Wkanl

Hoe om eerlijk te zijn als ze vraagt ​​of een outfit maakt haar blik vet

"Zie ik er dik uit in deze outfit? ' Arrgh, vroeg ze die vraag! Nu ben je ter plaatse. Wat zeg je? Als je zegt "ja," je bent toast. Als je zegt "nee", en het is echt niet, je toast bent. Elk antwoord geven is onderworpen aan het begin van een hellend vlak te zijn. Of het is je beste vriend, een vriendin of je vrouw, in plaats van eruit te flappen een onmiddellijke reactie, dat is een beetje te bot, neem een ​​paar minuten om een ​​vriendelijker, zachtaardiger manier om deze lastige vraag beantwoorden.

Stappen

Hoe om eerlijk te zijn als ze vraagt ​​of een outfit maakt haar blik vet. Redirect haar aandacht op een betere outfit.
Hoe om eerlijk te zijn als ze vraagt ​​of een outfit maakt haar blik vet. Redirect haar aandacht op een betere outfit.
 1. 1
  Wijzen op wat niet goed uitzien. Vertel haar dat het een aanvulling op haar buik, of hoe de zoom toont haar benen. Wijs op de goede aspecten van haar figuur en hopen dat ze niet gaan voor follow vragen.
  • Richten op een functie en opmerking over hoeveel vrouwen een moord voor dat lichaamsdeel. Bijvoorbeeld, als ze klaagt altijd over haar ronde achterwerk, herinneren haar dat veel vrouwen gaan onder het mes om kont implantaten hebben of uren doorbrengen op de sportschool doen kraakpanden een gelijkaardige bottom-en dat die rok te bereiken echt benadrukt dat.
  • Dit is een geweldige tijd om haar te bedanken voor alle diëten en sporten ze heeft gedaan de laatste tijd! Echter niet, zin het als volgt: "Dat dieet echt werkt-nog een paar kilo, en je zult er goed uitzien in die jurk!"
 2. 2
  Bash de outfit. Vertel haar dat het kledingstuk in kwestie slecht is aangebracht, of gemaakt van goedkope stof, of gewoon lelijk en doet haar figuur geen recht.
  • De realiteit is dat met een goede snit van de kleding in kwaliteit stof, de meeste mensen goed kunnen uitzien, ongeacht hun omvang. Echter, veel mensen doen zichzelf een slechte dienst door te proberen om modegrillen, vastklampen stoffen of slechte kwaliteit kleding en dergelijke kleding dragen vaak accentueert figuur zwakheden in plaats van vermommingen hen. Dus je kan zeker een gaan op de kleding in goede geweten.
  • Vertel haar de outfit doet haar vorm niet aanvullen. Na haar vertellen wat je leuk over haar lichaam, verklaren dat de snit of ontwerp van de outfit niet accentueren de mooie aspecten van haar figuur. Bijvoorbeeld: "Je hebt zulke mooie rondingen en deze jurk is als een reusachtige plein!"
  • Leg uit dat de kleding verbergt haar figuur en geeft de illusie dat het voegt pond. Wijzen op bepaalde gebieden van de outfit die zijn niet erg vleiend met de nadruk op hoe de outfit geeft de illusie van extra gewicht, het is haar niet, het is de kleding.
