Wkanl

Hoe je ouders van je vriendin te ontmoeten

Ben je ooit in de zenuwslopende situatie van de vergadering de ouders van je vriendin voor de eerste keer? Bang voor wat indruk die je maakt? Terwijl de verwachtingen van de ouders van significante andere van hun dochter sterk kunnen variëren van gezin tot gezin en cultuur tot cultuur, het volgen van deze aanwijzingen zal minimaal tonen een goede trouw inspanning van uw kant en het verhogen van uw kansen om terug uitgenodigd voor het diner gebakken ziti nacht.

Stappen

Hoe je ouders van je vriendin te ontmoeten. Doe je huiswerk op voorhand.
Hoe je ouders van je vriendin te ontmoeten. Doe je huiswerk op voorhand.
 1. 1
  Doe je huiswerk op voorhand. Elk meisje is anders, dus de ouders elke meisjes 'zijn verschillend, met unieke verwachtingen. Alle van de aanbevelingen die volgen kunnen vreselijk mislopen als je niet eerst overleggen met je vriendin over wat haar ouders zijn net.
  • Zoek zoveel als je kunt over de ouders van je partner. Wat doen ze voor de kost? Heeft u gemeenschappelijke belangen? Zijn ze op vakantie onlangs? Zijn er onderwerpen die taboe zijn? Dit geeft u een heads-up op gespreksonderwerpen - en wat te vermijden.
  • Anticiperen op de moeilijkste vragen. Je weet wat ze zijn - over je toekomst (dwz carrière, financiële stabiliteit), uw inzet voor hun dochter (dwz huwelijk, toekomstige kinderen), en je achtergrond (bijvoorbeeld religie, onderwijs, ras, enz.). Alsof dat haar ouders al weet dat je gewoon je baan kwijt, dat je niet kan veroorloven een verlovingsring of een huis en zal waarschijnlijk niet in staat te zijn voor een aantal jaren, dat je gearresteerd die een nacht, of wat je dread hen te vragen over. Ontwikkelen van de meest verantwoordelijke, slick antwoord dat je kunt bedenken van tevoren. Zie hieronder Waarschuwingen.
  • Bedenk hoe u zult worden in vergelijking met het verleden vriendjes. Vraag je vriendin hoe haar ouders heeft gereageerd op alle andere jongens in haar leven in het verleden. Wat wel of ze niet graag over hen? Door het stellen van deze vraag, kan je veel over wat niet te doen leren. U kunt ook ontdekken de ongelukkige omstandigheden, dat er een man die ze dachten dat was gewoon perfect voor hun dochter, en je zult het krijgen beoordeeld door die standaard vanaf de tweede loop je door de deur kan zijn geweest. Er is niets aan te doen dit, maar anticiperen op het en laat het je niet van wacht te vangen.
 2. 2
  Dress to impress. Gaat om iemands ouders te ontmoeten in uw vintage, hole-bereden, met zuur gewassen jeans en Che Guevara t-shirt die u kreeg van de kringloopwinkel de andere dag voor drie dollar waarschijnlijk niet krijg je hun respect - tenzij ze ' re zeer onconventionele ouders. Dit betekent niet dat een pak - gewoon toonbaar (bijvoorbeeld een polo shirt of t-shirt dat de communistische agenda niet verspreid). Kleed je smart maar casual, en zorg ervoor dat alles is schoon, netjes ingerichte (niets te strak of baggy) en netjes. Krijgen een frisse kapsel en trim je nagels. Vraag je vriendin voor haar advies - zij het beste kent hen.
 3. 3
  Op tijd aankomen. Trek niet met je stereo explosieven heavy metal. Ze zullen afkeuren in een hartslag (tenzij ze willen het zelf). Zet het volume lager. Parkeer uw auto in de voorkant van hun huis, en sluit beide deuren. Dit zal later worden uitgelegd.
 4. 4
  Wees zelfverzekerd als je ze ontmoet. Geeft de vader een stevige handdruk. Niets zegt "Ik kan niet zorgen voor je dochter" meer dan een slap-noodle handdruk. Niet te vergeten, als het bedrijf, het toont u menens is. Alle mensen-die-mean-bedrijven gebruiken de firma schudden, soms met een extra onderarm grijper. Als hij toevallig te denken zijn dochter kan voor zichzelf zorgen, of hij is niet een man-die-middel-bedrijf zelf (dwz meer van de kunstenaar, intellectueel of anything goes type), een stevige handdruk zal zeker geen kwaad (tenzij u knijpen te hard). Voor de moeder, kan de juiste begroeting variëren van een handdruk, een lucht kussen, een (of een combinatie van deze). Sommige moeders zijn gereserveerd, en sommige moeders zal de lucht knuffel uit je longen en douchen je wangen met kussen. Vraag je vriendin voor feedback over deze. Voor zover groeten betreft, volg cue van je partner bij de aanpak van hen. Als je gewoon verteld "Dit is mijn vader en moeder" toont dan uw respect en gaan met de heer en mevrouw totdat ze anders vertellen. Als je kennis met voornamen, dan vasthouden aan hen. Vertel hen dat je blij om hen te ontmoeten, en dank hen voor u uit te nodigen voor hun huis. Zorg ervoor dat wanneer u voldoet aan haar ouders voor de eerste keer moet je 100% beleefd. Gebruik de juiste grammatica, en geen slang woorden NIET gebruiken. Dit wordt aangetoond dat de ouders dat je vriendelijk, opgeleid en bewust van je omgeving.
