Wkanl

Hoe te voorkomen overvallen

Overvallers jacht de straten van vele steden en gemeenten op zoek naar prooi op de hoogte of onvoorbereid. Voorkomen dat een makkelijk doelwit door het volgen van deze richtlijnen.

Stappen

Hoe te voorkomen overvallen. Vasthouden aan goed verlichte en goed bevolkte gebieden.
Hoe te voorkomen overvallen. Vasthouden aan goed verlichte en goed bevolkte gebieden.
 1. 1
  Kleden om ongewenste aandacht ontmoedigen overvallers. Sommige dingen die je een meer waarschijnlijke doelwit zou kunnen maken zijn:
  • Kleden als een toerist. Als je bent duidelijk geen lokaal, heb je meer kans om te worden gericht, als toerist vaak minder bewust te zijn en dragen contant geld op hen. Zij hebben ook de neiging om te kijken naar alles, van hoge gebouwen om standbeelden te artsy vuilnisbakken.
  • Dragen voor de hand liggende, flitsende sieraden of horloges.
  • Met een grote handtas, aktetas of rugzak. Alles wat kostbaarheden kunnen bevatten maakt u een wenselijke doelstelling.
 2. 2
  Vasthouden aan goed verlichte en goed bevolkte gebieden. Overvallers zijn veel minder kans op mensen waar er anderen rond of ze zijn waarschijnlijk te zien richten.
 3. 3
  Weet waar je naartoe gaat. Overvallers vaak jagen op toeristen of mensen die verloren zijn. Als je in een onbekende plaats, leren de route die u wilt nemen.
 4. 4
  Vermijd gevaarlijke delen van de stad. Indien mogelijk, probeer niet te lopen door gevaarlijke delen van de stad, vooral in tijden van de dag wanneer er weinig anderen uit. Slechte buurten met weinig voetverkeer zijn bijzonder riskant. Als u niet zeker bent, praat met de lokale bevolking te leren wat plekken zijn niet veilig.
 5. 5
  Lopen met een gevoel van. Als u doelloos zwerven of kijk verloren heb je meer kans om een ​​doelwit te worden.
 6. 6
  Reizen in groepen. Overvallers hebben veel meer kans om te gaan na individuen dan groepen.
 7. 7
  Fiets, in plaats van lopen. Snel bewegen in de straat op een fiets maakt je veel moeilijker te confronteren dan een voetganger.
 8. 8
  Blijf alert voor mogelijke gevaren. U kunt de kans te worden verrast door het volgende te doen minimaliseren:
  • Besteed aandacht aan je omgeving en afleiding te voorkomen. Je wordt een makkelijker doelwit wanneer heb dingen zoals luisteren naar muziek op de koptelefoon, praten aan de telefoon, lees een kaart of iets anders dat je aandacht neemt afstand van je omgeving.
  • Wandelen in de buurt van de stoeprand, aan de kant die het dichtst bij en tegenover tegenliggers. Dit voorkomt het risico van iemand in een auto komende ongezien van achter u en grijpen je of je tas, en geeft u een betere hoek te zien in portieken of steegjes en een betere weg om te ontsnappen als ze worden aangevallen.
 9. 9
  Onderneem actie als je gevaar voelt of worden aangevallen.
  • Als u denkt dat u gevolgd wordt, het hoofd direct naar een bevolkt gebied, cafe, bar of andere drukbezochte plaats.
  • Maken lawaai of bellen voor hulp. Wees niet bang om de aandacht te vestigen op jezelf.
  • Beschouw jezelf te verdedigen als je de vaardigheden of een wapen. Pepperspray kan een zeer effectief afschrikmiddel te zijn en valt vanzelf op uw persoon. Vechten terug komt met een verhoogd risico op schade aan uw persoon, echter.

Tips

 • Als u regelmatig met een hoog risico gebieden, overwegen om een " overvaller de portemonnee ". Overvallers portefeuilles zijn gewoon portefeuilles met diverse valse creditcards en een paar rekeningen van echt geld. Als je wordt aangevallen, overhandigen deze portefeuille over aan de overvaller kan hem tevreden te stellen en geven u een betere kans om te ontsnappen.
 • Als u overweldigd of niet kan ontsnappen, het overhandigen van uw geld of portemonnee kan je redden van ernstige schade.
 • Als een reiziger, verdeel je geld, paspoort, andere identificatie-en kredietkaarten uit een verscheidenheid van locaties (bv., een portemonnee, een geld riem, en een koffer). Op deze manier, als je verliest een van deze dingen, u zal niet volledig worden geplakt zonder ID of geld.
 • Vraagprijs voor de tijd is een klassieker truc gebruikt door overvallers om slachtoffers af te leiden en te lokaliseren kostbaarheden. Op zoek naar beneden zetten van een hand in een zak of laat je kwetsbaar voor aanvallen. U kunt de tijd te controleren, maar houd een oogje op de persoon die je vroeg.

Waarschuwingen

 • Wees er zeker niet om alleen te reizen 's nachts, het zijn in een groep is altijd een grote deterrant.
 • Uw fysieke veiligheid (en die van anderen in je groep) moet uw hoogste prioriteit. Als je aangeklampt, het overhandigen van uw items kunnen slimmer dan een poging om iemand te bestrijden.