  • Misschien is er te veel stof in een gebied of het patroon is te druk-verbaal identificeren wat lijkt "off" en uncomplementary om haar figuur.
 3. 3
  Redirect haar aandacht op een betere outfit. Op de vraag of haar huidige outfit maakt haar blik vet, vertel haar "Ik hou van de andere outfit die u probeerde op beter. Veel beter." Vertel haar welke outfit (s) haar blik smoking hot.
  • Help haar om te zien dat ze kleding dat maakt haar zien er prachtig uit door uit te leggen dat je van het zien van haar te dragen die andere stukken. In feite, verwijzen naar die andere stukken te gebruiken als model bij het kiezen van een nieuwe outfit.
  • Pak een broek of een jurk die je liefde aan haar. Als je bij haar huis, naar haar kast en neem de punten die haar vorm compliment. Vinden verschillende stukken, zoals jurken en werkkleding te trainen slijtage en casual ensembles die goed op haar blik.
  • Leg uit waarom de andere outfit ziet er goed uit op haar versus de ene heeft ze op nu. Pick apart aantrekkelijke outfits en vast te stellen waarom ze ziet er geweldig uit in elk stuk. Zo kan je haar in de V-halzen of rechte pijpen broek houden, omdat ze haar schouders of benen compliment. Geef haar voorbeelden en waarom je bepaalde stukken op haar.
 4. 4
  De rollen omdraaien. Als al het andere faalt en je in paniek raakt, proberen te krijgen dat ze haar eigen vraag te beantwoorden. Het is brutaal, maar het kan gewoon werken. Als ze vraagt ​​of ze ziet er vet in een outfit reageren door vragend te zeggen, "Nou wat denk je? ' Gevolgd door: "Hou je van de outfit of wil je misschien iets anders wilt proberen?"
 5. 5
  Verschuilen achter wat werkelijk goeddunkt. Wijzen een functie die je graag over de outfit, als er iets is. Niet om de situatie te verwarren, kan je identificeren een aantal Lichtpunten de outfit biedt. Bijvoorbeeld, als je denkt dat de kleding is goed gemaakt, vertel haar je van de kwaliteit van de stof en de steken. Het nadeel van deze aanpak is dat ze waarschijnlijk zult merken dat je hebt niets over hoe ze eruit ziet en dit kan prikken genoemd.
 6. 6
  Er is altijd de onverbloemde waarheid. Er zijn een paar mogelijkheden hier. Een daarvan is dat ze te zwaar, en ze heeft voorzichtig zijn hoe ze zich kleedt. Ze weet dat ze niet een stok figuur, en doen alsof ze kon alleen maar wijzen naar haar dat je een ruggengraat van gelei.
  • Als de outfit maakt haar blik vet, zeggen: "Ja, het is niet een goede kijk op je. Probeer dat zwarte nummer je had op eerder-dat veel beter leek op jou."
  • De andere mogelijkheid is dat ze niet te zwaar, ze is gewoon onzeker over haar uiterlijk. In dat geval, net iets zeggen als "Nee, niet in het minst. Je hebt een heerlijk lijf, en vrijwel alles wat je draagt ​​ziet er goed uit." Als je gewoon niet van de jurk, kunt u doorgaan met "Nu dat andere jurk je had op een paar minuten geleden, dat was een wow!"