 5. 5
  Zorg goed gesprek. Een van de meest cruciale onderdelen van de vergadering iedereen - ouders, meisjes, de president - is het gesprek. Als u beheerst de kunst van het gesprek, je bent een dodelijke kracht te wachten om ouders te ontwapenen bij elke beurt. Gebruik anekdotes en, belangrijker nog, goed getimed (en gepast) grappen. Timing is de sleutel - een slecht getimede reactie kon het verschil tussen de 'vader-in-law "en" wet-suit' te zijn. Neem lessen uit je verleden ervaringen, dat wil zeggen, kijk naar je gesprekken met ouders je ex-vriendin (zie, dat is EX-vriendin voor een reden). Je hebt je onderzoek gedaan dus je moet een paar gesprek openers je mouw. Vermijd zware of controversiële onderwerpen, dit is niet het moment om opvattingen over het klonen van mensen luchten. Maar wees niet een ja-man. Als u wordt gevraagd om uw mening, zijn beleefd maar eerlijk. Als op enig moment, bent u vast voor een gesprek, vragen wat uw partner was net als een kind. Dit is een briljante truc, de ouders praten over hun kroost en het toont je hebt een diepe interesse in haar.
 6. 6
  Behandel je meisje ook. Wees extra alert op uw partner. Trek haar stoel voor haar bij het diner, giet haar een drankje, open deuren voor haar, en al die jazz (die zijn allemaal goede praktijken buiten de ouderlijke vergadering, maar ook, of anders kan ze het gevoel ontevreden dat deze vergoeding alleen wordt uitgevoerd in de ogen van haar ouders). Op hetzelfde moment, tonen niet te veel affectie naar je vriendin tijdens het in hun aanwezigheid (dwz niet je handen op haar achterste). Ze moeten zie je de behandeling van hun dochter, zoals de prinses ze geloven haar te zijn, niet de hottie je gelooft haar te zijn.
 7. 7
  Wees voorbereid op de Q & A-sessie. Er komt een moment in iedere eerste bijeenkomst waar je wordt aangevallen met vragen die uiteindelijk alleen na het indienen van uw mannelijkheid. Gelukkig heb je deze instructies gevolgd en verwacht veel van deze vragen reeds. Het is zeer belangrijk om te beantwoorden de meeste van deze vragen bevestigend, tenzij ze beginnen met, "Heb je ooit...," "Wanneer is de laatste keer dat je...", "Heb je ooit een misdrijf begaan... " - In dat geval is het het beste om uw discretie te gebruiken. Wees gewaarschuwd dat je kan hebben om uw trots slikken en nederig te zijn op keer. Tegen het einde van deze sessie, zult u waarschijnlijk het gevoel buiten adem, geslagen, en minder van een man - echter, indien correct gedaan, het zal snel voorbij zijn met. Zo niet, zou een 'familie noodsituatie' plotseling komen dat betekent een of andere manier niet mogelijk om uit te gaan met je date vanavond. Je wist niet eens dat ze had een oom Pedro in Taipei, of dat myxomatose getroffen mensen - maar je hoopt dat hij snel beter.
 8. 8
  Afscheid. Schudden elkaar de hand, geef knuffels, of wat dan ook passend lijkt. Dank hen onuitputtelijk voor het hebben van u over en. Dit is de meest verlichten van een deel van de volledige ouderlijke-unit-meeting-situatie, maar alleen voor de kampioenen die het gemaakt hebben langs de handschoen. Meestal gekenmerkt door een donkere, kwade blik door de vader (soms door de moeder) als hij (of zij) opent de deur voor u uit te laten, en vergezeld van een "Heb haar huis door ____," - in welk geval je je reageert zal haar huis hebben binnen genoeg tijd om die deadline te halen - dit is de groene-mijl.
 9. 9
  Niet terug te kijken. Zodra je de deur af te sluiten, is het noodzakelijk om niet terug te kijken - omdat je weet dondersgoed dat haar ouders kijken totdat je bent uit het zicht. Als u uw auto te bereiken, zeker om haar deur te ontgrendelen, en open het voor haar. Draai je om en knipperen haar ouders een glimlach terwijl je de deur dicht als je gevaarlijk voelt. Zodra je in, geen trek totdat beide van jullie hebben uw riemen op, anders zul je het gezicht van haar vader twist merken en vervormen achter de hordeur. Tot slot, geef een hand erkenning van de aanwezigheid van haar ouders achter hun deur, en rijdt weg bij niet sneller dan vijftien mijl-een-uur totdat je aan hun ogen.

