Wkanl

Hoe te voorkomen dat verkracht

Een op de drie vrouwen in Europa ervaren aanranding in hun leven. Verkrachting is een vreselijk iets om te ervaren. Zodra het je overkomt, wil je niet om iemand te vertellen, omdat je bang bent. Of je denkt dat mensen minder van jullie denken nadat je ze vertelt. Hoewel deze aanvallen zijn niet de schuld van het slachtoffer, kunt u een aantal voorzorgsmaatregelen nemen om jezelf veilig te houden.

Stappen

Hoe te voorkomen dat verkracht. Vertrouw op je intuïtie.
Hoe te voorkomen dat verkracht. Vertrouw op je intuïtie.
 1. 1
  Vertrouw op je intuïtie. Onderschat niet je eigen oordeel. Als u zich ongemakkelijk in iemands gezelschap te voelen, te voorkomen dat afgelegen met hen en stevig zijn als dwang wordt geprobeerd. Aanvallers zullen vaker prooi op mensen die op zoek zijn kwetsbaar en lijkt gemakkelijk te manipuleren.
 2. 2
  Breng een vriend als je gaat naar een feestje of een andere gebeurtenis in een vreemde plaats. Als je iemand die je niet kent kan brengen, geef een vriend uw telefoonnummer en verwachte tijd zult thuis zijn, en vertel hem of haar dat u zult inchecken
 3. 3
  Houd een oogje op uw drankje. Datum verkrachters kunnen dranken met smaakloze chemicaliën kant. Ga niet terug naar een drankje als je hebt achtergelaten zonder toezicht, en niet op een geopend drankje van een vreemde (tenzij je het zag maakte aan de bar of iets dergelijks).
 4. 4
  Lopen met een vriend, indien mogelijk, zeker als je loopt 's nachts of op een externe locatie. Als je gaat op een joggen, breng een metgezel.
 5. 5
  Blijf alert door het vermijden van een koptelefoon (die uw vermogen om omgevingsgeluiden te horen schaden), of hoeden die je perifere zicht blokkeren. Wees je bewust van de mensen in het gebied, voor en achter je.
 6. 6
  Vasthouden aan bevolkte, goed verlichte ruimten als je nodig hebt om alleen te lopen. Vermijd slecht verlichte gebieden, of gebieden met minimale vluchtwegen.
 7. 7
  Carry pepperspray of een vergelijkbaar product voor noodgevallen zelfverdediging.
 8. 8
  Leren van de basis zelfverdediging beweegt. Jezelf voorbereiden op een mogelijke aanval kunt u beter reageren wanneer zij worden geconfronteerd met de angst en stress van de situatie.
 9. 9
  Bewegen met vertrouwen tegemoet. Iemand die doelgericht en fysiek in staat ziet is een minder aantrekkelijk doelwit.
 10. 10
  Confronteer een achtervolger. Als je weet dat iemand je volgt, draaien en vraag hen de tijd. Hier krijg je een goede blik op hun gezicht en de algehele uitstraling. Aanvallers de voorkeur aan slachtoffers die niet hebben gezien hun gezicht te richten.
 11. 11
  Worstelen en schreeuwen als ze worden aangevallen.
 12. 12
  Begrijp dat verkrachting is niet alleen gepleegd door vreemden, maar door vrienden, familieleden, en zelfs collega's, als goed. Vaak het slachtoffer zal kennen en eventueel voorafgaand aan het delict vertrouwen op hun verkrachter. Leer om een potentieel gewelddadige relatie te herkennen.

