Wkanl

Hoe te voorkomen dat neergeschoten

Wanneer de trekker wordt getrokken, is het onmogelijk om "ontwijken een kogel". Het is veel te snel voor een mens. Echter, kunt u deze stappen om te voorkomen dat schot in de eerste plaats, voorafgaand aan het bakken.

Stappen

Hoe te voorkomen dat neergeschoten. In de directe nabijheid waar een aanvaller zal waarschijnlijk beginnen of is schieten mensen, voorwerpen gooien op de aanvaller.
Hoe te voorkomen dat neergeschoten. In de directe nabijheid waar een aanvaller zal waarschijnlijk beginnen of is schieten mensen, voorwerpen gooien op de aanvaller.
 1. 1
  Dodge. Zie de persoon gericht zijn pistool op je. Kijk naar de persoon trigger finger. Is het punt om de trekker over te halen? Is het pistool gericht op u? Als u denkt dat de persoon is op het punt om de trekker over te halen, of is de trekker, roepen al uw snelheid in een van uw benen en duw hard off ermee. Wat je hier proberen te bereiken is om de kogel raakte een niet vitaal orgaan, waardoor uw kansen om te overleven. Als je geraakt wordt, speel dood, zodat de schutter niet schieten een kogel in je hoofd. Je kunt niet sneller dan een kogel te bewegen, dus je probeert om sneller te bewegen dan een trigger finger. Als de schutter recht wordt overhandigd en u bent tegenover hem (of haar), naar links, als hij of zij is linkshandig, ga naar rechts. Dit geldt voor geweren en pistolen. Het is moeilijker om je arm en lichaam zwaaien in de richting van het afvuren hand en schiet nauwkeurig. (Alleen poging als laatste redmiddel)
 2. 2
  Preempt. Eerst schieten. Als je een pistool, eerst schieten vermijdt de behoefte aan het ontwijken. Natuurlijk kan je schot niet onmiddellijk fataal. Na de opname, onmiddellijk beginnen ontwijken.
 3. 3
  Zoek dekking. Ren zo snel als je kunt naar dekking. Als de kap is direct of vrijwel direct achter je (de richting van de schutter wordt geconfronteerd), doe dan niet. Het zou te gemakkelijk zijn voor hem om je neer te schieten als u werkt met dezelfde richting hij wordt geconfronteerd. Dodge en weven een beetje als je je een weg naar het, of lopen te dekken die iets verder kunnen zijn. Houd het deksel tussen u en de persoon met het pistool. Als ze je kunnen zien, kunnen ze schieten. Als ze je niet kunnen zien, moeten ze geluk krijgen door te schieten wild.
 4. 4
  Draaien. Als je kunt lopen, krijg substantiële dekking (zoals een gebouw) in tussen u en de schutter en blijven draaien (vaak zigzaggend) totdat je gedwongen om te stoppen dan.
 5. 5
  Verbergen. Als je niet kunt lopen, verstoppen ergens met een back uitweg. Als je vast komen te zitten, ofwel poging om met hen redeneren, of vallen ze.
 6. 6
