Wkanl

Hoe je vrienden met jongens

Als u problemen ondervindt bij zijn vrienden met jongens, lees dit!

Stappen

Hoe je vrienden met jongens. Word lid van groepen waarschijnlijk jongens in hen hebben.
Hoe je vrienden met jongens. Word lid van groepen waarschijnlijk jongens in hen hebben.
 1. 1
  Word lid van groepen waarschijnlijk jongens in hen hebben. Bijvoorbeeld: je track team of de High School Band.
 2. 2
  Zoek een aantal gemeenschappelijk belang, zodat u kunt daarmee in verband staan. Sport is een geweldige manier om te communiceren en te bouwen vriendschappen. Gewoon beginnen van met dingen als, "Hey, nice shot!" en drop weinig commentaar aan hen.
 3. 3
  Luister aandachtig naar alle ambient gesprek uit te vinden wat de andere tieners graag zodat u weet wat om over te praten.
 4. 4
  Begin gesprekken met jongens in je band of andere groep.
 5. 5
  Poging om iets grappigs als je kunt zeggen. Anders, gewoon jezelf.
 6. 6
  Gaan tot elke persoon die je denkt interessant om te hangen met zou zijn. Gewoon introduceer jezelf en een gesprek vanaf daar te starten. Bijvoorbeeld: "Waar heb je leren om de klarinet te spelen?" of: "Wie denk je zal de voetbalwedstrijd winnen?".
 7. 7
  Gewoon handelen normaal. Praat met hen als je praat met je andere vrienden. Deel uw gedachten, meningen, etc. maar probeer niet te praten over dingen die jongens niet geïnteresseerd bent

Tips

 • Niet volledig veranderen zelf om deze man je vriend te zijn.
 • Find stuff om te praten over die jongens kunnen betrekking hebben op, zoals films, sport, computerspelletjes, beroemdheden of gewoon grappig en random stuff. Te weten komen over wat voor soort dingen ze in en gaan met dat, maar pretenderen niet om iets te vinden als je echt niet doen.
 • Proberen (dit klinkt misschien een beetje raar) enigszins fungeren als een kerel. Dat betekent niet dat praten perverse of zeg "Dude" om de vijf seconden. Als je een tomboy, toon hem uw ​​girly kant. Echter, jongens vind het niet grappig als meisjes giechelen en fluisteren als kleuters, maar dat is hoe de meeste meisjes handelen rond jongens op instinct.
 • Als de man wil uw vriend zijn, zal hij niet in de gaten of je een mager maat 2 onhandige kijken super-modeltype, maar een gemiddeld persoon. Luister niet hem over iets, of hij zal ergeren met u.
 • Probeer niet te handelen nerveus, zelfs als u bent.
 • Probeer niet te fout vriendschap voor een crush. Soms is de lijn krijgt wazig!
 • Als de man is opknoping uit met je om het te mengen een beetje, wil hij niet een andere man in de groep, zijn spannend en toon hem meisjes kunnen net zo veel plezier, misschien meer.
 • Zien of een van je vriendinnen zijn vrienden met enige jongens, misschien kunnen ze je introduceren.
 • Om een ​​gesprek te beginnen kun je zoiets als vragen: "Heb ik jou niet ergens van?" of 'Ga je naar "bepaalde school"?'.
 • Proberen te gaan naar een plek waar veel jongeren rondhangen, zoals, het winkelcentrum, de bioscoop, etc. Strike een gesprek daar.
 • Als je gewoon niet hebben veel jongens in de groepen waartoe u behoort, dan moet u deze tips te lezen.
 • Een ander ding dat werkt als je zenuwachtig over dit alles zijn, is om een ​​enquête te nemen. Als je begint te vragen al je vrienden wat hun favoriete website en het bijhouden, dan kunt u dit vragen van mensen die je nog niet weet. Wanneer ze beantwoorden, kunt u hen iets over de resultaten die u zijn het vinden van vertellen. Instant conversatie starter!
 • Probeer een kleinere groep halen binnen die groep, bij voorkeur de kleine, schuwe, kunt u een sterkere relatie met deze te bouwen. De luide degenen zal je zien als vriendin-materiaal en niet veel meer.
 • Het hebben van een oudere broer helpt A LOT! Vraag hem voor tips als je helemaal vast op wat te doen.
 • Wees voorzichtig als je broer is niet erg aardig. Zorg ervoor dat u niets zegt hij tegen je kunnen gebruiken of iets zeggen tegen je ouders dat je niet wilde dat hij over praten.

Waarschuwingen

 • Tonen ook respect. Respecteer hen en ze zullen leren om respect voor je. Niet plagen ze te veel of bug ze in het bijzijn van hun vrienden, omdat ze niet al te blij zijn als je hun ego te verpletteren en maken ze eruit als een sukkel. Niet cool.
 • Het is altijd het beste om te voorkomen dat delen gênant of walgelijke verhalen over jezelf op het eerste. Dus houd het gesprek licht en positief. Alleen als je echt comfortabel met hen moet je meer van jezelf te onthullen.
 • Wees niet te plakkerig. Jongens doen alsof om "jongen tijd", waar ze gewoon kunnen hangen met hun mannelijke vrienden, dus voel me niet beledigd hebben als ze willen gewoon wat tijd voor zichzelf. Meisjes ook graag meisje tijd te hebben, zoals winkelen, dus chick flicks, logeerpartijtjes, etc. te begrijpen als de jongens willen gewoon af te gaan door zelf.
 • Niet leiden tot verdringing iemand. Gewoon omdat je vrienden wilt zijn, betekent niet dat hij wil vrienden zijn.