Tips

 • Als ze proberen om, schreeuw 'papa' of een mannelijke mannelijke naam in een doelgerichte richting.
 • Als je wilt en de verkrachter is niet gewapend en hij dwingt orale seks op je, bijten HARD. Als bijten mislukt, altijd onthouden, "Grab, Twist, en Pull." Dit betekent de testikels. Het mag nu gek klinken, maar het kan je leven redden.
 • Als je een slecht gevoel over een persoon, partij, en / of plaats, hetzij onmiddellijk verlaten of zoek een vriend. Aarzel niet.
 • Als u gaat wandelen in een onveilige omgeving of in het donker, dragen tennisschoenen of breng een paar met jullie. Stiletto's of andere hakken maken je klinkt als een wandelende doel en kon zelfs trekken potentiële aanvallers uit blokken verderop. Sandalen zijn meestal beter dan hakken, maar ze zijn dun en je kon voorkomen dat de accu zo snel als je kunt en kan zelfs vallen.
 • Als al het andere faalt en je wordt gevolgd door iemand / aangevallen door iemand, schreeuw. Wees niet bang om te schreeuwen omdat je dom voelen, in sommige landen hebben we gesocialiseerd om "niet een scene te maken." Als dit is verkrachting / potentiële verkrachting, maken het grootste scene je kunt.
  • Luid schreeuwen, "Help!" of "Vuur!". Niet schreeuwen, "Verkrachting!" of "Ik word aangevallen!". De reden hierachter heet het bystander effect, dat is een sociaal psychologisch verschijnsel waarbij omstanders zich bewust zijn en getuige van een noodsituatie maar hulp niet bieden. Tijdens een verkrachting, kunnen omstanders niet helpen om angst om zelf aangevallen.
 • Als lopen een stoep, lopen naast de straat, niet naast de gebouwen, waar mensen kunnen worden verstopt in portieken, gangen, etc.
 • De telefoon is ook nuttig voor het kiezen van alarmnummers in het geval je wordt aangevallen. Hebben alarmnummers op speed dial, zodat u snel kunt bellen, en als je op reis bent in een andere stad / staat / land, er zeker van zijn dat u alarmnummers (bijvoorbeeld: politie, ziekenhuis, enz.) in uw mobiele telefoon, zoals alsmede het aantal enkele taxi.
 • Dragen van een mobiele telefoon. Als je alleen voelen ongemakkelijk wandelen, ofwel bel een vriend of familielid of pretenderen te bellen. Lopen doelgericht en spreken in een heldere stem, iets te zeggen als "Kun je de deur voor me te openen? Ik kom thuis in 3 minuten te zijn, het is gewoon nog een blok" of zeggen welke straat kruising bent u aan. Potentiële aanvallers kan worden ontmoedigd door te weten dat er iemand is in afwachting van uw komst, is dichtbij, en zou komen om te controleren op u als u zich niet binnen de komende paar minuten.
 • Als je alleen lopen 's nachts of in onveilige gebieden, vermijd het luisteren naar muziek. Je wordt afgeleid door de muziek, waardoor je een makkelijker doelwit, omdat je minder bewust van je omgeving en ook kan de verkrachter aanpak niet horen. Je ziet er ook als een betere doel.
  • Als u naar muziek luisteren tijdens het wandelen, echter, houd het volume laag. Muziek op een hoog volume, vooral als je het dragen van over-the-ear hoofdtelefoon, vrijwel elimineert achtergrondgeluid, je mag niet bewust van iedereen die je volgt.
 • Raak niet in paniek, want dit zal alleen maar zorgen dat u een gemakkelijke prooi.

Waarschuwingen

 • Als je iemand bijten en trekken bloed, loopt u het risico aanbestedende bloed / ziekteverwekker overgedragen ziekten. Daartoe behoren onder meer soa / soa. Echter, dit resultaat is niet anders dan als een aanvaller klaarkomen in je zonder condoom. Bijten kan zeer nuttig zijn in de richting van het vermijden van verdere fysieke mishandeling. Bijten kan ook hygiënischer zijn als succesvol in het voorkomen van verdere aanvallen, zoals vaginale en rectale bloedingen komen vaak voor tijdens de verkrachting. Deze huidkloven sterk verhogen de kans op het oplopen van een SOA / soa wanneer uw beschadigde colon / rectaal / vaginaal oppervlak interageert met de aanvaller rudimentaire vloeistoffen.
 • De "Grab, Twist, en Pull" methode werkt alleen als de verkrachter is het dragen van sportieve shorts of andere dunne kleding. Het zal niet werken door middel van denim of kaki.
 • Geen van deze tips zijn gegarandeerd om een ​​aanval te voorkomen.