Wkanl

Hoe maak je een vervelende kamergenoot verhuizen

We hebben allemaal die ene huisgenoot die ons drijft helemaal gek. Hier zijn een paar stappen om ze uit je leven.

Stappen

Hoe maak je een vervelende kamergenoot verhuizen. Wanneer we spreken over de telefoon proberen schreeuwen in een hoge stem, dit werkt erg goed tijdens de vroege ochtenduren.
Hoe maak je een vervelende kamergenoot verhuizen. Wanneer we spreken over de telefoon proberen schreeuwen in een hoge stem, dit werkt erg goed tijdens de vroege ochtenduren.
 1. 1
  Wanneer we spreken over de telefoon proberen schreeuwen in een hoge stem, dit werkt erg goed tijdens de vroege ochtenduren.
 2. 2
  Nodig vrienden uit die je kamergenoot haat. Laat ze gaan zitten en roddels in uw kamer voor uren.
 3. 3
  Zet uw muziek tot volle toeren wanneer je er naar luistert. Probeer het en plan uw muziek luisteren tijd gunstig wanneer je kamergenoot slaapt of huiswerk. Speel muziek je dat hij weet of ze haat.
 4. 4
  Hebben frequent te maken out sessies met uw partner op de woonkamer bank. Dit is vervelend om naar te kijken iemand anders doen, ongeacht de keuze van hun partner.
 5. 5
  Eet al het voedsel van uw huisgenoot. Genoeg gezegd.
 6. 6
  Gooi je kleren helemaal over zijn / haar kant van de kamer. Vuile was is nog beter.
 7. 7
  Klem uw ​​teennagels in hun bed en zorg ervoor dat het maaisel daar achterlaten.
 8. 8
  Verslag alles wat ze doen, die zou kunnen worden "tegen de regels" of iets wat ze in de problemen zou krijgen.
 9. 9
  Gebruik hun spullen zonder te vragen.
 10. 10
  Onderbreken ze met vragen die plausibel, maar toch dom genoeg om ze te ergeren zijn.
 11. 11
  Maken veel lawaai in de ochtend, terwijl ze nog steeds te slapen. Slaande lades, jacht rond de ruimte voor items, en / of hen te vragen of ze hebben gezien het zijn allemaal goede starts.
 12. 12
  Achterhalen van de persoon 's ochtends schema, en dan hop in de douche 5-10 minuten voordat ze gewend bent. Verblijf in de douche totdat al het warme water is opgebruikt.
 13. 13
  Lang opblijven in de slaapkamer en de vraag of de lampjes blijven branden.
 14. 14
  Vermijd het geven van hen geen soorten berichten, i. E., Gemiste telefoongesprekken. Als ze je confronteren over, handelen oprecht jammer dat ze niet reden om je haat zal hebben. U kunt ook overwegen versnipperen mail gericht aan hen als het lijkt op een factuur. (* NB: Het is een misdaad om een ​​brief, pakket, briefkaart, of een ander item van mail van een postkantoor, een brievenbus van welke aard, of van een post drager duren voordat de mail is ontvangen, als u van plan om te voorkomen dat de post van wordt afgeleverd, wrikken erin, verduisteren geld, of vernietig de post.)
 15. 15
  Yell direct bij hen, zullen ze worden geïrriteerd.
 16. 16
  Gaan door hun persoonlijke bezittingen. Portefeuilles bijvoorbeeld.
 17. 17
  Lachen en zingen luid voortdurend.
 18. 18
  Hebben meerdere alarmen afgaan vroeg in de ochtend, en zorg ervoor dat een zeer lange tijd duren sluiten ze af. Ga dan terug naar bed zodra beproeving wordt uitgevoerd.
 19. 19
  Fart! Extra bonus als u trots en snuiven.
 20. 20
  Doen alsof je kamergenoot zijn als zijn vriendin belt en een eikel.
 21. 21
  Haal de stekker van apparaten uit de muur -. Hun computer oplader, mobiele telefoon oplader, broodrooster, enz. Als naderde, vertel hen dat je probeert om elektriciteit te besparen.
 22. 22
  Vergrendelen de deur naar het appartement als je in en doen voor je huisgenoten niet ontgrendelen - zelfs als je weet dat ze niet over hun sleutels - zelfs als ze weten dat je thuis bent.
 23. 23
  Geef de kamergenoot van de stille behandeling. Niet hoi zeggen wanneer je in de kamer komt, draai je rug en ze negeren als ze proberen met je praten, en ze niet op de hoogte wanneer je gaat iets doen.
 24. 24
  Als je kamergenoot antipathieën een bepaald soort dier krijgen, of krijgen een vervelende hond die blaft voortdurend.
 25. 25
  Koken lekker eten voor jezelf en laat niets voor je kamergenoot, ook al weet je dat hij / zij is honger.
 26. 26
  Koop een paar hamsters en een kooi met oefening wielen. Ze zullen veel lawaai oefenen 's nachts (hamsters zijn nachtdieren), die je kamergenoot zal ergeren maken. En vergeet niet om je eigen oordopjes te kopen!

Tips

 • Bij stap 11, kunnen sommige huizen of appartementen onbeperkt warm water hebben, dus check de warmwatertank voordat dat te doen. In sommige gevallen kan het niet.
 • Als er bepaalde dingen die je huisgenoten haat, probeer die ook.
 • Voortdurend vragen om hun dingen te gebruiken.

Waarschuwingen

 • Knoeien met de post (shredder) is illegaal en kan ernstige gevolgen hebben.
 • Uw voormalige kamergenoot kan toekomstige huisgenoten vertellen over jou. Maar als hij is een complete vervelende eikel, dan maakt het niet uit.
 • Door dit te doen maakt je niet beter dan uw vervelende kamergenoot. Maar gelukkig bent u niet proberen om de 'beter mens' te zijn - je bent gewoon proberen om je vervelende kamergenoot te bewegen.
 • Door dit te doen kan je jezelf categoriseren als een "Jerk". Maar dat is de bedoeling, na al!
 • Dit kan krijg je geschopt, als je het niet doet ze slim genoeg.