Wkanl

Hoe te voorkomen dat je in elkaar geslagen door een pestkop

Je wordt wakker, gaan naar school of werk, en voor je het weet, een stelletje verwaande pestkoppen shove je rond als een bal. Als u besluit om op te treden als een stoere jongen en een gevecht op handen is, hier is hoe om terug naar beneden je tegenstander.

Stappen

Hoe te voorkomen dat je in elkaar geslagen door een pestkop. Krijg in een dreigende houding.
Hoe te voorkomen dat je in elkaar geslagen door een pestkop. Krijg in een dreigende houding.
 1. 1
  Krijg in een dreigende houding, niet te overheersend, of je dom kijken, je wilt niet dat, omdat er zal hoogstwaarschijnlijk worden anderen te kijken. Maar over het algemeen maak je geen zorgen te veel over wat mensen denken. Als je meer kan raken en nemen meer stoten dan is er geen probleem. Maak het gewoon uit Alive.
 2. 2
  Zeg iets dat zou kunnen maken je tegenstander denkt dat je niet de moeite waard, zoals "wat wil je?" of "Ik wil niet met je vechten." Als ze niet lijken te luisteren, bereid zijn om jezelf te verdedigen.
 3. 3
  Spreken tot de pester te intimideren. Wees niet timide of zeurderig. Oefen stevig spreken, luid, en met zekerheid. Als je de pester niet kan schudden, zou u kunnen overtuigen van de mensen te kijken, en pestkoppen verliezen veel energie wanneer de mensen kijken vraag zijn of haar superioriteit.
 4. 4
  Maak oogcontact. Schakel niet je blik naar beneden, kijk rond, probeer niet te huilen. Kijk recht naar hen of-als het te moeilijk concentreren op hun wenkbrauwen. Om weg te kijken is een vervelende sucker punch die je kunt liggen plat en kwetsbaar nodigen.
 5. 5
  Van onderwerp veranderen. Het enige dat zal ontladen en redirect de spanning die voedt een potentiële strijd is als je leert hoe je het onderwerp naar iets anders te veranderen, of het nu door het kraken van een niet-bedreigende grap of, beter nog, een vraag te stellen. Het is beter als het onderwerp waarover u verschuiven naar een of andere manier relevant zijn voor uw interacties met deze persoon, want als het te duidelijk dat je het onderwerp bent verandert, zal het worden genegeerd en de spanning zal blijven ontwikkelen.
 6. 6
  Weet hoe je en bereid zijn om laat de pestkop weten dat je ze pijn zal doen voor iedereen. Hopelijk, als je al bedreigd of herhaaldelijk lastiggevallen door deze persoon, heb je geprobeerd om zelfverdediging te leren. Als u nog niet, overweeg dan liegen en zeggen met een sterke, maar rustige stem: "Luister, ik heb het nemen van karate een jaar, ik denk niet dat dit een goed idee is." Lopen dan weg, maar kijk je rug!
 7. 7
  Vertel een betrouwbare volwassene, zoals ouders of leraren. Tenzij je helemaal nieuw op de school, kom je te weten hoe verschillende leraren reageren op pesten situaties. Draai eerst aan de mensen die graag willen dat u en niet van pestkoppen. Houding van de leerkracht variëren veel, dus niet kijken naar degene die altijd te druk of vraagt: "Wat heb je gedaan om ze te provoceren?" als je in elkaar wordt geslagen. Sommige leraren kunnen eigenlijk denken de pestkop zit op de juiste, afhankelijk van hun filosofie en de filosofie van de school erop.
 8. 8
  Niet aanbevolen liegen over je non existent dapperheid! Dat is een uitnodiging om te vechten voor een bullebak. Laat ze vinden van de harde pijnlijke manier door het houden van wat je een geheimpje vertellen. Soms, het onbekende is net genoeg om het vertrouwen van een pestkop te schudden. Misschien net genoeg.
 9. 9
  Smile. Doen alsof je gaat dit genieten, ook al is meer dan waarschijnlijk zal het tegenovergestelde zijn. Normaal gesproken als je kijkt naar hem en glimlach, zal hij denken dat er iets speelt. Het is een gemakkelijke manier om te beginnen om psyche hem uit en kan dat beetje extra duwtje om het te maken, zodat hij niet zal beginnen te vechten zijn. En als hij vraagt ​​waarom je lacht niets zegt, blijven lachen en gewoon genieten in de gedachte dat hij nu een beetje bang.
 10. 10
  Zet je schrap. Als je gedwongen wordt tot een confrontatie en het gevoel dat een gevecht gaat gebeuren als een laatste redmiddel zijn er verschillende dingen die je kunt doen om jezelf te beschermen.
 1. 1
  • Doe je handen omhoog door je gezicht, alsof je praat met je handen, dit beschermt tegen een sucker-punch, of een niet-uitgelokte punch door de pester. Ook draai je buik in het geval hij probeert je daar slaan.
  • Draai een beetje opzij, zodat je lichaam is niet zo groot van een doelwit.
 2. 2
  Let op uw rug. Pestkoppen hebben meestal een volgende. Zoals de muis en de leeuw, ben je nu vechten voor je leven. Bijgevolg is de enige regel is om te overleven door te doen wat nodig is om hem neer te zetten met je weglopen.
 3. 3
  Denk na over de consequenties: Je leven is niet in een film, sloeg de verkeerde persoon en je zal moeten nadenken over hoe zijn vrienden zouden reageren wanneer u winkelen, naar de bar, lopen naar school (en wat niet). Beating mensen in het echte leven heeft consequenties. Raak niet betrokken bij iets dat je niet klaar bent om een ​​back-up met alle mogelijke middelen.
 4. 4
  Als vuist gevechten op handen is: handelen en vechten als je niets te verliezen hebt, en proberen om het te maken in het openbaar. U denkt misschien dat u belachelijk door te worden geslagen voor je hele school, maar dit is een zelfmoord poging om de bewijzen die u nodig hebt voor de pester te krijgen gestraft en uw probleem opgelost te krijgen.

