Wkanl

Hoe maak je een bewijs van een relatie bedriegen

Wilt u ervoor zorgen dat u elkaar kunt houden van vreemdgaan? Er is echt geen manier om iemand te weerhouden deze vreselijke zaak, of om te weten wanneer ze op het punt om vals te spelen, maar er zijn enkele dingen die je kunt (beiden) doen om te helpen zorgen voor de beste keuze voor elkaar: om trouw te blijven en loyaal.

Stappen

Hoe maak je een bewijs van een relatie bedriegen. Maak je relatie (en elkaar) een prioriteit.
Hoe maak je een bewijs van een relatie bedriegen. Maak je relatie (en elkaar) een prioriteit.
 1. 1
  Maak je relatie (en elkaar) een prioriteit. Gewoon maak tijd voor het (de relatie) en elkaar. Zelfs als je het opschrijven in een kalender, agenda data en tijdstippen om samen te zijn en aan te sluiten of obligatie of intiem zijn met elkaar in alle opzichten, op alle niveaus, en op elk gebied mogelijk. Heb een wekelijkse date met elkaar, en het meeste uit uw vrije dagen samen. Ga een keer in een tijdje en verblijf in een keer in een tijdje. Alternate.
 2. 2
  Altijd de waarheid vertellen. Veel mensen liegen om vele redenen, zelfs als ze niet weten dat ze liegen. Valsspelen is niet over het feit dat het niet monogaam zo velen zijn misleid in het denken, maar vreemdgaan is over bedrog.
  • Probeer nooit om iemand die je niet bent: Dit is een vorm van liegen dat mensen over het hoofd. Als u brak, doe niet alsof je geld hebt. Als je een hekel aan sport doe niet alsof je van ze houdt. Als je een hekel om te koken, dan kunt u niet spelen zoals het is uw favoriete tijdverdrijf. Als je niet van seks, van te voren, want je zult later terug te vinden in de relatie.
 3. 3
  Heb wat tijd weg van elkaar en wat ruimte (fysiek & emotioneel... etc). Niet verwaarlozing andere gebieden van je leven - zoals je vrienden, familie, werk, school, tijd voor jezelf, enz.
 4. 4
  Communiceren en elkaar steunen zoveel als je kunt. Vergeet niet, je hebt het internet, tijdschriften, boeken, (etc). Gebruik deze middelen als een voordeel voor je relatie.
 5. 5
  Werk aan je relatie elke dag, het werk op de problemen wanneer ze zich voordoen (effectief), wat je kunt doen om je relatie meer gezond te maken, in de buurt, intiem, of het beter te maken tussen jullie twee, DO IT.
 6. 6
  Kijken nooit de kracht van onderhandelingen. Soms zijn mensen bedriegen omdat ze voelen zich gevangen. Brengen dingen naar de tafel en bereid om je relatie te reorganiseren kan uw vereniging geven een nieuw perspectief. Want relaties veranderen als we niet veranderen met hen deze bladeren gaten voor het vreemdgaan kansen.
 7. 7
  Elkaar niet misbruiken op enigerlei wijze vorm dan ook. Werken aan het hebben van een gezonde en liefdevolle relatie met elkaar. Veel plezier samen - lachen en glimlachen met elkaar. Grapjes - hebben een goede tijd. Wees vrolijk en positief, (enz.)
 8. 8
  Aanzetten tot een gesprek over vreemdgaan, wees niet beschuldigend, defensief, enz. Probeer neutraal te zijn, dat wil zeggen "Ik kan niet geloven hoe veel relaties last van ontrouw, ik weet zeker dat het zou ons niet overkomen, maar als er iets zou gebeuren Ik wil in staat zijn om u en vise versa te vertellen. " Vraag je partner hoe ze zich voelen over de relatie en als er iets is dat ze willen proberen, meer tijd apart, meer tijd samen, etc. Inzicht krijgen in hun visie op vreemdgaan.

Tips

 • Zeggen "I love you" iedere dag (maar zorg ervoor dat je het meent)
 • Vergeet niet, intimiteit en seks zijn niet hetzelfde. Wees open en eerlijk 100% met elkaar, en laat uw significante andere om een ​​metgezel en je beste vriend en een minnaar.
 • Zeggen * gelieve * en * thank-you *.
 • Maak je eigen 'speciale feestdagen' voor een ander. Maak hem of haar te voelen als een koningin of koning voor die hele dag.
 • Weersta de verleiding door het verwijderen van jezelf van deze waar mogelijk.

Waarschuwingen

 • Wees niet te vertrouwen of te onzeker; vergeet niet dat vreemdgaan kan gebeuren met een relatie.