Tips

 • Als het iets gruwelijk aan haar dat niet is het maken van haar blik vet doet, noemen wat het is. "De kleur maakt uw huid er erg gelig, het is niet dat het maakt je dik uitzien, maar het maakt je slecht uitzien want dat is gewoon niet jouw kleur." Kleur reflecteert letterlijk op de huid. Ongeacht blouse gaat van een vrouw draagt ​​aan haar huidskleur veranderen. Welke kleuren zien er goed uit veel afhangen van het individu.
 • Je zou een bespreking van vet bewustzijn te openen en waarom dat van belang als ze ziet er vet meer dan de vraag of ze er goed uitziet. Maar wees voorbereid op een lange discussie. De meeste vrouwen zich bewust van dit onderwerp zou het niet vragen "Zie ik er dik uit in deze?" toch omdat ze verleden die manier van kijken naar zichzelf en hun kleren. Deze aanpak werkt alleen als je een andere vrouw en opgeleid op het idee van vet bewustzijn. Als je een man bent, probeer het niet op de plek. Zeg haar dat je een interessant artikel gelezen door een vrouwelijke auteur, vermelden de naam van de auteur, niet doen alsof je weet wat beter is voor haar dan ze doet. Je bent gewoon passeren op iets interessants dat haar vraag maakte je denkt.
 • Als je dat doet begrijpt mode en kleuren en belichting, krijgen technische en geef specifieke adviezen die kunnen helpen haar dunner uitzien. Vraag wat voor effect ze probeert te bereiken.
 • Bedenk dat ze kon dragen van de verkeerde maat. Helaas vrouwen worden "getrouwd" om het dragen van een bepaalde grootte, hoewel niet alle ontwerpers maken hun kleding uniform. Als ze draagt ​​meestal een maat 6, maar het is nu te strak, suggereren proberen een maat 8, "gewoon om te zien." De outfit kan er heel anders (in feite goed) in de juiste maat. Geven veel geruststelling dat dit normaal is voor veel vrouwen en die grotere kleding vaak maakt u kleinere kijkt mits het past, hoe paradoxaal dat ook mag lijken. Als haar doel is met name om dunner dan normaal uitzien, het dragen van iets een maat groter is dan zij nodig heeft geeft vaak dat indruk.
 • Toegeven onwetendheid. "Ik weet niet wat ik zou maken iemand kijken dik of dun. Je weet veel meer over dan ik. Ik hou van hoe je er in het, hoewel ik denk niet dat het er zo goed als de andere, maar Ik kan je niet vertellen waarom. "
 • Herinner haar van alle outfits die je hebt gedragen hebben gemaakt dat je minder dan geweldig en op hun beurt kijken, hoe dit heeft ook invloed op je zelfvertrouwen bij het dragen van hen. Als u in het bijzonder bent fit of goed geproportioneerd, erop te wijzen dat je een paar "doozies" hebt gedragen kan uw punt naar huis te raken dat ze niet slecht uit-het is gewoon de outfit.
 • Als je denkt dat het maakt haar blik te dun, vertel haar dus. Vragen: "Wie heeft je dat je dik was? Je bent klein, je klein en dun bent, heb iemand jaloers je vertellen dat om je onzeker voelt? Het is gewoon niet waar. Ik weet hoe moeilijk het is niet om kritiek te geloven, maar sommige mensen niet goed bedoelen. " Je kan hebben om wat tijd door te brengen te luisteren naar haar persoonlijke conflicten of dit is wat er gaande is, dit geeft u een betere vriend of geliefde te maken.
 • Brengen van het feit dat zelfs supermodellen niet perfect zien er in elk punt van de kleding die ze dragen. In feite zijn veel tijdschriften tonen shots van beroemdheden dragen jurken slecht, probeer dan een paar van deze onthouden voor de toekomst. Zoek een goede referentie-kunt u altijd brengen de foto online indien nodig snel!
 • Vermelden dat niet alle kleren zijn ontworpen voor elke vrouw. Als ze verliefd op de outfit, suggereren dat ze kijken naar het hebben van het professioneel op maat gemaakt voor een betere pasvorm.

Waarschuwingen

 • Maakt niet uit wat, nooit plat op iemand vertellen dat ze ziet er vet-achtige reacties die kwetsend, zelfs als ze gevraagd feedback. De enige uitzondering hierop is wanneer de twee van jullie hebben een heel eerlijk en open relatie en het is al goed ingeburgerd dat je zulke dingen kan zeggen zonder beledigd voelen.
 • Vermijd liggen, vooral als het je beste vriend die eerlijk op zoek naar uw advies-dit kan je later in andere aspecten van uw vriendschap in de problemen komen.
 • Als je vriend of vriendin is pijnlijk mager, zelfs benige, en blijft maar vragen dit over haar kleren, let op andere tekenen van een eetstoornis. Als ze dat doet, als ze vraagt ​​of een outfit die haar blik als een zak met botten maakt maakt haar blik vet is een goede tijd voor een interventie. Heb je bewijs opgesteld, vinden sommige middelen voor haar voordat kotteren het onderwerp en bereid zijn om een ​​goede lange tijd besteden aan het luisteren naar haar gevoelens als je het te openen.