Wkanl

Hoe om iemand te voet achtervolgen

Deze informatie zal u vertellen hoe u iemand achtervolgen in de best mogelijke manier. Het vertelt u ook wat te doen als je ze vangen.

Stappen

Hoe om iemand te voet achtervolgen. De situatie beoordelen.
Hoe om iemand te voet achtervolgen. De situatie beoordelen.
 1. 1
  De situatie beoordelen. Wordt de persoon gewapend, of is het iemand die je zou niet in staat zijn om te gaan? Als dat zo is, kun je beter had hen niet achterna.
 2. 2
  Proberen te voorspellen waar de persoon gaat. Als je weet, kunt u er in plaats gaan hem achterna.
 3. 3
  Bepalen of het de moeite waard. Bent u achter de persoon voor een goede reden? Als ze gewoon gestolen hebben van een paar dollar, of een vriend bent, moet je hem zorgvuldig achtervolgen, dat evenwel niet tot dingen omver, of ze niet jagen op alle.
 4. 4
  Bezuinigen en neem snelkoppelingen. Bijvoorbeeld, als hij gaat een trap af, misschien kan je springen over een reling om aan de slag sneller?
 5. 5
  Doe niets illegaal niet doen, tenzij je achter iemand voor een zeer goede reden. Als je weet dat ze op het punt om iemand te vermoorden, of iets heel waardevols hebben gestolen, kan je vergeven worden voor het breken van een raam, het schenden of kloppen iets voorbij.
 6. 6
  Niet uit het oog van de persoon niet verliezen. Als je dat doet, moet je op zoek naar tekenen van waar hij is gegaan, zoals geschrokken mensen en dingen die zijn omgestoten. Als je zoiets niet kunt zien, vragen mensen heel snel.
 7. 7
  Probeer hem hoek. Als u weet dat de buurt ook, proberen om de persoon die u achter loopt een doodlopende maken.
 8. 8
  Pakken hem. Duiken en pak de benen van de persoon die je achtervolgen. Bedwingen van de persoon en de roep om hulp.
 9. 9
  Verliezen tot wat gewicht. Afhankelijk van de situatie en wat precies wordt beschreven als "gewicht", minder gewicht betekent meer mobiliteit. Als je met een rugzak op je weg terug van school en de situatie is belangrijk, het laat vallen, bij voorkeur op een veilige plek. Dit stelt u in staat om sneller te bewegen en te ondersteunen meer energie.

Tips

 • Als de jacht plaatsvindt in een open ruimte, overweeg dan het gebruik van een voetbal tactiek van het voorspellen pad. Gewoon rennen naar waar hij loopt dan loopt recht naar hen.
 • Om sneller te lopen niet leunen in je run totdat je voelt dat je zou voren vallen als je niet lopen, houd je lichaam recht en verticaal. Leunend in het hardlopen, intuïtief, lijkt alsof het zou je sneller lopen, maar ook daadwerkelijk je vertragen. (Ook kunt u uw saldo of het zicht van uw ontsnapte verliezen)
 • Als je in een betere fysieke conditie aan de persoon die u achtervolgen, kunt u proberen te vermoeien hem uit.
 • Als je in een slechtere lichamelijke conditie, moet u wellicht een vervoermiddel lenen zoals een fiets.

Waarschuwingen

 • Niet ernstig verwonden of doden de persoon die je achtervolgen.
 • Nooit stelen iets aan iemand te achtervolgen.
 • Heb waardevolle eigenschap in het proces van het achtervolgen van de persoon niet beschadigen. Een raam wordt ingeslagen is oke in extreme omstandigheden, kloppen een stoel of iets heel eenvoudig op te lossen is over het algemeen goed. Echter, een dure object zoals een televisie of stereo wordt gebroken is niet goed, tenzij je van plan bent te vervangen.
 • Als de persoon die u achtervolgen iets echt suïcidaal doet, bijvoorbeeld springen van een brug op een boot, niet proberen om dit te dupliceren, tenzij je getraind op dit soort dingen en zijn absoluut zeker dat je zal goed komen.
 • Geen reis omhoog. Dit zal aanzienlijk geeft de persoon een voorsprong, en u kunt ze niet vangen.
 • Dit is zelfs niet dicht bij alle dingen die men nodig heeft om te overwegen. Om het simpel te zeggen, probeer dan niet achter iemand voor een ander dan een echte leven en / of overlijden kwestie, tenzij je goed opgeleid bent voor als reden... een politieagent, beveiligingspersoneel, enz...