Wkanl

Hoe maak je een lange termijn relatie hebben

Neem de tijd, er is genoeg van zoveel goede relaties betreft!

Stappen

Hoe maak je een lange termijn relatie hebben. Begin met het simpelweg zijn vrienden met de persoon die je zoekt een relatie met.
Hoe maak je een lange termijn relatie hebben. Begin met het simpelweg zijn vrienden met de persoon die je zoekt een relatie met.
 1. 1
  Begin met het simpelweg zijn vrienden met de persoon die je zoekt een relatie met. Deze fase is essentieel als het u toestaat om meer over je partner te leren, evenals bevestigen / ontkennen je gevoelens naar een relatie met hen.
 2. 2
  Vertellen elkaar alles. Als er iets is wat je niet graag over hen, vertel hen hoe je je voelt. De relatie gaat niet werken, tenzij je je verschillen te regelen.
 3. 3
  Cheat nooit. Vreemdgaan heeft geruïneerd vele relaties. Als het ras dat je wilt, dan doe rollenspel, of iets in die richting. Wezen met iemand anders zal je partner zich afvragen waarom iemand anders was beter dan hen. Als je serieus overweegt vreemdgaan, moet u overwegen het beëindigen van de relatie, zodat je partner zal niet gekwetst.
 4. 4
  Spontaan. Verras je partner met kaartjes voor een game of film. Wanneer het is leuk en zonnig buiten, zou een picknick heel romantisch zijn, of een wandeling door het meer. Zelfs alleen de eenvoudige bloemen op een stoep met een schattige opmerking zou werken.
 5. 5
  Breng tijd door met elkaar. U wilt niet te missen elkaar te veel. Maar dan wil je niet zo veel tijd doorbrengen met elkaar op het punt ze zitten in de badkamer met je mee.
 6. 6
  Vertel uw geliefde hoeveel je van ze houdt. Als u dit niet doet vaak, gaan ze zich verwaarloosd voelen en dat je niet meer schelen.
 7. 7
  Maak de inzet. Zet uw tijd en geld waar je inzet is. Liefde is niet altijd een warm fuzzy gevoel. Vaak is het een bewuste keuze. Kiezen voor tekortkomingen over het hoofd, kiezen om vriendelijk in plaats van hard met fouten omgaan, kiezen om te doen voor de andere persoon dat wat je weet dat ze zich speciaal voelen. Nadat iemand gereserveerd hun eigen wensen om u zich speciaal is ongelooflijk hartverwarmend en vleiend. Doe dit voor je partner en kijken naar de relatie bloesem.
 8. 8
  Gaan uit de hand dat een goede lange termijn relatie rond is gebaseerd, kunnen we kijken naar hoe de liefde wordt gedefinieerd. Dr Sternberg (een psycholoog die liefde gestudeerd) zet een artikel spreekt over de verschillende aspecten van de liefde voort. Kortom, zijn er drie belangrijke componenten die deel uitmaken van de ware liefde (of volmaakte liefde). Deze componenten zijn intimiteit, passie en betrokkenheid. De intimiteit gedeelte van de liefde is die van vrienden; u geniet van tijd doorbrengen samen, en hebben nogal nauwe strikt gegroeid in de rijken van 'persoonlijkheid attractie. " De passie aspect kunnen toeschrijven aan meerdere relaties verliezen. Hoewel de fysieke aantrekkelijkheid noodzakelijk is in een relatie, is dit gevoel niet te worden gehandeld zonder volledige vervulling van de intimiteit aspect. Als je haast head-first in passie zonder rekening te houden met de behoeften van een zeer goede vriend, is iemand gaat uiteindelijk kwetsen. De laatste, en even belangrijk, aspect is dat van de Commitment. Er zijn twee vormen van betrokkenheid, korte termijn en lange termijn. Korte-termijn engagement is de gedachte van gewoon te zeggen "Ik ben bereid om deze persoon lief" dit mag niet leiden tot een noodzakelijke verplichting op lange termijn, maar het is de eerste keuze die men maakt voor het invoeren van de relatie. De lange termijn aspect (en degene die we gaan bespreken) is de keuze om te blijven met genoemde persoon voor een langere gedeelte van de tijd. Als alle drie de aspecten wordt voldaan, wordt volmaakte liefde bereikt.
 9. 9
  Nu dat u volledig begrijpen wat liefde is, kunt u uw eigen aannames te maken over wat je moet doen. Terwijl elk aspect hoeft niet direct worden bereikt (dwz sommige delen kunnen later in de relatie komen) meestal al aanwezig moeten zijn om een ​​gezonde lange termijn relatie te onderhouden.

Tips

 • Vergeet niet om het langzaam te nemen! Een langdurige relatie is iets om te werken aan, is het niet alleen aan u gegeven. Maar zorg ervoor dat noch u, noch uw partner is ongemakkelijk met elk aspect van de relatie die je bent in en je komt wel goed.
 • Zorg ervoor dat je met iemand die je echt van. Zeg uzelf niet dat je gaat om met iemand voor altijd, alleen maar omdat je van de manier waarop hun ogen zijn, of hoe afgezwakt hun abs look. Als het enige wat jullie gemeen hebben is dat je kaas, is het misschien een goed idee om iemand die je jezelf kunt zien met voor altijd te vinden.
 • Wees niet beledigd als ze iets u het niet eens met zeggen. Als ze niet van de plek waar je ze wilt nemen om te eten, ga ergens anders dat je allebei graag, zelfs als je misschien wel een beetje moe van.
 • Communicatie kan de sleutel zijn. Hoewel het beginstadium, kan er nerveus ongerustheid te zijn, dit is allemaal onderdeel van het spel. In de tijd echter, moet u volledig eerlijk te zijn met iemand en laat hen weten hoe je je voelt.

Waarschuwingen

 • Als je denkt dat je partner vreemd gaat, trek niet te snel conclusies. Kijk voor de borden, zoals hickeys je niet geven, een verblijf in het kantoor late (of scholen) te laat, enz. Dan niet beginnen met iets schandalig, maar hem confronteren met iets als, "Ik heb gemerkt dat je hebt een zuigzoen, of wat dan ook, wil je me vertellen hoe je het hebt? '
 • U kunt in de "vriend-zone" te zijn voor een tijdje voordat je in een relatie.
 • Als je partner je niet laten zien hoeveel ze van je houden vaak, wees niet beledigd. Ze zijn waarschijnlijk met een paar vrije dagen, of weken, soms maanden. Het is altijd het beste om ondersteunend.