • Gebruik een scrub een keer per week te scrubben helpen. Exfoliëren betekent het afwrijven van het bovenste, dode laag van de huid, genaamd de opperhuid. Door dit te doen een keer per week is gezond.
  • Hydrateren na elke wasbeurt. Uw huid is een orgaan in je lichaam, ook. Net als uw nieren, het vocht nodig om gezond te zijn. Geef het de vochtigheid die het nodig na elke wasbeurt.
 2. 2
  Niet aanraken je gezicht. Probeer niet om uw gezicht aan te raken - bewust of onbewust. Je handen zijn vieze dingen, vectoren voor bacteriën. Hoe minder je handen aan uw gezicht, hoe gelukkiger je gezicht zal voelen en kijken.
 3. 3
  Uit te werken. De oefening is een geweldige manier om 's nachts te ontdoen van acne. Wanneer je beweegt je stress te verlichten. Stress wordt verondersteld bij te dragen tot acne, hoewel artsen nog steeds niet zeker hoe. Vind een gezonde manier om stress en angst te verlichten door middel van oefening. Word lid van een sportteam, ga naar de sportschool, of duw jezelf door middel van een dagelijkse oefening regime. Al zal helpen uw huid er helderder.
  • Nadat u uw oefening, douche hebt gedaan meteen. Wanneer je beweegt, je zweet. (Tenminste als je correct uit te oefenen, zal je zweet.) Grime, zout, en dode huidcellen zich ophopen al na intensieve inspanning. Was ze snel af, of ze zullen mengen met je poriën en veroorzaken meer puistjes.
 4. 4
  Drink niet. Alcohol kan de effecten van acne verergeren. Het drinken van alcohol kan verergeren acne. Alcohol droogt je lichaam, waardoor het verstoken van essentiële water. En alcohol bevat veel suikers, die kan worden aangesloten op acne groei. Hoe dan ook, als je wilt om het te spelen veilig, verbruiken minder alcohol en zie hoe je lichaam reageert.
 5. 5
  Niet plukken op je puistjes. Ze niet pop, halen bij hen, prod hen, jeuken ze, krabben ze, of ze anderszins te raken, tenzij de toepassing van een medicijn of remedie. Wel doet, zal alleen de roodheid en ontsteking erger. Het is makkelijk om te zeggen, maar moeilijk om te doen.

Tips

 • Maak een bewuste poging om te voorkomen dat het aanraken van je gezicht.
 • Zorg ervoor dat je een douche meteen na het sporten te nemen.
 • Negeren wat mensen zeggen over suiker en chocolade veroorzaken puistjes - dat is gewoon niet waar. Een slechte voeding in het algemeen veroorzaakt puistjes, alsmede levensmiddelen die je gevoelig bent. Sommige mensen kunnen chocolade eten prima, maar dan nog wat kaas naar beneden en ze breakout de volgende dag! Het belangrijkste om te onthouden is om een ​​gezonde, evenwichtige voeding te eten, proberen te noteren welke, indien van toepassing, voedingsmiddelen veroorzaken uw breakouts.
 • Gebruik mint-vrije tandpasta als je kunt. Het zal niet zo veel steken.

Waarschuwingen

 • De tandpasta wordt slecht steken op het eerste, maar doe het niet wrijven als het doet, want dat zal alleen maar maken het meer pijn doen.