  Vallen. Aanvallen iemand met een pistool als je er geen hebt is een laatste redmiddel keuze. Wacht tot de schutter aan te komen in de plaats die je bent gevangen in, en klaar zijn voor hem als hij dat doet. Pak een wapen (zelfs een rots). Wees niet waar hij verwacht je te wachten. Proberen om hem te verrassen als je aanval. Hurken laag, of klim iets als je niet kunt vinden ergens anders te gaan.
 7. 7
  In de directe nabijheid waar een aanvaller zal waarschijnlijk beginnen of is schieten mensen, voorwerpen gooien op de aanvaller. Bijvoorbeeld, in een kantoor situatie, gooien tafels, stoelen, printers, potloden, papier etc. kan uw leven redden en uitschakelen van de aanvaller lang genoeg om het wapen te halen. In een situatie waarin het verbergen gewoon je leven verlengen totdat de aanvaller vindt en schiet je, Slaan iemand in het hoofd met een nietmachine hen zou schudden genoeg om ze Blindside en ophalen van het wapen. U kunt ook gebruik maken van zand, as, vuil of andere fijne, poederachtige materialen om blind de aanvaller tijdelijk. Als je dit buiten doen, wees niet te blind jezelf als wind kan het waaien recht terug bij u.
 8. 8
  Haal het pistool. Klop het pistool uit hun handen eerst, dan krijgt het pistool, zo snel mogelijk. Wat doe je als je ouder bent dan 4 meter afstand van de schutter?
 9. 9
  Stoppen met de dreiging. Als je het wapen, en je hoeft niet aarzelen schiet ze midden massa als ze blijven proberen om je aan te vallen. Nooit streven naar een arm of been, tenzij u bent Agent 007 of een lid van de GIGN. Als de aanvaller is het dragen van kogelvrije vesten, probeer dan het dubbel-tap techniek. Een double-tap is voorgevormd door het plaatsen van twee opeenvolgende schoten op dezelfde locatie. Hoewel alleen aanbevolen voor ervaren schutters, de double-tap is effectief bij het verslaan van kogelvrije vesten als het eerste schot afgevuurd zal het kogelvrije beschadigen en het tweede schot zal de doelgroep door te dringen. Als je geklopt hebben het pistool weg, kun je niet krijgen het geweer, maar ze kon nog steeds het terug te krijgen, probeer ze uit te schakelen. Een krachtige klap op de achterkant van de nek, achterkant van het hoofd of gezicht is uw beste weddenschap om ze uit van de actie. Als je iets zwaar of lang om dat te doen met niet kunt vinden, maak een vuist en slaat neer met het onderste deel van je hand, of doe beide handen en slaat neer met hen. Als de schutter valt of struikelt schoppen ze of punch ze in het gezicht of lies totdat ze niet in staat om op te staan ​​en kom weer op je af.
 10. 10
  Houd de dreiging gestopt. Als ze op de grond, maar zijn opstaan, leveren een klap voor de solar-plexus. Dit is het gebied net onder je ribbenkast in het midden van het lichaam dat wanneer hit, zal de lucht van hen knock-out. Als er genoeg hard geraakt, een klap kunnen verdoven het lichaam lang genoeg voor u om het pistool te krijgen.

