Wkanl

Hoe om goed te worden in vechten met een mes

Messen zijn interessante wapens, omdat ze in tussen zwaarden en vuisten. Robuuste, drop-point messen werken groot voor zelfverdediging tegen en dergelijke op de straten.

Stappen

Hoe om goed te worden in vechten met een mes. Leer hoe je een mes te gooien.
Hoe om goed te worden in vechten met een mes. Leer hoe je een mes te gooien.
 1. 1
  Leer je mes kennen. Krijg een indruk van haar balans, en wennen aan het gevoel en de lengte ervan. Weet wat het wel en niet kan doen. Zoek een comfortabele positie voor uw hand wanneer u vasthoudt. Je mes moet perfect zijn voor u, en niet te kort.
 2. 2
  Leer hoe je een mes te gooien. Messen kunnen dienen als projectielen moet je het nodig hebt, en zijn behoorlijk effectief. Maar, vergeet niet dat je maar een kans hebt. En, als je gooit het spinnen, de conventionele en eenvoudige manier, heb je, in theorie, een 50% kans op de scherpe kant raken van uw doelgroep. Je kunt leren om een ​​Knife Throw Zonder dat Spinning als je wilt (zie gerelateerde artikelen).
 3. 3
  Leer een krijgskunst. Vechten met een mes gaat heel dicht kwartgevecht. Krijgen nooit in een worstelwedstrijd als je een mes te wijten aan het feit dat het kan tegen je gebruikt worden. Meng in stoten, schoppen enz. met het mes aanvalt om je tegenstanders te richten buiten het mes.
 4. 4
  Worden fysiek fit. Vechten met een mes gaat uithoudingsvermogen, rond springen, ontwijken, pareren en opvallend kan net zo vermoeiend als krachtige dansen, en je kunt ook om weg te lopen van je aanvaller. Als je niet hebt uitpuilende biceps of sterk, wees niet bang, je kunt compenseren dat door het hebben van een goede tactiek, het kennen van een krijgskunst, en schoppen meer dan ponsen; je benen zijn van nature meer dan 3 keer zo sterk als je armen. Proberen krachtige oefening doen om de andere dag, en op de andere dagen, doe een herstel oefening.
 5. 5
  Krijg sneller reflexen. Reflexen - een combinatie van uw reactievermogen, responstijd en beweging tijd - kan het verschil betekenen tussen leven en dood in een gevecht met messen betekenen. Met andere woorden, zult u in staat zijn om je tegenstander te zien bewegen, te verwerken en op grond daarvan handelen sneller. Speel race video games, lopen in het bos of iets te doen dat snelle actie vereist. Dagelijkse activiteiten, zoals autorijden, kan ook helpen uw reflexen - denk aan als je ooit verhinderd een crash als gevolg van uw reflexen.
 6. 6
  Flexibeler geworden. Niets is beter dan de landing een kick om hun borst als ze van wacht, herstellende van een klap ontvangen of gegeven. Helaas kunnen de meeste mensen niet op de borst van iemand hun hoogte schoppen zonder te buigen hun knieën, en dus verliest het grootste deel van hun macht.
 7. 7
  Eet gezond. Eet nooit "junk food" of "lege calorieën" voor energie, krijgen veel eiwitten, calcium (en kalium). Vermijd eenvoudige suikers, verwerkt voedsel (snoep), kunstmatige zoetstoffen (aspartaam, sacharine, sucrose) en cafeïne. Cafeïne en eenvoudige suikers geven je een crash na de rush verdwijnt, en cafeïne verhoogt uw bloeddruk. Eet een dieet laag in cholesterol en verzadigd vet, zodat uw slagaders het bloed rond je lichaam kan dragen gemakkelijker, eventueel verbeteren van je uithoudingsvermogen.
 8. 8
  Krijg nooit zenuwachtig. Dat is gegarandeerd om je slechter presteren. Het vertroebelt je denken.
 9. 9
  Kom niet te dapper, hetzij. Dit in tegenspraak met de bovenstaande stap een beetje, maar als je onoverwinnelijk voelt, kun je uiteindelijk het maken van een aantal keuzes die je zult later spijt van, als er een later.

Tips

 • Blijf oefenen, en onthoud dat je nooit een meester 's nachts zal worden.
 • Krijgen professionele training. Er zijn plaatsen in de wereld die gespecialiseerd zijn in "Edge Wapens" vechten.

Waarschuwingen

 • Als de uitoefening van een mes gevecht, zijn bereid alle consequenties te aanvaarden, en dat wat je vecht voor het is de moeite waard. Steken, chirurgie, en misschien een langzame en pijnlijke dood kan degene die verliest wachten.
 • Gooi nooit je mes als je niet 100% zeker van dat het zal raken, of als u meer dan een persoon vechten. als je een doel kan raken zelfs 99% van de tijd is er nog een 1% kans op verliezen van je mes en, zijn de kansen, zult u niet in staat zijn om het doel te raken 99 keer in 100
 • Je moet alleen krijgen in een gevecht met messen als je jezelf verdedigen en je aanvaller heeft een mes als goed, je moet de persoon in de aanval niet, en je probeert weg te lopen als je kunt.
 • Neem nooit of bezitten messen die illegaal zijn in uw rechtsgebied. Switchblades (een mes, die opent met een druk op de knop) zijn vaak illegaal, evenals vlinder messen (messen, waar het handvat is gemaakt uit twee delen, en het blad verbindt aan gezamenlijke de handgreep's). Vergeet niet om altijd contact op met uw plaatselijke politie voordat je probeert om een ​​mes in het openbaar te dragen.
 • Wees u ervan bewust, als je verdedigen tegen iemand die niet beschikt over een mes, en je een mes, hij trekt of zij kan het gebruiken als een wapen tegen je, als de persoon heeft de mogelijkheid om het weg te nemen. Als u niet in doodsangst voor je leven, wil je misschien een dergelijke actie te heroverwegen.
 • Inwoners van het VK, je moet niet vergeten dat in het Verenigd Koninkrijk met een mes in het openbaar is een strafbaar feit.