Tips

 • Ken uw pestkop en wat zijn bedoelingen zijn. Is hij op zoek naar een goedkope lach of wil hij zien je pijn gedaan? Als hij wil een goedkope lach, is de kans groot dat hij niet beter is dan je als een vechter. Maar als hij voortdurend probeert aan te dringen op conflict, zorg ervoor dat je hoede is up, want hij moet weten wat hij doet om zo zelfverzekerd.
 • Als je kunt krijgen achter hen je moet proberen om ze te stikken uit de meer zij worstelen hoe meer zuurstof ze gebruiken up. Dit zal ervoor zorgen dat ze de controle van motorische vaardigheden waardoor je beter om te denken te verliezen toen ze, zodra hun licht in het hoofd dan krijgen ze op de grond en zorg ervoor dat ze gewoon weer knoeien met je, doe wat nodig is, zodat ze zullen je herinneren
 • (ZEER gevaarlijk! Niet proberen, tenzij je leven in gevaar is!) Als de pester je al heeft geduwd in conflict en is echt proberen om je pijn te doen (niet alleen stoten, maar schopt om het gezicht, of heeft een wapen) STRIJD VOOR UW LEVEN. Als je wat hoe tip van de kansen in uw gunst, houd ze daar, gebruik dan een niet-fataal gevecht finisher, zoals het breken van een bot. Dit klinkt extreem, en het is. Daarom mag het alleen worden gebruikt als u in een serieuze strijd. Als u dit doet, en hij naar beneden gaat, RUN, eindigt het met dat. LAAT DE SHIFT in uw voordeel naar je hoofd, is de kans groot dat hij is beneden en naar buiten, en dat de strijd voorbij.
  1. Zeker mee eens. Zodra het gevecht begint, nooit stoppen met slaan, schoppen, of wat in je opkomt, totdat de strijd is officieel voorbij en je bent er uit. U kunt rusten, huilen, schudden of later in particuliere je kleren te veranderen. Als de man is groter, ga dan voor kicks aan de knieën, ontwijk zijn handen en armen. Blijf in beweging, zodat hij je niet kan krijgen op de grond. Als op de grond, beet, kras, guts, etc. Het beantwoorden aan de schooldirecteur of de politie is beter dan de uitgaven maanden op de intensive care! Wees niet bang om de pester pijn doen, en zij brachten ze op hen zelf. Je vecht om te overleven niet voor het plezier dus je hebt geen reden voor schuld van welke aard dan ook.

Waarschuwingen

 • Als je verslag doen om een ​​volwassene, moet u alle zelfverdediging melden dat u nauwkeurig gebruikt, zodat wanneer ze het later ontdekken dat ze zullen weten dat je de gezagsgetrouwe een in plaats van automatisch te denken dat je een oneerlijk onruststoker.
 • Begrijp zelfverdediging, maar weet zijn grenzen. Het is bescherming tegen schade. Soms is fysiek, soms draait omzeiling problemen op andere manieren. Zijn doel, als het fysieke, is niets meer dan om jezelf te stoppen van fysiek gekwetst. Zelfverdediging kan soms beschuldigen je (je lijkt als een crimineel, waarvoor mogelijk een rechter om te beslissen). U moet beslissen of u de aangifte nadat u zelfverdediging gebruiken.
 • Houd in gedachten dat iemand je met opzet aanraken zonder uw toestemming (of de toestemming van een volwassene die heeft echte macht over u) kan een misdrijf zijn, zelfs als de dader is een kind, en moet worden gemeld aan een volwassene die je vertrouwt, tenzij het is zo klein dat u uw toestemming te geven na de daad.
 • Als je ouders (of andere volwassenen) is de pester, het is ingewikkelder om het te melden omdat ze hebben veel macht over je. Als het zou kunnen zijn illegaal ontroerend (zoals fysieke afstraffing of seksuele aanraking) dan te melden aan een volwassene die je vertrouwt.
 • Sta op je strepen met volwassenen (en pestkoppen) die denken dat kinderen moeten worden genegeerd, maar besef dat alle volwassenen zijn niet ondersteunend van kinderen rapportage misdaden. Rapportage maakt je gehoord, en creëert een papieren spoor dat het bewijs dat je bent gezagsgetrouwe burger (en niet een onruststoker) te geven. Zal pestkoppen niet als deze? Natuurlijk zullen ze niet leuk vinden. Geef niet toe aan hun psychologische druk. Rapportering aan overheden zal uiteindelijk zorgen voor een muur van steun om je heen, dat is moeilijk te verslaan.
 • Meld elke misdaad wanneer het veilig is voor jezelf te doen, maar begrijp dat het niet gemakkelijk is om te gaan door dat proces. Veel politie, ouders, leerkrachten, enz., zijn van mening dat het verkeerd is om misdaden van kinderen rapporteren in een school setting. En je kan hebben om te luisteren naar hen. Heel eerlijk in de rapportage aan volwassenen. Het is de beste manier om vertrouwen op te bouwen met hen.
 • Verslag noodsituaties, zoals zeer recent misdaden die een directe bedreiging voor de gezondheid, het leven of eigendom te betrekken wanneer er nog geen bevoegde tussenkomst van volwassenen geweest door zo snel mogelijk te bellen naar 9-1-1. Verslag misdaden zonder actuele dreiging of wanneer u kunt hen bereiken sneller dan de politie, een leraar, opdrachtgever, verpleegster, adviseur, je ouders, en laat een van hen te helpen het te melden bij de politie.