Tips

 • Doe wat je moet doen om uw onmiddellijke overlevingskansen te vergroten. Als de schutter wil u akkoord te gaan wat de vraag, doe het! Als hij wil dat je stil te zijn, doe het! Als hij wil dat je kwaken als een eend, doe het! Doen wat hij vraagt, en wacht op uw tijd om te ontsnappen of worden gered. Er is geen punt in het sterven als gevolg van trots.
 • Als je een mobiele telefoon, wanneer het verbergen bel de politie, NIET je aanvaller bedreigen met het feit dat je een mobiele telefoon. Als hij weet dat je het hebt, zal hij het wilt.
 • Als je je verstopt, moet je pick-up een rots of instrument dat kan helpen om schade aan de schutter als hij benadert je toebrengen.
 • Het is een goed idee om wat voorkennis van geweren, in ieder geval genoeg om te bepalen wat u worden geconfronteerd, max hoeveelheid kogels in een tijdschrift (een veilige gok is tegenwoordig 7-15) zou kunnen hebben, en hun effectiviteit hebben. De meeste mensen die zijn doodgeschoten letterlijk sterven aan te geven. Het helpt als je weet dat je alleen neergeschoten door een 9mm Parabellum of.45 ACP.
 • Vergeet niet, deze instructies bedoeld als suggesties en zijn niet bedoeld om het gezond verstand te vervangen, of worden gebruikt in plaats van instructies, opdrachten, of hulp van een goede wetshandhavingsinstanties.
 • Als je aanvaller is met behulp van een handpistool, hoe meer afstand tussen u en de schutter, hoe beter. In tegenstelling tot films, pistolen zijn uiterst moeilijk te vuren met nauwkeurigheid, en alleen ervaren schutters kan nauwkeurig doelen te raken op grote afstanden.
 • Misschien wilt u geleidelijk hurken een beetje en klaar om af te duwen met je been als de schutter is klaarmaken zich aan je schiet. Maar zorg ervoor dat hij niet ziet dat je dit doet of hij zou terecht denken dat je iets te plotten en schiet je sneller.
 • Houd in gedachten dat zelfs een pistool gezwaaid door een vier-jarige is gevaarlijker dan een 400-pound gorilla, dus zelfs als de schutter niet fysiek bedreigend uitzien, vergeet nooit dat je echte probleem is het pistool.
 • Het is altijd beter om het risico ontwijken te vroeg dan te laat. In deze situatie, zou je hopen te maken te hebben met een gewone crimineel die is een notoir slecht schot. Als u onregelmatig bewegen, de enige manier waarop de andere persoon zal je raken is geluk. Als de persoon is een goed schot, bent u toch geschroefd.
 • Als de persoon die het pistool heeft u nog niet geschoten, probeer niet om hen daartoe aanleiding geven. Weglopen in plaats van ze te bedreigen. Kies ontsnappen dan aanvallen. Doen alsof ze eens met hun eisen. Pretenderen te sympathiseren met hun problemen.
 • Op de meeste semi-automatische pistolen, als de schuif (het bovenste deel van het pistool) geen rust in de voorste positie, het magazine is geen munitie. De dia wordt vergrendeld op zijn plaats wanneer de laatste kogel wordt afgevuurd.
 • Probeer iedereen gek genoeg dat ze de behoefte voelen om je schiet niet te krijgen.
 • Als u wilt dat deze hele situatie te vermijden, heb geen vijanden, die met geweren spelen.
 • Als je aanvaller gebruikt een revolver op point blank range, bedenk dan dat de cilinder moet draaien voordat de opname te starten. Dus, als het je lukt om een ​​hand te krijgen op het pistool zorg ervoor dat je houd hem zodanig dat de cilinder niet kan draaien. Doe dit alleen wanneer het pistool niet is gespannen. U kunt zien of het pistool is gebogen of niet uit de stand van de hamer, die zich boven de handgreep, achter de cilinder. Als de hamer omhoog is, betekent dit dat het pistool is niet gespannen.
 • Als ze al schieten zijn begonnen, lopen.

Waarschuwingen

 • Als een semi-automatisch pistool een tijdschrift niet in hebben, kan het nog steeds een kogel in de kamer.
 • Realiseer je dat een mens niet kan ontwijken van een kogel nadat zij daadwerkelijk zijn ontslagen. Deze methode berust volledig op het voorspellen wanneer iemand zal schieten, niet fysiek ontwijken een kogel in de lucht.
 • Realiseer je dat het beste antwoord wanneer ze geconfronteerd worden door een gewapende aanvaller is passieve reactie. Op de zeldzame kans dat je wordt geconfronteerd met een wapen, het verhogen van de spanning of verzwarende je aanvaller verhoogt uw kans op sterven.
 • Als al het andere faalt probeer niet de 'u is niet het lef "lijn als je staat om veel meer dan je staan ​​te winnen verliezen.
 • Laad nooit een pistool-man. Tenzij je dicht genoeg om het pistool te raken of niet direct in het licht van de schutter moet je niet draaien op de schutter. Dit kan hem / haar bang te maken en ervoor zorgen dat ze instinctief schieten.
 • Na bestudering van prospect theory psychologie een favoriete techniek is om te zeggen 'doe het jezelf niet aan "hetgeen impliceert dat de aanvaller heeft meer te verliezen dan de winst van uw portemonnee.
 • Poging om je weg te praten en wachten op hulp van buitenaf. Weerstand zal je kansen vergroten om te worden gedood, dus tenzij er na bevelen van de aanvaller vertegenwoordigt verhoogd gevaar zoals ontvoering, die voldoen aan hun eisen is de beste manier om te overleven. (Vaak zelfs met ontvoering als een mogelijkheid is het beter te voldoen. De politie kan u vinden. Ze kunnen niet veel voor je doen als je dood bent.)
 • Als de kap gemakkelijk wordt doorboord door kogels of doorschijnend is, overweeg snel verder af te stappen aan dichtere dekking.