Tips

 • Als je het eten in hun huis, complimenteren het voedsel.
 • Als je vriendin heeft een avondklok, breng een beetje vroeg haar huis. Dat toont haar ouders dat je hun grenzen te respecteren. Na aankomst vroeg een paar keer, zult u versteld staan ​​als je hoort van de ouders, "Blijf uit zo lang als je wilt. We weten dat onze dochter in goede handen is."
 • Vergeet niet, zal de top van hun lijst te zijn dat hun dochter gelukkig is, heb je dat al gedaan, dus dat is het halve werk al gewonnen!
 • Vergeet niet dat de ouders willen je wilt, maar ze willen niet dat hun prinses te dateren van een jackass zomin als je wilt lijken een te zijn. Met dit in het achterhoofd, kunnen ze wel net zo zenuwachtig als jij. Zet ze op hun gemak door hen te tonen wat een charmante, vriendelijke persoon die je bent.
 • In de meeste huizen, wordt het beschouwd als onbeleefd te grommen bij de hond.
 • Toon altijd dankbaarheid.
 • Als jullie een bezoek niet slapen in dezelfde kamer, tenzij je bezig bent of hebben samen al een zeer lange tijd.
 • Het is onbeleefd en walgelijk te kauwen met je mond open.
 • Laat de charme er stoppen! Behandel je date met hetzelfde respect dat je naar haar ouders gaf op hen ontmoeten.
 • Breng een klein cadeautje als je hen ontmoeten voor een speciale gelegenheid (bijvoorbeeld wijn of chocolade voor een diner).
 • Breng je vriendin bloemen! Uw meisje zal ze waarderen wat haar ouders gelukkig zal maken.

Waarschuwingen

 • Overdrijf het niet - mensen kan vertellen wanneer je zijn nep.
 • Niet verfraaien uw functie. Je bent een IT-programmeur - en niet een wetenschappelijk onderzoeker, informatie architect, security engineer, etc.
 • Wees vooral voorzichtig als je te maken hebt met devoot religieuze ouders. Je zult vooral> gesteld worden over uw religieuze opvattingen, en misschien worden getrokken in een debat. Voeg Hoe ongemakkelijke gesprekken over religie aan uw pre-meeting leeslijst voorkomen.
 • Als haar ouders niet vloeken, niet doen, of anders zouden ze minder van je denkt.
 • Rook niet in je vriendin niet. De meeste meisjes zijn ernstig uitgeschakeld door deze, en zal je waarschijnlijk niet een tweede date te krijgen als je constant verontschuldigen jezelf om te kunnen roken.
 • Als je een roker bent niet roken rond de ouders of zelfs zeggen dat je het doet. Zelfs als ze zelf roken het is iets absoluut niet te doen, terwijl in hun aanwezigheid als zij zullen frons op je.